Keresés

Ragadozók (DVD)

2010. október 22., péntek 18:00
1 lemezes kiadáson is volt már papírfekni. Tuti, hogy ezen nem lesz?
Még amikor a filmről szólt a fóruma, leírtam, hogy szerintem ez a kép nagyon kívánja, mert irtóra jól néz ki.
0
2010. október 22., péntek 17:58
Ha abból indulunk ki, hogy még mindig a dvd-bevétel a nagyobb, nem a bd, akkor a dvd-be feccelt bónuszok sem LENNÉNEK feleslegesek. Letölteni egyaránt letöltik mindkettőt azok, akik nem vesznek gyárit, tehát a torrentet simán kivehetjük a hasonlítgatásból. Akciózni meg a kiadó akciózik, meg a multik, tehát e szempontból sem védi semmi sem a bd elsődlegességét. Lemezenként kábé 3 db pöcsömöccse kisfilm az, amin skótoskodnak a kiadók. Az ember lenyeli a karcos kiadást, meg a rossz minőségú borítópapírt, a gyengébb tokot, de a kis videokamerámmal csak nem utazhatok ki minden engem érdeklő film forgatására, tehát az extrákat igen, szeretném. Ha úgy tetszik, a stúdió is pazarolt korábban, mert egy Requiemet extralemez nélkül is sorsára lehetett volna hagyni. Az már más tészta, hogy az egy annyira szar film volt, hogy még kakasnyalókát is csomagoltak hozzá, csak valamivel csábítsák vásárlásra a vevőket. De említhettem volna Az eseményt is salamalától, amihez még azt a szenzációt is elkövette a Fox, hogy feliratozta a magyaroknak a bónuszokat. Viszont amikor valami "lábon" is elkel, mert érdekli az embereket, akkor a plusz cuccok nem igazán csörgedeznek.
Ezt nem lehet kifényezni, mert mindenképpen rossz üzletpolitika.
most posts by TM
0
2010. október 22., péntek 17:49
Még szerencse hogy te csak a helyi seriff vagy, rám meg a törvény vonatkozik, amely szerint... na de mindegy is. Ó, és bocs hogy majd két ezer MEGVÁSÁROLT kiadvány után felemelem a hangom az igazságtalanságért, de biztos jó dolog birkának is lenni.
0
2010. október 22., péntek 17:45
Rapidshare rulz.
0
2010. október 22., péntek 17:42
Nem unjátok még a folytonos vitákat? Fórumok itt másról sem szólnak tényleg, mint hogy ezen miért nincs szinkron, vagy miért nem 2 lemezes?! Én bevallom már unom, hogy ha beleolvasok egy-egy topicba, akkor mennek a panaszkodások. Sajnos ez van, ezt kell szeretni, ha duzzogunk, akkor sem lesz a Ragadozókból 2 lemezes kiadás papírfeknivel. Leegyszerűsítettem a vitát biztosan, tutira nagyobb dolgok vannak a háttérben, mint ahogyan én ezt látom, de akinek kell 3 ezerért a Ragadozók az megveszi. Akinek extra lemezzel kéne 3 ezerért, az meg NE vegye meg, mert nincs hozzá. Extra kell vagy film? Döntsük már el. Ha nem lenne rajta szinkron, akkor menne a vita, hogy miért nincs...

Komolyan, ha 3 lemezes digipackos, DTS-sel ellátott, full extrás kiadása lenne 3.000 Ft-ért, akkor még mindig lenne valami, ami nem jó. Ennek sosincs vége.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. október 22., péntek 17:41
Na a matek nem az erősségem, de a fullextrás Astra ára megjelenéskor jelenleg közelíti az alap BMW-ét, és akár meg is haladja az eggyel régebbi BMW-t (lásd. pl. Iron man 2 steelbook dvd vs. átlag Blu-ray árak). De nem akarok értetlenkedni, meg csomót keresni a kákán, a véleményem abban úgyis változtathatatlan, hogy ha olyasmit hagynak le a dvd-ről, amit az amúgy önmagából kifolyólag elbírna (kapacitásban, előállítási, forgalmazási költségben), akkor az nem korrekt pushingolás.
0
2010. október 22., péntek 17:37
bírom amikor vmilyen csökkent értelmű hülye ilyeneket hoz fel, hogy "a bevételekből nem telik újabb úszómedencére"...

