Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2008. november 10., hétfő 15:18
http://www.rockness.eu/hirek.php?shownew=1733&from=0
0
2008. november 10., hétfő 14:32
Isten Háta Mögött - A kényelmetlen lemez
0
2008. november 10., hétfő 14:18
:))))))) Kösz, indavideon közben már megtaláltam magyarul is! Már legalább egy tucatszor meghallgattam ma. Olyan idiótaság, mégis jobban kikapcsol, mint bármilyen más zene. :)
0
2008. november 10., hétfő 13:56
Miután majd elalszom, vérpezsdítőként egyik nagy kedvencemet nézem-hallgatom, Amii Stewartot a Knock On Wood című örökzölddel. (Kevésbé köztudott, de nem Amii énekelte ezt a dalt eredetileg.) Hej, ha lenne egy olyan barátnőm, aki így tudná dobálni a lábait! :)) Hiába no, ez a fajta tánc nekem jobban tetszik, mint az a mai klipekben látható szögletes és hirtelen mozdulatokra épülő egyen-rángatózás, ami engem leginkább az iskolai tornaórákra meg a hadseregbeli reggeli tornákra emlékeztet.

0
2008. november 10., hétfő 13:50
Iron Maiden - Transylvania
0
2008. november 10., hétfő 13:18
Ha már borzasztó, akkor legyen magyarul, úgy jobban fáj. :)

Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!

Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!

Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!

Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!

Riszáljon a sok maki-lány!
Ezt rendeli Julian,
a legnagyobb király!
Tessék pörögni-forogni-hajladozni,
míg ránk fog hajnalodni!
És aztán jöhet a nagy lemúr-lamúr!
Oké?!

Te vagy a csúcs igazi atom-maki
Magadat a kedvemért csak csípjed ma ki!
Na jó!

Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Tudom a tu- tudom a tu- tudom a tutit!
Nagyon
Tudom a tutit!
Tudom a tutit!
Tudom a tu- tudom a tu- tudom a tutit!
Nagyon

Még!
Nyomd azt is!
Tekerjed a popódat, mert úgy klasszis!
Mehet a csók!
Még!
Tedd azt is!
Ha kiteszed a cicidet az fantasztis.
Mehet a tánc!
Még!
Nyomd azt is!
Tekerd meg a popódat, mert úgy klasszis.
Mehet a show!
Még!
Tedd azt is!
Ha kiteszed a cicidet az fantasztis.

Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!

Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is!

Szeme barna.
Nagyon tetszel Nekem Baba,
Haja barna.
Engem akar ma!
Ne hozz zavarba!
Nagyon tetszel Nekem Baba!

Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Dicsérhetsz is, de szidhatsz is!
Ilyenkor már homályos a szintaxis.

Ugye nem fáradsz még,
Az új taxis.
Hazavisz majd mindenképp
Ha itt laksz is!
Dicsérhetsz is, de szidhatsz is!
Ilyenkor már homályos a szintaxis.

Hóóó, Hop! x4

Úgyis!
Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Kiszállok úgy is!

Riszálom úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!
Riszálja úgy is úgy is!
Riszáljuk úgy is úgy is!
Riszálják úgy is úgy is!
Riszálod úgy is úgy is!

Három, kettő, egy!

- Ne szóljunk nekik, hogy kifogyott az üzemanyag?
- Ne! Mosoly és integessetek csak szépen!

:))
most posts by TM
0
2008. november 10., hétfő 11:50
:))))

0
2008. november 8., szombat 21:44
Nemcsak állítólag. :D Nagyon jó lett, úgyhogy hallgasd vég minél előbb.
0
2008. november 8., szombat 19:58
Úgy látom, hogy néhányan AC/DC lázban égnek. Én is csatlakozom hozzájuk:

Az új albumot - BLACK ICE - még nem hallottam, de ami késik, nem múlik. Állítólag NAGYON KIRÁLY!
0
2008. november 8., szombat 18:45
0
2008. november 8., szombat 17:54
AC/DC - Hard as ROCK
Rainbow - Mistreated
Rainbow - Still I m Sad
Jimi Hendrix - Hey Baby
Jimi Hendrix - Villanova Junction

Repeat-on
0
2008. november 8., szombat 17:44
Jean Michel Jarre: Oxygene (2007 / New Master Recording) - 01 Oxygene, part 1

Ezután meg jön DVD-n is. :))) Gyúrni kell a szerdai koncertre. :DDD
0
2008. november 8., szombat 15:57
Segítség!

http://www.youtube.com/watch?v=-ThFOD3Fw1Q
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2008. november 5., szerda 0:19
Hells Bells még hozzá és máris kész a pokoli találkozó.
Próbáld ki. :D
0
2008. november 4., kedd 23:58
Valahogy meg tudom érteni a döntésed. :)))
0
2008. november 4., kedd 18:51
AC/DC - TNT
AC/DC - Highway To Hell

Repeat!-en!
0
2008. november 4., kedd 18:43
Szigorúan bluest, funky-t, vagy (fúziós) jazzt, némi világzenével megspékelve. :)
0
2008. november 4., kedd 18:20
Egy Crowded House nótát, amit most találtam. :))
most posts by TM
0
2008. november 1., szombat 16:07
Látom, már nem lehet videót linkelni. Itt a webcím, ha valakit érdekelne a klip. (Sorry, nem tudok rákattintós linket csinálni.)

