egyszer egyik ismerősnél aludtam az albérletében (panel). olyan éjfél, egy óra között járt amikor a szomszédból felcsendült az alábbi szöveg: "Gyerünk telefonáljon, mindjárt vége az adásnak 2millót, akarok odaadni magának, de ha nem hív, akkor nem tudom odaadni!!!" előtte nem sokkal aludhattunk el. kérdem tőle, ez normális dolog? azt mondja: hát ha arra irányul a kérdésem, hogy egy öreg ember éjszaka a szomszédban tv-t néz, mert nem tud aludni, akkor a válasz igen, de ha a kérdésem arra irányul, hogy az öreg aki nem tud aludni és félig süket is, mert nagyothalló készüléke van és baszik pénzt kiadni egy 100ft-os elemre, mert sóher és ilyen hangerővel néz egy olyan műsort amiben 60percen keresztül egy hülye kúrva azt kiabálja, hogy mindjárt vége a műsornak és csak egy hívásért odaad 2millót akkor a válasz, NEM. a legjobb az volt, amikor az öreg már ordította tv-vel, hogy "Hívlak te ribanc, de b*szol felvenni felvenni a telefont pedig tudom a megfejtést!" :D mi már az elejétől vertük a falat, de nemsokára már szerintem az egész lépcsőház verte :D mi meguntuk, lementünk az éjjelnappaliba piáért meg enni valami szemetet, mire visszaértünk már egy rendőrkocsi állt a lépcsőház előtt, ahol meg haver lakott vagy 7-8 ember anyázott meg káromkodott, úgyhogy visszamentünk meginni még egy sört! :D