Ilyen alapon kívánom neked, hogy a munkahelyeden NE FIZESSENEK ki, nehogy már tudj magadnak venni például egy új kocsit! Még bebaxna! Minek az neked?

a film nem alanyi jogon jár szerintem senkinek. valaki pénzt öl bele, megcsinálja, más meg fizet érte hogy élvezhesse. de szerintem így van ez az élet minden területén, csak a filmet, zenét valahogy szeretik még a legbecsületesebbek is lopni. Ami ugye nem szép, de ha már ezt teszi a marhája akkor ne reklámozza, ne legyen rá büszke, és ne kérje ki magának, hogy neki erre joga van. Az a baj sok az ilyen dilettáns hülye...

nah itt befejeztem, nem akarom szétoffolni a film topicját
0
2010. október 22., péntek 17:28
"Ja, és mindezt totálisan LEGÁLISAN letölthetem. Ingyen…"

Gondolom, nem torrentezel.
0
2010. október 22., péntek 17:25
Király, mintha csak a használtautók pont hun lennék…

Felőlem hozhatjátok akárhonnan az ostobábbnál ostobább példákat a lényeg akkor is az, hogy ezzel a hozzáállással a kiadók, forgalmazók, akárkik saját magukkal szexuálnak ki hosszabb távon. Egyszerű vásárlóként nem érdekel hogy milyen a piac állapota, hogy miért nincsenek rajta bizonyos hangsávok, feliratok, extrák, hogy a bevételekből nem telik újabb úszómedencére, hogy száz évvel ezelőtt bezzeg mennyibe került a feliratos, snapperes kiadás, stb. Emberek! 2010 van!

Hozzáteszem, oké, van egy új formátum. Szép és jó. Lehetnek rajta persze exkluzív dolgok is, hisz mégiscsak el kell adni a dolgot. Az viszont nem menő, hogy a DVD-seknek leszarják a pici buksijukat, majd kiszúrják a szemüket egy kisfilmmel. Ezek után nyugodtan lehet kussolni a túloldalon, hiszen így már tényleg nem sok értelme van megvenni az eredeti kiadványokat. Ugyan minek? A sötétebb oldalon bárki pillanatok alatt jobb minőséget kreál. Ja, és manapság már az extrákat is rippelik, így aztán teljes az élvezet. Ja, és mindezt totálisan LEGÁLISAN letölthetem. Ingyen…

