Keresés

Töketlen tokok és lappangó lemezhibák leltározása

2010. november 10., szerda 18:41
pedig kéne nekem is ilyen  :S
0
2010. november 10., szerda 18:41
Dömi! Dobnál nekem egy e-mail-t? Szeretnék veled privátban értekezni.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. november 10., szerda 18:33
Szerintem kitűnő minőség, nem hullámos a külső fólia, és nem is "lyukacsos" az oldala. Linket nem tudok sajnos.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 10., szerda 18:31
és mind ilyen? jó a külső fólia is, jó minöségű?
estleg link?
0
2010. november 10., szerda 18:25
Dömi! Teszveszről... Szállítással együtt volt 2.090 Ft. 36 darab ilyen tok.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 10., szerda 18:12
szia

ez honnan és mennyiért?

köszi
0
2010. november 10., szerda 14:06
Ma megjött a nagyobb mennyiségű szállítmány az 1 lemezes tokokból. Így néz ki:

Nincs más hátra, délutáni programom az összes rossz tok lecserélése...
0
2010. november 9., kedd 20:43
Igen,megteszem.Meglátjuk...
0
2010. november 9., kedd 19:58
Azért azt megtehetnéd, hogy most újra letisztítod, és majd kiderül, milyen lesz egy-két év múlva.
0
2010. november 9., kedd 19:46
Igen,valamikor megjelenés körül vettem.Azóta egyszer tisztítottam,de mikor beszéltünk róla,megnéztem és megint ragacsos.
Én inkább attól tartok hogy ez nem úgy van hogy "kijön" a ragasztó vagy bármi,hanem  ez addig fog folytatódni,míg egyszer tönkre megy végleg a lemez.Tehát mindenkinek szíve joga azt csinálni a gyűjteményével amit akar,vagy amennyit ér Neki, Én lecserélem a tokokat,de már csak jövőre....
0
2010. november 9., kedd 19:01
Nyílván minél több filmje van valakinek annál nagyobb a valószínűsége, hogy valamelyik hibás. Nekem a kb 300-as gyűjteményemből egy filmmel sincs gond szerencsére.
0
2010. november 9., kedd 18:58
A hibák nagyobb számban mintha a többezres gyűjteményeknél jelentkeznének.
Én csak 500-nál tartok...:)
0
2010. november 9., kedd 18:51
Sziasztok!

Blu-ray tokokat amik karc mentesek szóval becsomagolva vannak, ilyeneket hol tudnék venni????????

Köszi szépen!
0
2010. november 9., kedd 18:40
Miután olvasgattam egy kicsit ezt a topicot szépen egyesével átnéztem a filmjeimet. és semmi. Se egy folt, se ragacs se semmi és még a tokokat se cseréltem le soha. erről ennyit. Francnak kell itt ijesztgetni mindenkit.
Persze az előfordulhat, hogy némelyik példány hibás vagy valami, se ez csak egy nagyon kis százalék...
0
2010. november 9., kedd 18:28
Máshol viszont nem ilyen jó a helyzet.
Most jött egy filmem Németországból,és négynyilas fekete tokban volt.
Amerikában pedig teljesen elterjedt a "gazdaságos" fekete tok.
Lassacskán minden vásárlás után cserélni kell.

A lemezek kinézetére visszatérve,hangyányi "párásságot" sok esetben tapasztaltam már évekkel ezelőtt is,jól tárolt és nem itthon készült lemezeknél is.Ez a lejátszást nem befolyásolta.
0
2010. november 9., kedd 18:28
Elvileg slim tok, a kép meg szerintem csak illusztráció, annyi különbséggel, hogy a belseje valószínűleg így néz ki.
0
2010. november 9., kedd 18:27
Mert pár filmet színes tokra akarok cserélni. De csak 1-1 darabról van szó.
0
2010. november 9., kedd 18:26
Itmédiát probáltad már?  De amugy meg minek színes tok? Én soha nem szerettem őket!
0
2010. november 9., kedd 18:25
A képet elnézve szerintem nem is slim tok. Túl vastag a gerince.
0
2010. november 9., kedd 18:25
Igen? Akkor sztornó. Honnan tudnék színes tokot rendelni? Kellene zöld, kék, piros.
0
2010. november 9., kedd 18:23
Ne!!!!!  Ez nagyon rossz minőségű!!!!
0
2010. november 9., kedd 18:17
Annyi féle tok felmerült már itt, hogy én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a tok az oka a jelenségnek. Egy csomó, négy nyilas tokban lévő filmemet átnéztem már, és alig találkoztam ezzel a jelenséggel, ahol volt is, ott is csak mértékkel. A MiB digiben lévő lemezeim sem romlottak azóta, hogy évekkel korábban lepucoltam őket, a Halálos fegyver 4. is kifogástalan, viszont nálam is észlelhető némi ragacs a Piszkos Harry-nél, ami meg tejfehér tokban van, ráadásul nem is négy nyilasban...

Jason Todd írta korábban, hogy ő még drágábban vette a MiB digit, és vissza is jött rá a ragacs. Nem lehet szó arról, hogy a lemezben lévő ragasztó válik ki valamiért, és amíg ki nem jön, ami ki akar jönni, addig ragacsosodik? Ő drágábban vette, tehát jóval korábban megvette, mint én. Észlelte a ragacsosodást, lepucolta, aztán megint kijött rajta. Az én példányom évekig pihent valahol, kivált minden ragacs, ami akart, lepucoltam, azóta nem jött ki több. Lehet, hogy ha Jason Todd újra lepucolná, nála sem jelentkezne újra... De csak okoskodom.

A négy nyilas tokot meg alapból nem fikáznám, mert én ránézésre igencsak jónak gondoltam mindig, még most (a felmerült teóriák ellenére) is. A rögzítőpöcök könnyen kezelhető, a lemez nem szorul rá, könnyedén levehető, nem kell műteni, mint némely másik toknál, emellett mégis stabilan tartja: magától nem tud leesni. Az anyaga is egész kellemesnek tűnik. Én olyannyira kedvelem, hogy nemcsak a silány tokok helyett, de a családi filmekhez is ezt a fajtát használom.

Ettől még lehet ez a tok a ludas, de olvasva a tapasztalatokat szkeptikus vagyok.
0
2010. november 9., kedd 18:12
Ilyen slim tokot fogok rendelni:

0
2010. november 9., kedd 18:12
Tudom, de most egy másik helyről akarok majd rendelni, mert az elektro digitalnal nincs színes tok, és nekem kellene most zöld is, meg kék is.
0
2010. november 9., kedd 18:10
a slimből azt amelyiket mutattam!
0