Örültem, hogy említetted Kovács Kati nevét, valahogy mostanában nem hallottam róla, pedig gyerekkoromban a szüleimnek tőle volt - Zalatnay Cini mellett- a legtöbb lemeze és a később begyűrűzű műsoroskazetta korszakban is vettem/vettük a lemezeit. Próbáltam visszaemlékezni a feldolgozásaira, de bevallom, nemigen sikerült, így első körben tőle - most nem a feldolgozásokra gondolok, bár szerintem ezek egy része az - az Inidián nyár ugrik be ( nah, ha jobban belegondolok, hiszen ez feldolgozás!:), a Mama Leone (az is az, igaz?), aztán valami olyan dal, amit az unokahúgának írt, valami ötödikes forma kislányról szól, aztán a szintén 2-től 5-ig-es Úgy szeretném meghálálni .. Hú, azt hiszem, mindenféle guglizás és jútúbozás nélkül ennyi jut eszembe, pedig - ez konkrétan rémlik -, ötödikes koromban egy nyári táborba menet az autóban Kovács Kati kazettát hallgattunk és fűjtuk kivülről a dalokat, előttem a borító, de a számok ... Szégyen...
Tóth Verának nagyon klaszs hangja van, de szerintem is nagyon messze áll Kovács Katitól. És az összes régi "nagytól", és ebben Cini is beletartozik, mégha ma már sokan nem is emlékeznek a dicsőbb korszakára.