http://www.youtube.com/watch?v=dbdtXJp4bO4
0
2008. november 1., szombat 16:06
Öreg díva nem vén díva. Idén – több év kihagyás után – a 70-es évek két diszkókirálynője is új albummal örvendeztette meg hűséges rajongóit. Mindketten ízig-vérig modern lemezt készítettek, és lazán leiskolázzák napjaink jó néhány túlfuttatott sztárocskáját. Az év elején DONNA SUMMER-től jelent meg a Krayons című nagylemez, amellyel „a szerelem First Ladyje” (hogy utálta ezt a titulust, amit a 70-es években ragasztott rá a média!) fényesen bizonyította, hogy egyáltalán nem járt el fölötte az idő, és ragyogóan megfelel a modern popzene kihívásainak mind előadásmódját, mind pedig a hangszerelést illetően. Néhány napja az extravagáns GRACE JONES is új nagylemezt adott ki, 19 év után. A párductestű Grace fotómodellként kezdte, s a 70-es évek közepén kibontakozott diszkózenei divatnak köszönhetően a pop világába is átrándult. Bemutatkozó albuma, a Portfolio nagy közönségsiker volt, a kritikusok viszont epébe mártott tollal cikkeztek róla: „Dalok szvingelő eunuchok számára” – írta róla a New Musical Express. Sokan hitték azt, hogy a diszkózene népszerűségének látványos visszaesésével Grace is el fog tűnni a süllyesztőben, de nem így történt. Sőt, ekkor jött el az ő ideje: a 80-as évek első felében jobbnál jobb albumokkal jelentkezett. A Warm Leatherette, a Nightclubbing, a Living My Life és a Slave to the Rhythm meglepő módon a kritikusoknak is tetszett, s a Grace-t oly gyakran csípősen bíráló New Musical Express is lelkesen írt róluk. Az androgün külsejű sztár az új évezredben a film világát is igyekezett meghódítani. Arnold Schwarzenegger oldalán játszott a CONAN, A PUSZTÍTÓ című fantasyben, majd Roger Moore ellenfele volt a HALÁLVÁGTA című James Bond-filmben. A 80-as évek második felében már kezdett kicsúszni a lába alól a talaj. Filmszerepei egyre kevesebb feltűnést keltettek, újabb albumai (Inside Story, Bulletproof Heart) sem voltak már annyira sikeresek. A 90-es években gyakrabban szerepelt a botránykrónikákban, mint a filmvásznon vagy pláne a slágerlistákon. Régi sikereiből ugyan rendre jelentek meg válogatások, néhány új kislemezét is kiadták, ám hiába vettek fel vele két nagylemezt is, végül egyik sem jelent meg. Az új évezredben fordult a kocka. 2007-ben bejelentették, hogy új albumon dolgozik, amelyen olyan zenészek működnek közre, mint Sly and Robbie, Brian Eno, Wally Badarou, Tricky, Uzziah Sticky Thompson, Mikey Mao Chung, Barry Reynolds, John Justin, Martin Slattery, Philip Sheppard, Paulo Goude, Robert Logan, Don-E és Tony Allen. (Paulo Goude az énekesnő fia. Édesapja az a Jean-Paul Goudé, akinek oroszlánrésze volt Grace legnagyobb sikereiben. A művésznőt egyébként egy időben szoros érzelmi szálak fűzték Dolph Lundgrenhez, majd Schwarzenegger jó barátjával, a szintén testépítő Sven-Ole Thorsennel szűrte össze a levet. Thorsen volt például az a szakállas fószer, akivel Arnold a VÖRÖS ZSARU elején verekszik a hóban. Néhány éve Grace hozzáment az egyes források szerint magyar, mások szerint török származású testőréhez – of course, ő is testépítő –, Atila Altaunbayhoz.)
Az első single a Corporate Cannibal című dal volt, melyhez videoklip is készült. Úgy volt, hogy ez lesz az album címe is, de az végül Hurricane címmel került a boltokba. Várhatóan december 1-jén adják ki róla az újabb kislemezt, a Williams Bloodot. A címadó Hurricane eredetileg Grace 10 évvel ezelőtt tervezett nagylemezére (Force of Nature) készült, de a díva összeveszett a producerrel (a trip-hop műfajt képviselő Tricky), s az album felvételi munkálatai félbeszakadtak. A 9 dalt tartalmazó, bő háromnegyed órás Hurricane úgy idézi fel Grace régi albumainak hangulatát, hogy valójában semmi nosztalgikus nincs benne, teljesen modern hangvételű kiadvány. Ahogy az énekesnő legtöbb nagylemezéről, úgy erről se tudnék kedvencet kiragadni: a 9 dalnak együttesen van nagyon erőteljes, bár nem feltétlenül napsugaras hangulata. Egyetlen szóval: tökéletes.
0
2008. november 1., szombat 0:17
Quantum Of Solace (David Arnold)
0
2008. október 31., péntek 12:49
adam freeland: weird scientist mix 26-09-2008
0
2008. október 31., péntek 7:02
Ebből az összeállításgból a SKA-s We Are the Champions-nál sírtam a legjobban.
0
2008. október 31., péntek 0:30
Punk Ska Covers összes (ajánlom mindenkinek)

WIZO - ALL THAT SHE WANTS :D
0
2008. október 31., péntek 0:08
Joseph Arthur - In the Sun

Ajánlom ezt a számot mindenkinek... főleg Scrubs rajongóknak
0