Ez nem lehet borító, mert ha megnézed, mindkét oldalon tónuson hajlik, tehát nincs gerince. Ha pedig megnézed az első képet, láthatod, hogy az előoldal melleti oldal az nem a háta, hiszen annak teljesen más a színösszeállítása alul. Ráadásul ha jobban megnézed, láthatod, hogy a hátoldal "alá" még behajlik egy oldal, hiszen alul kikandikál egy vékony csík belőle... Olyan, mintha egy gönygyölt hajtású leporelló lenne... Na, ezért kérdeztem, hogy mi ez? ;-)
0
2010. november 7., vasárnap 13:51
19952
azt én se tudom mitől és hogyan van,de van olyan hogy nem jelentkezik újra a ragacs ha lepucoltad, viszont tapasztaltam már olyat is,h újra előjött,de miután megtisztitottam megint lejátszotta rendesen.
0
2010. november 7., vasárnap 13:50
5023
Na még két cím amin megjelent a ragacs: Ég velünk és a Pókerarcok. Az ég velünkön csak középen a Pókerarcokon meg szétfolyva a lemez közepéig.
0
2010. november 7., vasárnap 13:49
19952
ez jónak tűnik szerintem,de én nem ismerem.
0
2010. november 7., vasárnap 13:46
16458
A HHE.hu már foglalt :D
0
2010. november 7., vasárnap 13:45
14594
SZVSZ kivette a tokból a borítót és úgy fotózott...
0
2010. november 7., vasárnap 13:40
7252
Tadi, mi ez? Papírtok, vagy csak egy füzetecske?
0
2010. november 7., vasárnap 13:39
7252
A Warner utódja lett az FHE, azaz a FÓRUM HOME ENTERTAINMENT HUNGARY Kft. És miután megszüntek, lett a GAMMA HOME ENTERTAINMENT... De vajon később mi lesz? :-O
0
2010. november 7., vasárnap 13:34
9368
A fűtő-hűtő légkondis rendszer mindig kikompenzálja a hőmérsékletet, plusz tégla (nyáron hűt, télen fűt). Egyébként XI. kerben :)
0
2010. november 7., vasárnap 13:26
7926
Akkor így már minden érthető!
0
2010. november 7., vasárnap 13:22
16089
Ezt nem tudtam. Köszi a tájékoztatást!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 7., vasárnap 13:21
5023
a Fórum Hungary moziforgalmazó az FHE meg lakossági volt. a Forum Hungary még most is létezik, pár Disney filmet is ők forgalmaztak a moziban, mint a Hercegnő és a béka, Toy Story 3, Alice csodaországban, Perzsia hercege, Varázslótanonc stb. Amikor megszűnt az FHE akkor Jamát kérdeztem, hogy akkor a moziforgalmazással mi lesz, és azt mondta, hogy a kettő külön cég.
0
2010. november 7., vasárnap 13:17
5023
hol laksz te? 20 fokot ha milliomos lennék se tudnék tartani nyáron a szobámban.
0
2010. november 7., vasárnap 13:17
5023
hol laksz te? 20 fokot ha milliomos lennék se tudnék tartani nyáron a szobámban.
0
2010. november 7., vasárnap 13:12
7926
Hát az lehet.Mert az fhe a fórum home entertainment rövidítése és a székhelyük is máshol volt akkor.De lehet hogy ez is csak az adótörvények kijátszása.... :) Lelemnényes kis krapekok ezek,az már bizonyos!
0
2010. november 7., vasárnap 13:10
9368
Megnéztem néhány itt felsorolt lemezemet szúrópróbaszerűen az utóbbi 2 napban és azt kell mondjam, hogy egyikkel sem volt gond, pedig tokot soha nem cseréltem. Annyit hozzátennék, hogy szerintem nem csak a tokok és lemezek "minőségét" kéne ellenőrizni, mivel ebbe a jelenségbe valószínűleg rengeteg környezeti dolog is belejátszhat - főleg páratartalomra és hőmérsékletre gondolnék. A magam részéről 20 fokon száraz helyen tartom a lemezeimet (a mérsékelt éghajlathoz képest száraz helyen).
0
2010. november 7., vasárnap 13:08
16089
Akkor tulajdonképpen ez is FHE, csak szerintem még akkor kezdte a működését, és közben változtatott a nevén kicsit.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 7., vasárnap 13:07
7926
Köszi!
0
2010. november 7., vasárnap 13:07
7926
Igen.Az a rövidítése. :)
0
2010. november 7., vasárnap 13:05
296
Átnéztem a kb. 40 BuFi filmem, összesen három ilyen tokot találtam, mindegyiknél jelentkezett a ragacs. A John Malkovich menetnek és a Széftörőknek csak a közepe olyan picit, ez nem is igazán érdekel, a Betépve viszont középen és a szélén is, pont mint a Halálos Fegyver 2. és 4.
A Tégla nekem ugyanolyan fényes nyilas tokban van mint a 300, ennek ellenére semmi baja, a 300 meg hányadék volt, mikor észrevettem tegnap.
Egyébként tuti ott lehet a bibi, hogy a Fórum idején gyártott nyilas tokok másféle összetevőből készültek, mert a korábbi Warneres nyilas tokos filmjeimen semmi ragacs nincs. És szerencsére ebből van a több :) Kár, hogy pont ezzel van a bibi, mert az Amaray után az egyik legszimpatikusabb tokról van szó.
0
2010. november 7., vasárnap 13:04
16089
Jason Todd!
Nézd csak. Fórum Hungary adta ki, nem tudom hogy köze van-e, vagy volt az FHE-hez:
0
2010. november 7., vasárnap 13:03
7926
OK!
0
2010. november 7., vasárnap 13:00
5023
Ha mát töketlen tokok. Az imént néztem bele a A sötét lovagba és nekem ebből a filmből a Maszkos kiadás van meg DVD-n. Már az elmúlt napok beidegződése miatt is megnéztem az alját. Persze ragacs nem volt, nem is számítottam rá, ellenben a lemez meg van REPEDVE! Nem nagyon de van rajta egy kb 2-3mm-es a repedés és a lejátszó is viszi, de nagyon úgy néz ki, hogy a maszkban lévő pöcök túl feszesre sikeredett és a lemez nem bírta. Remélem nem fog egyszer a lejátszóban szétrepülni... :((
Gyorsan megnéztem a Watchmen - Rorschachos és a Vasember maszkos kiadásokat is azoknak nincs bajuk.
0
2010. november 7., vasárnap 12:56
16089
Juj, nem, de ha vársz egy kicsit, rögtön megnézem. :)