Keresés

milyen zenét hallgatsz?

2008. október 25., szombat 2:30
Iggy Pop "The Passenger"ét szerintem olyan 16-szor hallgattam meg a nap folyamán.
0
2008. október 25., szombat 2:29
és miköze a film világhoz a zene.szerintem semmi.az hogy van benne a filmben zene és akkor mi van.a filmben az csak aláfestő a zene.de ez az oldal csak filmekről szól nem a zene festésről ami a filmben van.szerintem te eltéveztetted az oldalt.ja akkor én static-xet hallgatok.na szerinted ez melyik filmben volt?
0
2008. október 25., szombat 2:26
miért te mit keresel itt.senki nem mondta hogy szólj be.
0
2008. október 25., szombat 1:31
ó, micsoda alap igazságokat közöltök a nagyvilággal! :) minek kell még  mindig minden egyes idióta ámokfutására reagálni?

mit hallgatok? john digweed: bedrock_10
0
2008. október 24., péntek 22:41
Mike Oldfield: Tubular Bells III (1998) - 07 Man In The Rain
0
2008. október 23., csütörtök 23:19
Film és zene összetartozik. A zene már a kezdetektől kísérte a filmeket.
Tudod amikor még a párbeszédeket csak feliratozták akkor zongora játékot raktak az alkotás alá.
Az, hogy melyikünk még milyen zenét hallgat nyugodtan elfér itt az xpressen.
0
2008. október 23., csütörtök 22:34
Én meg azt nem tudom, hogy te mi a jó francot keresel itt... :-((((
0
2008. október 23., csütörtök 22:29
A filmekben szokták használni a zenéket effektusként érzelemkeltésre, aláfestő zenének és így tovább. Eddig még nem tűnt fel neked? Szoktál filmeket nézni?:)
0
2008. október 23., csütörtök 20:16
nemtom mit keres az xpressen a zene.amikor ez az oldal a filmekről szól.
0
2008. október 23., csütörtök 19:14
AC/DC: Who Made Who (1986 / 2003 Remaster) - 01 Who Made Who

Filmzenealbum, bár a hozzátartozó film (Maximum Overdrive) SZVSZ egy kalap sz@r volt...
0
2008. október 23., csütörtök 17:51
AC/DC: Black Ice (2008) - 03 Big Jack

Eddig kurvajó az új album. :)))
0
2008. október 23., csütörtök 17:01
AC/DC: Back In Black (1980 / 2003 Remaster) - 02 Shoot To Thrill
0
2008. október 23., csütörtök 17:01
Én eddig vagy 10szer hallgattam végig, én is hasonló véleményen vagyok. :))
A koncertről mire tudomást szereztem már nem volt jegy és mivel vidéki vagyok így már esélytelen. Remélem még azért jönnek majd szép hazánkba.
Láttam vaterán van, hogy jegy már 70000 ft-on van. :(
0
2008. október 23., csütörtök 16:42
Az inkább a 8. szám akart lenni. :D
0
2008. október 23., csütörtök 16:41
AC/DC: Highway To Hell (1979 / 2003 Remaster) - 07 If You Want Blood (You ve Got It)

Ahogy azt a Golyózápor-ban is hallhattuk. :)))
0
2008. október 23., csütörtök 0:54
Nem a Te ügyességeden múlt. Ahogy elnézem, maga a feltöltő tiltotta meg, hogy a videót más oldalakra is át lehessen venni. (Embedding disabled by request)

Egyébként a feltöltési infóknál (a klip mellett jobbra) található egy olyan sor, hogy Embed. Az ebben lévő adathalmazt kell kicopyznod, és bemásolnod ide. Ha jól végezted a dolgot, a többsoros hablaty helyett itt már a videót fogják látni a népek. (De mint említettem, a Daughtry nem engedélyezte ezt az opciót.)
0
2008. október 23., csütörtök 0:28
Az én aktuális kedvencem a Daughtry! Mivel én nem vagyok olyan ügyi hogy belinkeljem ide a videót - ezért csak marad a link a youtubera :D

http://www.youtube.com/watch?v=9ylgchWR-Ig - ez a legújabb
http://www.youtube.com/watch?v=4C_oHwLcivY&feature=user - ez az első
0
2008. október 22., szerda 23:30
Olyan, mint a többi.. Mondjuk tőlük megrázó lenne bármi vátozást hallani: ez az album jobb mint a legutóbbi, de a régieket nem éri fel..

