Keresés

Ragadozók (DVD)

2010. október 22., péntek 9:56
Én is haver, és nagyon pipa vagyok az általad felsoroltak miatt.
De lenne egy tippem: ha ennyira a Blu a császár, akkor a dvd-k ára is legyen gagyi nekünk kis csíráknak, akiknek egyelőre nem telik a Ray-re. 1000 ft/lemez az új 1lemezeseknél amilyen ez is lesz. A kalózlelkűnek még ennyiért sem kell, nem? És legalább fogyna!
0
2010. október 22., péntek 8:15
hát igen! Manapság levannak sz.rva a dvdsek! Csak az a baj,hogy ameddig nem jött be ez kék kaki addig a dvdsek rengeteg pénzt költöttek a kiadványokra! Végül is mi is hozzájárultunk,hogy a kiadók eljussanak a blu-ray gyártásig,kiadásig! Erre ez a jutalmunk a nagy semmi! Minden extra a kéken! Azt kívánom,hogy a kiadó fulladjon bele a nyakán maradt blu-rayekbe! Ez rohadt bosszantó! Rengeteget költöttem/költök dvd-re és szépen a pénzemért egyre kevesebbet kapok! Extrák csak mutatóba, néhol még az 5.1 sincs,extra lemez csak a blu-rayhez! Mindegy nekem kell ez a kiadás és dvd-n kevés extrával,mert  én a dvdket gyűjtőm!
0
2010. október 22., péntek 0:30
SPOILER

...és mondjuk a csaj nem gyógyult volna meg megmagyarázhatatlan módon az idegméreg hatásából.
0
2010. október 21., csütörtök 22:46
Az azért elég nagy pofátlanság, hogy a dvd kiadványra nagyon kevés extrát pakoltak fel. Ellenben a blu-ray kiadvány tele van izgalmas extrával.
0
2010. október 21., csütörtök 19:42
Kisebb SPOiLER-ek vannak!

Apróságokban azért rátehettek volna egy lapáttal:
Én mindenképpen úgy kezdtem volna a filmet(ha már hagyománytisztelet, legyen kövér):
Először is egy hangulatos utalás a Predator 2-ből; Rafael Adolini-t látnánk korhű ruhában elraboltan ezen az új bolygón, aki utolsó túlélőként alulmaradna azzal a Ragadozóval szemben aki Harrigan-nek adja a fegyverét a 2 végén.
Aztán; csillagos égen “Predators” felirat…majd jöt volna egy pred1-es űrhajó…levált volna róla 9-kabin/de csak úgy mint az 1-ben olyan külső bolygó látképpel, hogy ne legyen egyértelmű, hogy nem a Föld-ön járunk/…és csak utána zuhant volna Royce és akkor derült volna ki, hogy a levált tárgyak a prédák voltak és nem a vadászok..
És esetleg Hanzo a kardját egy szamuráj maradványai mellett is találhatta volna.
A 4-ból 2 predátorral nem játszattam volna döntetlent, és a 4-ből 2 predátort nem lefejezéssel küldtem volna végső nyugalomra. + Noland karakterének többet és jelentősebbet adtam volna mint 10-12 perc játékidő.
Szerintetek?

0
2010. október 21., csütörtök 19:23
Ja, végülis nincs. Csak remélem. De az avp-1-hez és a 2-höz is volt.
És olyan kis minimalista; "a kevesebb több elvre" épül és ez a kép szerintem nagyon kívánja a dombornyomást. Meg hát én is. Nagyon tetszik.
Mindegy nálam előrendelve! A film sem lett elcseszve végül is.
0
2010. október 21., csütörtök 16:21
Miért, van hír róla, hogy lesz hozzá külső kartontok, amit dombornyomhatnak?
0
2010. október 21., csütörtök 16:00
Gyerekek! Ez egy igen impozáns tokocska lesz. Ha olyan domború, mint az AVP 1 esetében akkor gyönyörű!
Az fura, hogy Falconer van rajta és nem a BSP, de akkor is király.
0