Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2009. január 22., csütörtök 22:54
Sziasztok!
  Londonból jöttek:
Amy MacDonald: This is the Life DELUXE EDITION (2CD)
AC/DC : T.N.T. CD (ausztrál kiadás ),
PINK: FUNHOUSE (enhaced CD),
the verve FORTH (LIMITED EDITION CD & DVD) és dupla LP bónusz számokkal
Mark Owen: Alone witout You (Bonus Track)
0
2009. január 21., szerda 2:20
Fejkendős fiatalembert felismeri valaki? :)

0
2009. január 19., hétfő 16:29
Mikey,
a zene az két csatornás, és sztereóban az igazi :)! Pont ez a jó a Corrs DVD-AUDIO-ban, hogy rajta van sztereóban 88.2 khz-es felbontásban is!!!!
0
2009. január 19., hétfő 13:46
most posts by TM
0
2009. január 19., hétfő 12:56
Az Africa maga a nyolcvanas évek, szelíd pop-rock szám, rádióbarát de még nem folyik el, gyönyörű! Mestermunka!
0
2009. január 19., hétfő 10:55
A Hold The Line nekem is az egyik nagy kedvencem tőlük, bár az Africa nálam az abszolút csúcs tőlük, főleg 5.1-ben. :DDD
0
2009. január 19., hétfő 10:54
Expanded Edition-nek leginkább. :))) CD-n így hívják a kibővített kiadásokat.
0
2009. január 19., hétfő 7:38
Igen-igen, de nekem nagyon tetszenek a "kiegészítések" :) Ilyen lemezt még nem láttam, hogy egy megjelent album 5 számát még kipótolták :) Akkor ezt minek is lehet nevezni?
0
2009. január 19., hétfő 6:00
TOTO-tól számomra a Hold the Line a csúcs, annak a számnak olyan húzása van, hogy eszméletlen. Nem hiába, sessionösök voltak, értenek hozzá.
0
2009. január 18., vasárnap 22:38
David Newman:The Spirit OST

huhh..main title-ben sok Danny Elfman vonás van:)
0
2009. január 18., vasárnap 20:22
Idehaza nem kapható a Toto IV SACD, angliából rendeltem kb. egy éve, ott kiadták Hybrid-verzióban is, és állítólag lényegesen jobb a keverése, mint az amerikai kiadásnak, ami ráadásul nem játszható le normál CD-lejátszókon sem. Üröm az örömben, hogy már nem rendelhető, most néztem meg... :(((
0
2009. január 18., vasárnap 20:20
Weather Report: Heavy Weather

FANTASZTIKUS!
0
2009. január 18., vasárnap 20:18
Róluk viszont lövésem sincs, de megvettem az itteni nagy takarításban a The Corrs DVD-AUDIO albumát!  Ez már szól :))))))
0
2009. január 18., vasárnap 20:16
Még nem!
Decemberben vettem Denon DVD-VIDEO és AUDIO illetve SACD playert. Most kezdek ezek utrán érdeklődni.
TOTO életműve még rejtély előttem......
0
2009. január 18., vasárnap 19:31
Ha már a Toto van terítéken: a Journey együttest ismered? Nagyon hasonló zenét játszanak, bár nem voltak Amerikában annyira sikeresek sajnos kritikailag (eladások szempontjából viszont annál inkább)...
0
2009. január 18., vasárnap 18:14
Az "Essential Toto" válogatáson némely számok sajna csak rövidebb változatban szerepelnek, de szerintem ez nem zavaró. Az albumokon úgyis ott van az összes nóta végig. :)))

A Toto IV-et hallottad már 5.1-ben? SACD-n kiadták, na az valami brutálisan meg van csinálva. :DDD
0
2009. január 18., vasárnap 18:09
Mikey pajti,
akkor majd utána koslatok annak is :)!
Amúgy jön Londonból The Verve Fourth Dupla LP bónusz számmal, Deluxe CD+ DVD valamint Amy MacDonald This is the Life dupla CD-s albuma és egy maxija, valamint AC/DC T.N.T. ausztrál CD :).
0
2009. január 18., vasárnap 17:48
Ez nekem is megvan, bár én nem budget-áron vettem. A DVD verzióját viszont baromi nehéz volt megszerezni, Rainbow kolléga segítsége nélkül nem sikerült volna. :)))

Amúgy meg tényleg nagyon igényes zenét játszanak, bár speciel ez a válogatásuk annyira nem jön be. Van egy dupla "Essential Toto", az SZVSZ milliószor jobb. :D
0
2009. január 18., vasárnap 17:46
Hát az biztos, hogy nem klasszikus értelembe vett Best Of, hiszen az 1995-ös, Winter Garden című EP 5 száma lett megtoldva 8 új dallal...
0
2009. január 18., vasárnap 16:57
Opsz... Bocsi, itt asszem elszúrtam valamit... :)
0
2009. január 18., vasárnap 16:55
Nagyon kevés "mai" zenét hallgatok. Egy kezemen tudnám megszámolni hogy hány előadót. És talán csak egy olyan van akiért igazán rajongok, akinek új albuma igazi eseményszámba megy. Ő pedig nem más mint Dido! Nemrég szereztem be az új albumot, amire csak 5 évet kellett várni... De most itt van. Mielőtt elmélyednék benne, most még meghallgatom újra eddigi lemezeit.

Itt van pár szám a zseniális "Live At Brixton Academy" koncertből... Az Xpress-en is kapni! Talán a legjobb koncertDVD amit valaha láttam!

Mary s In India

Isobel - Nagyon királyul áthangszerelve.

See The Sun

És az új kislemez: Don t Belive In Love (Live)

0
2009. január 18., vasárnap 13:05
TOTO : Past to Present 1977-1990,
Budget kategóriás válogatás CD, egy nagyon igényes zenét játszó bandától.
0
2009. január 18., vasárnap 10:30
Mindenbizonnyal :)
No én akkortájt jártam balettozni, és emlékszem, hogy a balettvizsga része volt egy szabadon választott tánc. Nem kell mondanom, hogy egy csoport kivételével mindenki Lambadát táncolt. A csajoknak még külön szoknyájuk is volt, a fiúknak meg olyan nadrágjuk, mint a klipben a kis srácnak :) Mai napig nem jöttem rá, hogy a lambada hogy kerül egy balett vizsgára, de attól még így történt. :O :)))
0
2009. január 18., vasárnap 10:27
Hát igen. Ízlések és pofonok... Egyébként abszolút nem értem mitől lett akkor sláger ez a szám itthon... Emlékszem abban az időben Apu addig ment, amíg meg nem szerezte valahonnan kazettán. Pedig akkoriban talán kétévente vásárolt egy műsoros kazit. Sőt... ha jobban belegondolok azóta nem is vett egyet sem... De ezt úgy érezte meg kell szereznie... Szólt is otthon egész nap... :) Talán ezért útálom annyira? :)
0
2009. január 18., vasárnap 10:17
Szia Dylan!

Ez jó sztori volt, még én is megdöbbentem rajta. No de hát lássuk be, hogy lelkesedésből csinálta a srác, saját keze munkája az autócsoda. :) És ezért még valahol becsülöm is, hogy ilyenekkel tölti az idejét. Persze kívülről erősen megmosolyogtató dolog. :)

A Lambada meg szerintem az egyik legjobb dal a 80-as évekből. :) Valamikor még táncolni is tudtam, de Lambadázni iszonyat nehéz, még a Quick stepp-et is felülmúlja, vagy a Tangót. Pedig ezek sem könnyű táncok. :)
0