Szerintem tök jó lenne egy olyan opció hogy díszdobozok és az összes díszdobozt meglehetne találni mondjuk a "DVD-K SOK EXTRÁVAL" lehetőség helyett(mivel ezekben ált. sok extra van!). Ebbe persze nem csak ezek de ugye díszdoboznak számít a digipak is és ezeket is meg lehetne találni ,meg a különleges(gyüjtőknek szánt) kiadásokat is. Lehet megköveztek érte és nagy hülyeség ,de én ezt jó ötletnek tartom,persze az a baj hogy a magyar dvd piac hát a béka s...e alatt van és nem sok dvd fér ebbe a kategóriába , talán eljő a kánaán ideje ]:)
0
2006. április 8., szombat 1:41
1604
AZ IMDB-n magyar tv-filmek adatai szempontjából semmire sem megy az ember... Persz minőségi munkára van szükség, mert amiket mostanában filmlexikonként kiadnak, az úgy ahogyan van szemét... Elő kéne venni a 70-es évek elején megjelent akadémiás filmlexikont, s azt kéne 3-4 kötetben kiadni, bővítetten...
A Truffaut-Hitchcock-ot és a Bolond Pierrot moziba megy soha nem fogják újra kiadni, arról nem is bszélve, hogy mennyibe kerülnének... a Bolond Pierrot pl. 5.000Ft alatt tuti, hogy kiadhatatlan lenne keménykötésben ennyi képanyaggal... Ahogyan az Osiris sem nyomta újra a Truffaut: Önvallomások a filmről c. kötetét sem, pedig hosszú évek óta elfogyott már, hiszen már 10 éve jelent meg az is... És még azt sem adják ki, ami le van fordítva a Filmintézetnél... Pasolini: "Eretnek empírizmus" c. kötete pl. már vagy 5-6 éve megjelenés alatt van... Pedig arra talán még érdeklődő is akadna...
0
2006. április 8., szombat 1:36
1604
Egyetértek az 1001 filmes kötet elég gyenge, főleg, ha a 10.000Ft-os árhoz viszonyítjuk, akkor már a Filmrendezők kötetnek több értelme van... Bár nonszensznek tarto, hogy pl. Antonioni kimaradt belőle...
0
2006. április 7., péntek 23:40
398
Az Osiris kiadónak van egy boltja valahol a Váci utcánál. Szerintem ott kaphatók a könyveik, én legalábbis ott vettem egy csomót 1-2 éve. Kb. 500 ft/db áron, egy kiárusítás alkalmával.
Lexikonoknak az IMDB korában szerintem nincs sok értelmük, inkább olyasmiket kellene újra kiadni, mint a Truffaut-Hitchcock vagy a Bolond Pierrot moziba megy. Ezek olvasmányosak és reális árazás mellett biztosan lenne rájuk kereslet.
0
2006. április 7., péntek 22:02
761
Na, ezzel vitatkoznék. Nekem is megvan az 1001 film, de szerintem nem valami jó. Sok helyen rosszul írják le a történetet (mintha nem is látták volna), nem egy filmnél pedig lelövik a poént, elmondják a fordulatokat. Kedvcsinálónak így nem használható a könyv, pedig az lenne a célja. Ráadásul egy-két film leírása eléggé bosszantó. A képek mondjuk jobban meg lettek választva, volt olyan, amelyik kedvet adott egy filmhez, de a szövegek nem jók.
0
2006. április 7., péntek 21:55
462
Mint könyvszakmában dolgozó, nyugodtan mondhatom, hogy kapják be a könyvterjesztők! "Nem keresi senki" dumával küldik vissza a könyveket, közben meg nap mint nap jönnek a telefonok, és jönnek az érdeklődök személyesen is, hogy miért nem lehet ezt vagy azt a könyvünket sehol se kapni, MI miért nem szállítunk a boltokba? Gondolom, Bazinnel és Bíró Yvette-tel is hasonló a helyzet: nyilván nehezebb eladni a könyveiket, mint X. Y. médiacsillagocska szakácskönyvét vagy visszaemlékezéseit igényes szakmai életére. Sajnos a könyvszakmára is fokozottan igaz, hogy ami nincs a köztudatban a reklámok révén, az a nagyobb közönség számára ismeretlen és nehezen eladható, pedig nem biztos, hogy rossz.
0
2006. április 7., péntek 21:32
3945
tudom, de nem hinném, hogy itt erre olyan túl nagy igény lenne. bazint, bíró yvette-et és más osiris kiadós könyvet még a könyvesboltokban is viszonylag nehéz beszerezni, mert nem kifejezetten bestsellerek. ha már filmes kötet, mindenképpen az 1001 filmmel kezdeném. érdekes, informatív és mindenekelőtt nagyon fogyasztható könyv.
0
2006. április 7., péntek 21:23
1604
Azért legalább egy 30-40 kötet azért jelenleg is kapható... Legutóbb egy Marlon Brando és egy Fellini kötet jelent meg az Európánál. Az Osirisnál a legutóbbi Almadovar mellett, Bíró Yvette, Bazin, Tarkovszkij kötetek is kaphatóak... Az Új Palatinus iadónál is van jópár kötet... Bergman-forgatókönyvek az Európánál... A Filmintézet most adta ki a Magyar filmlexikont... stb.
0
2006. április 7., péntek 21:20
3945
akkor rossz ajtón kopogtatsz, mert ami nem létezik, azt nehéz is árulni...
