Örülnék neki, ha ezt a Ragadozókat is kiadná majd újra a Bontonfilm dvd-n. Szerintem remek Predator-mozi lett ez!
0
2013. augusztus 31., szombat 17:31
663
Sziasztok! A Magyar "Predator" Rajongói oldal tárt kapukkal vár minden kedves Predator rajongót!
www.facebook.com/predihun
0
2010. december 15., szerda 14:52
670
Megvásárlaása után hozzá kell még tennem, hogy az extrák közül a legfontosabb az audiókommentár, és ennek ellenére ezen nincs magyar felirat, pedig a másik két kis valamin van. Antal Nimródot jó lenne pedig érteni, számunkra különösen. Biztos van jobb dolga is, de talán megpróbálhatott volna beleszólni a hazai kiadvány specifikációiba, ha már arra szánt időt, hogy a hazai fanoktól gyűjtsön 10 mondatos forgatókönyv vázlatokat a folytatásra egy pályázat keretein belül, melyre dedikált poszterek voltak a jutalom. Kár érte, jobb kiadást érdemelt volna; 2 lemezzel végig felirattal, dombornyomott papírfekniben.
0
2010. december 8., szerda 17:53
8851
Ezúttal nekem sem tetszik, mivel a Kontroll nem éppen a kedvencem...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. december 8., szerda 14:51
670
eddig tartott! A borító szép. Az itt látható az. Papírfekni nincs rajta nagy bánatomra, pedig ez a kép jól mutatatott volna vele dombornyomva. Belül is van nyomtatás; képek és jelenetcímek. Amúgy semmi különös, max annyi baj van vele, hogy elcsúfítja az a felirat Falconer maszkjának álla alatt hogy "Antal Nimród, a Kontroll rendezőjének új filmje". Az ilyet továbbra is utálom.
0
2010. december 8., szerda 14:41
670
Nagyúr! :-) Nekem, még ma hozza a futár, aztán beírom ide hogy hogy néz ki!
0
2010. december 8., szerda 12:18
16099
Már megjelent. 1-5 nap a beszerzési ideje.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 8., szerda 12:07
838
Miért csúszik a megjelenése ennek a filmnek? Mikor fog megjelenni?
0
2010. november 30., kedd 22:59
945
Spoiler!
Most láttam a filmet. A lényeg, hogy Schwarzenegger alapfilmjétől fényévekre van. Nem hozza azt az izgalmat, ami abban megvolt. Talán azért mert újszerű volt a téma. A történet egy nagy nulla. A végén nem derül ki, hogy akkor most mi lesz velük. Egy újabb gyenge remake.
0
2010. november 28., vasárnap 15:16
8851
Ennél már csak az jobb, amikor ott cseverésznek a filmmel kapcsolatban, aztán meg köpködnek, hogy a korábbi hozzászólásukat "valaki" törölte...
Pedig jó ötletnek tűnt különválasztani a fórumot és a kritikákat, de sajnos sokak értelmi színvonala nem ér fel odáig, hogy ezek működését megértsék. :\
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. november 28., vasárnap 15:06
6264
"Egy szóval jellemezhető film:SZAR. Sajnos tényleg.Nem ecsetelem miért de ha megnézed rá fogsz jönni."
Újabb magasröptű ,értelmes kritika.Rövid,lényegretörő mindemellett rendkívül informatív is,ezzel is emelve egy igényes filmárusító webáruház online közösségi színvonalát.Egy élmény az adatlapokat olvasgatni.Már nem tudom sírjak-e,vagy inkább nevessek.
Fel kéne venni ide pár főállású moderátort.Máshol is vannak ám.Persze csak a miheztartás végett. :)
0
2010. október 27., szerda 22:59
7074
helo szerintem nem
0
2010. október 27., szerda 22:27
60
helotok!
csak egy kérdésem lenne hogy szerintetek lesz fémdobozos kiadás ?
0
2010. október 27., szerda 17:09
866
Én már az ilyesmiken nem mérgelődök ! Már elég régóta butítják a filmek DVD-verzióit,hogy a gyűjtők (ha tehetik) ne azt,hanem a film,extrákkal felvértezett Blu-Ray változatát vegyék meg ! Amúgy az a magányos extra a DVD-n,tényleg kiábrándító.
0
2010. október 27., szerda 16:34
838
Az, hogy valahogy rá kell férnie a filmnek a lemezre, cserébe kevés extra van. Ez egy nagy hazugság!!!!!!!!!!!!!!!!! Nézzük meg a Bourne dvd-ket. Ott az első dvd változaton érdekes extrák voltak. Igaz több extrát is el tudtam volna képzelni. Nem panaszkodom, mert nem 2 db extra volt rajta. Ott virított a dts hang is, magyar feliratos audiokommentár is volt, és magyar feliratos extrák is voltak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy a kiadó menjen oda, ahová én gondolom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szemét, mocsok bagázs. Igaz az amcsiknál is ilyen kevés extra van csak a dvd-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2010. október 23., szombat 11:51
838
Az, hogy valahogy rá kell férnie a filmnek a lemezre, cserébe kevés extra van. Ez egy nagy hazugság!!!!!!!!!!!!!!!!! Nézzük meg a Bourne dvd-ket. Ott az első dvd változaton érdekes extrák voltak. Igaz több extrát is el tudtam volna képzelni. Nem panaszkodom, mert nem 2 db extra volt rajta. Ott virított a dts hang is, magyar feliratos audiokommentár is volt, és magyar feliratos extrák is voltak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgyhogy a kiadó menjen oda, ahová én gondolom!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szemét, mocsok bagázs. Igaz az amcsiknál is ilyen kevés extra van csak a dvd-n!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2010. október 23., szombat 9:14
6264
A "vörösre" már 2008 Február óta **arnak.Én már csak tudom. :)
A DVD-re meg csak nálunk.Sajnos a többség szava a döntő.A többségnek pedig nem kellenek az extrák,az redeti képarány,sokszor még az eredeti hang sem,a térhangról már nem is beszélve.
