Annyi féle tok felmerült már itt, hogy én egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy a tok az oka a jelenségnek. Egy csomó, négy nyilas tokban lévő filmemet átnéztem már, és alig találkoztam ezzel a jelenséggel, ahol volt is, ott is csak mértékkel. A MiB digiben lévő lemezeim sem romlottak azóta, hogy évekkel korábban lepucoltam őket, a Halálos fegyver 4. is kifogástalan, viszont nálam is észlelhető némi ragacs a Piszkos Harry-nél, ami meg tejfehér tokban van, ráadásul nem is négy nyilasban...
Jason Todd írta korábban, hogy ő még drágábban vette a MiB digit, és vissza is jött rá a ragacs. Nem lehet szó arról, hogy a lemezben lévő ragasztó válik ki valamiért, és amíg ki nem jön, ami ki akar jönni, addig ragacsosodik? Ő drágábban vette, tehát jóval korábban megvette, mint én. Észlelte a ragacsosodást, lepucolta, aztán megint kijött rajta. Az én példányom évekig pihent valahol, kivált minden ragacs, ami akart, lepucoltam, azóta nem jött ki több. Lehet, hogy ha Jason Todd újra lepucolná, nála sem jelentkezne újra... De csak okoskodom.
A négy nyilas tokot meg alapból nem fikáznám, mert én ránézésre igencsak jónak gondoltam mindig, még most (a felmerült teóriák ellenére) is. A rögzítőpöcök könnyen kezelhető, a lemez nem szorul rá, könnyedén levehető, nem kell műteni, mint némely másik toknál, emellett mégis stabilan tartja: magától nem tud leesni. Az anyaga is egész kellemesnek tűnik. Én olyannyira kedvelem, hogy nemcsak a silány tokok helyett, de a családi filmekhez is ezt a fajtát használom.
Ettől még lehet ez a tok a ludas, de olvasva a tapasztalatokat szkeptikus vagyok.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.