0
2006. április 7., péntek 21:03
1604
Ha már vannak könyvek... Ha már árulnak könyveket, akkor alapból nem a filmes szakkönyvekkel kéne kezdeni??? Úgyis olyan kevés jelenik meg (sajnos) belőluk Magyarországon...
0
2006. április 5., szerda 18:23
1
Sziasztok! Nekem csak egy dolog hianyzik jelenleg az oldalrol, megpedig egy reszletes kereso. Jo lenne, ha nem csak a film cimere, illetve alkotora lehetne keresni, hanem pl. nyelvekre, amik a DVD-n vannak, vagy feliratokra, esetleg extrakra, stb. Megoldhato lenne? Koszi: P.
0
2006. április 5., szerda 17:52
462
Nagyon kéne egy kereső a fórumba! Nemcsak azért, hogy megtaláljon az ember egy régebbi hozzászólást, hanem azért is, hogy utánanézhessen egy új topik megnyitása előtt, hogy a témának nem volt-e már korábban topikja. Ehhez viszont csak az általános fórumtémáknál (rossz esetben) 625 oldalt kéne végignéznie! Csoda-e, hogy ész nélkül nyílnak az új topikok, senki nem keresgél a régiek között?
0
2005. december 20., kedd 16:35
3
Sziasztok,
lehet hogy én vagyok lamer, de sehol nem találok egy hívható telefonszámot a weblapon (ami ha jól tudom törvényi kötelezettség a csomagküldő szolgálatoknál ;-)
márpedig hívni szeretnék, mert másfél nap alatt nem ért ki a futár (Budapest-Budapest), a feleségem meg únja már az otthon dekkolást...
aki tud telefont- emailt, dobjon már meg vele, hálásan köszönöm
0
2005. december 20., kedd 16:25
3
Sziasztok,
lehet hogy én vagyok lamer, de sehol nem találok egy hívható telefonszámot a weblapon (ami ha jól tudom törvényi kötelezettség a csomagküldő szolgálatoknál ;-)
márpedig hívni szeretnék, mert másfél nap alatt nem ért ki a futár (Budapest-Budapest), a feleségem meg únja már az otthon dekkolást...
0
2005. december 20., kedd 16:21
3
Sziasztok,
0
2005. december 20., kedd 16:17
16090
Tényleg van valami gááááááááááááz...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2005. december 20., kedd 16:11
16458
Xpress!
Baj van a főoldalon található "kismenu" elnevezésű imagemap-pel. azért nem műxik a "főoldal" stb. gombok...
0
2005. december 20., kedd 12:39
149
Szétesett többször is a lap. Belinkelem, hátha tudok segíten a debugolásban ezzel. :)
Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
/default.asp, line 0
0
2005. december 12., hétfő 13:00
19955
Xpress!!!!
Nem tudom,hogy hova irjam a következőket ugyhogy ide fogom.
NAGYON JÓ EZ A MAI NAPI KARÁCSONYI AKCIÓ!!!!!!
Mindenki nevében azt hiszem,hogy mondhatom: KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!!!
Ezzel én kb. 8000 ft-ot sporoltam és ez nagyon tutti.
Mégegyszer:KÖSZÖNJÜK!!!!
0
2005. december 9., péntek 21:03
71
Köszi a választ.
A fórumot nem mindig követem, de sokat vásárlok itt. Azt hiszem ez utóbbi fontosabb az Xpress-nek. :)
0
2005. december 9., péntek 12:38
149
Xpress!
favicon-on nem gondolgodtatok?
Az a téalpós sapis simle bejönne favicon-nak! :)
0
2005. december 8., csütörtök 19:08
849
nem sűrűn tévedsz erre, ugye? "rendszerváltás" lesz 15-n! olvass vissza picit, minden le van írva a fórumokon. ha egyébként mégse tennéd, akkor elárulom, hogy a raktáron lévő, de 15-ig ki nem szállított termékeket törlik, az előrendelések nem módosulnak.
0
2005. december 8., csütörtök 19:01
71
Kedves Xpress!
Ma lett szállítható a Cool túra című film, de azt írtátok, hogy csak 7 napig teszitek el nekem a lemezt. 7 nap alatt nem valószínű, hogy össze tudok válogatni egy csomagra való (3-4 darab) DVD-t, egy 1490-es lemezt meg nem fogok egymagában lekérni. Valószínűleg le fog járni a 7 nap, vagy elteszitek tovább, vagy eladjátok másnak.
Ez a 45 napos helyett 7 napos elrakás már rendszer lesz nálatok?
0
2005. december 8., csütörtök 10:31
16458
Xpress, egy fejlesztési javaslat, DieHard kollégával egyetértek:
a Fórumhoz szerintem nem nagyon kellene hozzányúlni, de:
a Kérdések topiknál szerintem egy kis igazítás szükséges lenne. A következőre gondolok: rengeteg kérdés érkezik hozzátok, amire ha jut idő, még válaszoltok is. Ezt kellene egy kicsikét átalakítani: mikor befut XYXY kérdése, akkor arra ti nem egy új hozzászólásként reagálnátok, hanem a hozzászólás alá/fölé kerülne egy újabb sor, amiben - más betűszínnel stb. - megjelenne a válaszotok. így az "előzmény" funkció (ami sokszor naaagyon zavaros) hangszórócskája ebben a topikban szükségtelenné válna. szerintem érdemes lenne ezt meggondolnotok.
0
2005. december 7., szerda 23:52
399
pl ha olyan fórummotor lenne, mint a dvdcenternek...