Azért jó hallani őket újra 8 év után. Meg szereztem jegyet is, úgyhogy mégiscsak ott leszek a koncereten.. :-)
0
2008. október 22., szerda 23:13
Dalidán felbuzdulva ma folytattam a francia énekesnők repertoárjának felidézését. Először Sylvie Vartant nyomtam (átvitt értelemben) a Nicolas c. számmal, amely – mint a hozzám hasonló vének tudják – Máté Péter Elmegyek c. számának feldolgozása. Aztán jött a sanzonénekesnőből popsztárrá avanzsált Sheila, aki a 70-es évek diszkóőrülete idején bebizonyította, hogy nemcsak jól énekel, de jól táncol is. Diszkólemezei Sheila B. (Black) Devotion néven jelentek meg, ahol a B. Devotion utalás volt színes bőrű háttértáncosaira. Ő a jól ismert filmslágert dalolta el nekem, az Ének az esőbent (Singin In The Rain), amely a közhiedelemmel ellentétben nem az azonos című klasszikus musicalben hangzott el először, hanem a Hollywood Revue of 1929, című 23 évvel korábbi filmben.

SYLVIE VARTAN

SHEILA B. DEVOTION

0
2008. október 22., szerda 0:31
Nálam egy ideje a Coldplay zseniális Viva La Vida nagylemeze szól.
0
2008. október 22., szerda 0:26
Lemezt cseréltem, most éppen a tragikus sorsú DALIDA 1981-es nagylemezét hallgatom. Legnagyobb meglepetésemre mindjárt az első felvétel, a címadó FINI LA COMÉDIE ismerős melódia. Ez ugyanis nem más, mint az NSZK-ban befutott olasz testvérpár, a diszkóslágereiről (One for You, One for Me; Sandstorm; Baby Make Love stb.) és egyes Bud Spencer–Terence Hill-filmekhez írt kísérőzenéiről elhíresült La Bionda fivérek 1978-as dalának, a THERE FOR ME-nek a feldolgozása. 30 éve szinte észrevétlen maradt ez a dal a mindössze 5 dalt tartalmazó LP diszkóslágerei között, de azóta örökzöld lett belőle. Műsorára tűzte például a szintén diszkócsillagként indult sokoldalú énekesnő, Sarah Brightman, és persze magyar változat is készült belőle, természetesen mindenki Korda Gyurijával és b. nejével, Klárikával.

DALIDA

SARAH BRIGHTMAN + JOSH GROBAN

0
2008. október 22., szerda 0:02
Sziasztok!

Keresem es megvennem a Quimby nevu magyar egyuttes alabbi eredeti CD-it:
- Kaosz Amigos
- Ekszerelmere
- Majom-tango
- Jerrycan Dance

Csak eredeti CD-k es a regi kiadas erdekelne. (az uj Universal/3T kiadas nem)

Elore is koszonok minden segitseget!!!
donee@freemail.hu
0
2008. október 21., kedd 23:27
Látom nem csak én kaptam rá. :D
Neked hogy tetszik?
0
2008. október 21., kedd 22:55
Most egy 80-as évek popválogatást, ilyesmi számokkal:

16 BIT: Where Are You (Mix 1)
BLUE SYSTEM: Gangster Love (maxi version)
SINITTA: Right Back Where We started From
SISTER SLEDGE: All American Girls
TOWER: I See You Again Tonight
M. A. R. R. S.: Pump Up The Volume (Rare Version)
BANDOLERO: Paris Latino
KIM WILDE: Cambodia
EARTHA KITT: This Is My Life (What Can I Do)
DIVINE: Hard Magic (Extended Version)

etc.
0
2008. október 20., hétfő 19:41
AC/DC: Black ice

0