Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2009. június 6., szombat 19:44
Igen, mert érkezési sorrendes, én mondjuk a kakasülőn ültem, mert lentről nem láttam volna semmit sem a zenekarból, mert kicsi vagyok. :( Nálunk is a sportcsarnokban volt, aminek persze nem lejt a küzdőtere. Így eleve hátrányból indultam neki, de végül egészen jó helyünk lett.

0
2009. június 6., szombat 19:36
Köszi!

Sietek, hogy jó helyem legyen. Az elő tíz fanatikus, már félórával ezelőtt ott ült a bejárat előtti lépcsőn. :)
most posts by TM
0
2009. június 6., szombat 19:30
Oh, akkor back stage :) De jó neked. Tudom, hogy nagy a színpad meg tök jó lesz majd a fehér lepedőkkel burkolva és nagyon jók a dalok alatt a kivetített képek is. De garantáltan röhögni fogsz az anekdotázgatásokon :) Lesz minden... nem lövöm le a poént a poénokról. :) Jó szórakozást!! ;)
0
2009. június 6., szombat 19:26
Jaja! Már reggel óta szorgoskodnak az emberek. A gondnok régi cimborám, így aztán bejáratos vagyok a létesítménybe. Jó nagy színpad lesz. A campingszékek helyett el tudnék viselni kényelmesebb ülőalkalmatosságot is, de majd csak kibírom.
most posts by TM
0
2009. június 6., szombat 19:21
:) Ma lesz a koncert? :) Gumicukor? :]]
0
2009. június 6., szombat 19:19
Nemsoká meghallgatjuk! Már kétszer voltam bent a csarnokban. Felügyelem a roadokat. :)
most posts by TM
0
2009. június 6., szombat 18:32
Kár, hogy csak a bónusz lemezes kiadványon kapott helyet a Ghosts, szerintem egy remek dal lett! Már hamradszorra hallgatom végig :)

0
2009. június 5., péntek 0:59
Yes: Drama (1980 / 2004 Expanded & Remastered) - 05 Run Through The Light

Ahhoz képest, milyen közepes kritikákat írtak róla, nekem nagyon bejön. Az egyetlen Yes-album, amin nem Jon Anderson énekel, hanem Trevor Horn a Buggles-ből. :)))
0
2009. június 4., csütörtök 9:57
Júj, az Erő és alázat nem egy mai darab, még az Indiántánc albumon jelent meg 1995-ben, de mióta volt a Még közelebb koncert azóta élőben is állatul szól. :) Főleg, amikor Zalán gitárszólózik! Egyszerűen imádom, mondjuk CD-n sem rossz, de azért élőben a tuti. ;)
0
2009. június 3., szerda 21:33
American Ninja OST (Iimádom :))

egy kis részlet:
http://www.youtube.com/watch?v=08uuifamCyk
0
2009. június 3., szerda 21:26
tőle szinte bármit.

http://andymckee.lapunk.hu/

:-)
0
2009. június 1., hétfő 15:07
Nézd, én már lassanként nem hiszek senkinek,
Mégis mindinkább érzem, hogy szükségem van nagyon .... egy Quimby beszámolóra!
:)
0
2009. június 1., hétfő 14:08
most kedvet is kaptam hozzá :)
0
2009. június 1., hétfő 14:05
hallgatgatom én is rendszeresen, csak kicsit zavar, hogy néhol néhol igen redundáns..
uazon a struktúrája több nótának is. van amit én feszesebbre vágtam volna, kiktatva a kissé zavaró fölösleges üresjáratokat. remélem a következő albumuk megtartja ezt a színvonalat. ha többet áldoznak az utómunkára, akár valami hibátlant is képesek lennének letenni az asztalra.
addig is szóljon az i´m just five minutes from america... ;)
0
2009. június 1., hétfő 13:57
Kevin Costner & Modern West: Untold Truths
Ezer köszönet 7373.alatt szóló barátomnak. Nagyon jó zene, és egyre jobban tetszik.
0
2009. június 1., hétfő 13:39
Még nem tudom, hogy fogjak hozzá
Még nem tudom, hogy kezdjem el
Keresem a szót
Keresem a hangot
:)
most posts by TM
0
2009. június 1., hétfő 11:56
S hol a beszámoló a Quimby koncertről? A hangpróba érszt kihagyhatod, egye fene ... :))
0
2009. június 1., hétfő 3:58
Nekem az az előző szám tetszett/tetszik, mást nem ismerek a zenekartól, sőt a zenekart sem. Ez a szám/videó nem lesz kedvenc. :)
most posts by TM
0
2009. május 31., vasárnap 20:43
és ez hogy tetszik?
a cselekmény 1:36-nál kezd kibontakozni...

sosem értettem a rammstein körüli felhajtást.
igen szerény (egyszerű lopással elsajátítható) muzikalitással megáldott aberrált félkegyelmű beteg emberek ezek :s
0
2009. május 31., vasárnap 15:05
most a faszcibáló erekció című dalt hallgatom éppen.
0
2009. május 31., vasárnap 14:18
Egyszer majd én is elmegyek oda, annyian dicsérik. Egy VOLT sanszosabb nálam, mint a Sziget, mert annak a dátuma már hosszú idő óta mindig a szabadságom idejével ütközik. Ha nem idén, de mindenképpen akarok majd Voltozni. :)
most posts by TM
0
2009. május 31., vasárnap 14:14
A bérlet sajnos ilyen nagyétkű dvd-gyűjtőként nagyon drágának tűnik, csak a napijegy jöhetn szóba, de hogy lesz -e olyan nap, ami az ÉN napom, az még kérdéses. Lassan döntenem kellene, jún. 12-ével véget ér az olcsó elővásár. A hangulat miatt mindenképpen érdemes odamenni, nagyon jó élményeim vannak, de még hezitálok.
0
2009. május 31., vasárnap 14:06
Szerintem mindenképp menj ki! Tombolj egyet, kell az a sok tanítás között. :)
most posts by TM
0
2009. május 31., vasárnap 14:03
Hát, ez nagyon nem az én stílusom. Bár van egy számuk, az America vagy mi a címe, az nagyjából okés nálam.
Közben mindenféle vegyeset hallgatok alternatív vonalon és éppen ez szól most:

Én még hezitálok a VOLTtal kapcsolatban, át kellene rágnom a porgramot, ha lenne egy jó latre-nap, akkor lehet, hogy egy nap esélyes lenne. A Rockszínpad idén nagyon nem kedvemrevaló, Quimby pedig Nagyszínpados, ami persze a tömeg miatt érthető, de ők szerintem jobban egy kisebb helyen. Így ők ebben a formában nem játszanak, de lenne pár kisebb csapat, akit megnéznék. Mondjuk pl a Goulash Exoticára aljasat tudnék lazulni ... :)
0
2009. május 31., vasárnap 13:43
Kiscsillag nálam is abszolút favorit, Budapert Bár oké, Heaven Street Seven so-so, ma asszem őket is fogom látni, lehet, hogy jobban rájuk kattanok, Boriról még nem döntöttem el, hogy a zenéje nekem gagyi vagy jó, a Fruttiknak ezt a számát bírom, míg a legelsőről cím alapján nem hallottam. Jó ez a topik, lehet cserélgetni a zenei tippeket. Mint a filmekben, itt is mindenevő vagyok. Most ez is nagyon megtetszett:

most posts by TM
0