Ez egy ilyen biznisz.Egyébként talán a többség nem si tudja,de a DVD-t eredetileg már 2003-ban nyugdíjazni akarták (tehát kb 5 évre tervezett formátum volt,mert a HD alapjai már akkor ki voltak dolgozva),de a hatalmas siker kitolta az életciklust.Szóval már minden nap ajándék,így ezt is meg kell becsülni.Vagy nem becsülni. :)
ON:
A Ragadozók számomra egy igencsak kellemes idei meglepetésfilm,a sorozat 2. legjobb darabja(az első továbbra is a legjobb).Mozgalmas mozi,remek karakterszínészekkel,mint Danny "Machete"Trejo;Laurence Fishburne és Adrien Brody,aki telitalálat volt a főszerepre. A kellő mennyiségű vér,a remek akciójelenetek,valamint a dzsungeles környezet visszahozatala,pedig csak a film előnyeire váltak.
Nálam biztosan beszerzésre fog kerülni Hi-Def formátumban. :)
Mint film:10/10
0
2010. október 23., szombat 6:30
2546
én kérek elnézést a kicsit durva hsz.ért,de úgy érzem felháborodásom jogos!
0
2010. október 23., szombat 2:52
8977
Te sz.rsz a kékre, a kiadók meg sz.rnak a vörösre.... így megy ez!
0
2010. október 23., szombat 2:27
7271
Kimaradt jelenet megint csak a BD-re fért rá? Újabb kiadót bíztatok arra, hogy szabja meg a jó durva anyját! Ezt kapják azok, akik éveken át hordták a téglára valót a Fox építkezésére, DVD-kiadványok tömeges megvásárlásának formájában?
0
2010. október 22., péntek 23:55
2546
már bocsi,de én sz.rok az egészre én megveszem dvdn! Mert nekem ez kell,ha meg megfingatják a dvdseket és úgymond lenyomják őket akkor nálam vége a filmgyűjtésnek! Nekem nincs arra pénzem,hogy átálljak a kék oldalra aztán pár év múlva jön a green-ray aztán váltsak arra! A dvd formátum elég fejlet,hogy nekik is kedvezzenek! Eddig volt kocka,koporsó,szörös cucc dvdre,most van fémkoffer,alien tojás bd! A Predators dvd kell nekem,sz.rok a kékre! Amúgy meg legyünk büszkék a magyar rendezőre! Egy Qurva nívós filmet sikerült összehozni!
0
2010. október 22., péntek 21:41
13392
Ha a kedvenceket azonnal megveszed, akkor nincs is egyébről beszélnünk, mert maximálisan egy oldalon állunk.
Ennek örömére, és nem feledve, hogy Antal Nimród a héten kitüntetésben részesült: megkapta a Magyar Köztársaság Érdemkeresztjét, hallgassuk meg az alábbi vidám dalt:
0
2010. október 22., péntek 21:05
291
Itt eddig szó sem volt a kedvencekről. Az egy teljesen más kérdéskör. Evidens hogy a kedvenceket ahogy csak tudom megveszem. A múlt időt egyáltalán nem azért használtam, azok az emberek ma is ugyanúgy vásárolnak, hol teljes, hol pedig akciós kiadványokat. Nem feltétlenül négyezerért, az csak egy példa volt.
Milyen eladásokon nem látszanak? Egyáltalán fingunk sincs arról, hogy miből mennyi fogy. És most itt a kis hazai kiadók, akik néha elárulnak egy-két számot, nem játszanak. Ha nem fogyna, akkor nem jönnének havonta az újabbnál újabb filmek, nem sorakozna ezernyi kiadvány a polcokon a hiperekben és nem lenne annyi online bolt sem. Nem mondom azt hogy kánaán van a kiadóknak, de hogy nem élnek rosszul az is biztos. Én egyébként olyan 15-20 emberről beszéltem, ami még mindig több, mint a semmi.
Nem kevés pénzt öltem én se a hobbimba, vannak elég sokat érő kiadásaim is. Arról nem tehetek hogy pont a trash horrorok, az Asylum filmek és más baromságok pont az olcsóbb kategóriába tartoznak. Az utolsó mondatod értelmezhetetlen. Én nem tehetek róla hogy 300 forintért dobják utánam lassan a filmeket, ellenben igenis tartom a korábban leírt, a kiadói szopatásról szóló véleményemet.
0
2010. október 22., péntek 21:00
670
Össze meri valaki számolni, hogy hány Ragadozókkal kapcsolatos hsz van itt? Ez nem lehet igaz.. Valamit már a filmről is emberek! Nem ezért írtam az ELSŐ bejegyzést. Nyisson az admin egy Kiadók vs. Fanyalgók Arénát (már ne is topic-ot) és akkor mehetnek a litániák, meg a szélmalomharc.
0
2010. október 22., péntek 20:43
2546
a 7.hsz.emet kellenne átgondolni! Régebben ki volt nyalva a seggünk(dvdeseknek),most meg a kékeknek ahol a több pénz van! A kocsis példa meg baromság! X évvel ezelőtt ugyanolyan drága volt egy bmw,mint most,persze az akkori és mostani viszonylatokhoz! Mi dvdsek hoztuk előre a kék fost! Ezt a két maroknyi eredeti dvdt vásárló közönséget lecserélik egy fél maroknyi kék vásárló seregre! Az meg baromság,hogy több pénzért több extra! Több pénzért jobb minőség esetleg!