Lehet itt szidni az újgazdagokat, akik a milliós rendszerhez csak 99 forintos DVD-ket vesznek, de minek? Ők nem csak itt csalnak… Nyugodtan lehet folytatni a DVD-lemezek butítását is, külön kiemelem a Száll a kakukk fészkére új kiadását, stb. Aztán majd szépen eltűnik az a pici vásárló réteg is aki eddig megmaradt, oszt szevasz. Idén a nagyobb kiadók kutyába se néztek minket, akkor miért várják el az ellenkezőjét?
0
2010. október 22., péntek 17:06
Azt azért vedd hozzá a hasonlathoz, hogy míg a kocsik felszereltsége iránti igény az elmúlt években a sokszorosára nőtt, a vásárló (kizárólag nálunk) már csak a harmadát, negyedét hajlandó kifizetni érte. Még szép, hogy inkább a drágább modellbe pakolom át azokat az extrákat, amik az adott modellem vásárlóközönségének csupán kis hányadát érdekli.
0
2010. október 22., péntek 17:05
Nem kell. Csak több pénzt kell keresni a megvásárlásához.
0
Erről egy pillanatra Bilbó születésnapi beszéde jutott eszembe. :)
0
Ahhoz képest, hogy hasonló extratartalommal rendelkező autókat korábban ugyanezzel a jogosítvánnyal is vezethettem.
0
2010. október 22., péntek 17:03
De a legújabb, legextrább kocsik használatához miért kell külön jogosítványt szerezni?
0
2010. október 22., péntek 17:02
Igazad van.
most posts by TM
0
2010. október 22., péntek 16:36
Nem teljesen jó a hasonlat. Akkor lenne igazad, ha az új BMW megjelenésekor a kisebb kocsikból kihagynák ugyan az eddig alapnak hitt extrákat, ugyanakkor felére, harmadára esne a kocsik ára is. Most a korábbi fullextrás Astra (2-lemezes, csili-vili DVD) 8 évvel ezelőtti áránál olcsóbban vehetsz egy fullextrás BMW-t, miközben az Astrába ugyan már nem jár heremelegítős Playboylány, viszont harmad annyit fizetnek érte ötödannyian, és fél év múlva nyolcadannyit fizetnek majd érte 2/5-öd annyian, mint amennyien 8 éve a fullextrás, de drágább Astráért fizettek.
0
2010. október 22., péntek 16:26
Nem önmagának a kép és hangminőség különbségnek kellene lennie annak az extrának, ami a két formátum közti árkülönbséget jelenti?
0
2010. október 22., péntek 16:20
Ugyanakkor megértem a kiadókat, hogy nyomni akarják - ha már egyszer megcsinálták, pénzt öltek bele - az új formátumot, csak ezt nem így kéne, hogy az egyikre mindent, a másikra meg semmit - ezáltal lesajnálva és szembeköpve tulajdonképpen a vásárlóikat. Ez nem a hazai kiadók hibája, ez nemzetközi trend ahogy látom.
0
2010. október 22., péntek 16:20
Ha tényszerűek akarunk lenni, ez a megközelítés fedi teljesen a valóságot, de hozzáteszem, engem már nem zavar, mert a legnagyobb öröm számomra, ha a kedvenc filmet nagy vásznon láthatom, és ez esetben ez három ízben megvolt, mellesleg lesz a DVD-n egy kisfilm is az audiokommentár mellett. Van, akinek még ennél is több jut, de már nem úgy érzem, hogy azzal én lennék megrövidítve, hisz ha igazán akarom, én is elérhetem majd.
0
2010. október 22., péntek 16:18
Első kérdésre igen a válasz, a második kérdés pedig nem húzható rá a DVD-BD példára (szerintem).
0
2010. október 22., péntek 16:16
Az a gond, hogy ez kábé olyan inkább, mintha az új BMV (vagy mittudomén, minek számít a Blu-ray, lehet Lexus vagy Bentley is) modell megjelenésekor a Polokból, Yarisokból, Suzukikból, Astrákból stb. kihagynák már az elektromos ablakot, a klímát, a légzsákot és a magnót is. Merthogy a drágábban benne van. Igaz, ezelőtt belefért a gyengébb típusokba is, na de most már mit képzelnek a kispénzűek és a maradiak..?!

Szóval nem érzem működőképesnek a hasonlatot, ráadásul kíváncsi lennék, mennyi plusz pénzébe kerülnének a kiadónak a "nem-csak-blurayre-hanem-még-dvdre-is-felrakható-extrák" jogdíjai... (tippem: +0 Ft, de ha nem, akkor sem ez a lényeg.)
0
2010. október 22., péntek 16:04
Miközben megértem, hogy mindenki a maximumot szeretné, azért lenne két kérdésem:
1. Fizetnél-e plussz 1000-1500 forintot egy extra lemezért?
2. Az autókereskedőknél is pofátlanságnak érzed-e, hogy a kétszer drágább kocsiban több az extra, mint az olcsóbban?
0
2010. október 22., péntek 16:00
Ráadásul a filmnek is valahogy rá kell férnie arra az egy lemezre.
0
2010. október 22., péntek 15:44
Ez biztos, hogy így van, mert egyrészt a megjelenés tervben is pontosan így szerepel, másrészt stúdiói tendencia, hogy az extrák egy (vagy nagy) része már nem kerül rá a DVD-változatra.
0
2010. október 22., péntek 15:39
Jó lenne, ha az Xpress.hu szerkesztőségéből is megszólalna valaki. Remélem csak elirás az, hogy csak ennyi extra lesz a dvd-n. Mert akkor pofátlanság, hogy akinek blu-ray lejátszója van, azok élvezhetik csak a többi extrát.
0