- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 7., vasárnap 12:48
16089
Mindkét hozzászólásoddal egyetértek. Én is majd megtakarítom, ha gond lesz vele. Mellesleg tényleg gáz, hogy azokkal fordul ez elő, akik eredetiben veszik a filmeket, és súlyos pénzeket áldoznak a kiadványokért.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 7., vasárnap 12:48
7926
De fura hogy ezt pont Te írod! :)
0
2010. november 7., vasárnap 12:39
8851
Mindamellett gáz az egész.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. november 7., vasárnap 12:39
8851
Nekem speciel a családi videók is a négy nyilas tokban vannak. Egyiknek sincs semmi baja. Én nem fogok parázni rajta, ha valamelyik lemezzel lejátszási gondom lesz, majd megtakarítom.
0
2010. november 7., vasárnap 12:22
16089
Srácok! Szerintem mindenki nyugodjon meg. Ha talál ragacsos lemezt, akkor törölje le valahogy, és relax. Utána pedig nem kell mindennap megnézni, hogy visszajött-e rá, majd idővel esetleg, de felesleges parázni rajta. Én már megnyugodtam nagyjából, nálam pénteken volt a mélypont. Jövő héten megérkeznek a DVD tokjaim, lecserélem az összes nyilas tokot, beleértve a duplákat is, és kész. Ha majd találok még ragacsos lemezt, letörlöm és ennyi. Naponta biztosan nem fogom leellenőrizni mindet. A BuFi-s kiadásokon szerencsére túl vagyok, letisztítottam minden lemezt, ami szar volt és kicseréltem a tokokat. Ennyi a maximum amit tenni tudok. Jövő héten jön a Warner és itt a pont.
0
2010. november 7., vasárnap 12:16
7926
Hát Én nem olcsón vettem és vissza is jött rá a ragacs...
0
2010. november 7., vasárnap 12:14
7926
Nézd ez nem ellened irányult,úgyhogy ne támadásnak vedd.Én lecserélem ezeket a filmeket,hogy Te nem az már ne az Én hibám legyen.Miért kell rögtön betámadni?
0
2010. november 7., vasárnap 12:12
5023
a piszkos harry filmek (mármint a külön álló) is a szutyok 4 nyilas tokban vannak csak azok nem feketék hanem fehérek, de mint az átlátszó fajtájánál nem leltem hibát.
0
2010. november 7., vasárnap 12:08
8851
A Psycho 4. topicjában említettétek a MiB digit. Olcsó volt, így pár éve megvettem a műanyag tokosak mellé, holott már előttem is ismert volt a hibája. Kibontottam, láttam is, hogy ragacsos. Lepucoltam. Azóta (legalább 2-3 éve) nem lett ragacsos, és tökéletesen le is játszható.
Ebből nem tudom, mit lehet leszűrni, de valamit biztosan jelent, hogy újra nem jelentkezett a ragacs. Pedig ezek a lemezek tényleg durván néztek ki.
0
2010. november 7., vasárnap 12:06
7271
Ja, aki meg nem engedheti meg magának a cserét, az nyalogassa a "mézet" a szobadísznek még használható DVD-kről! :-(
0
2010. november 7., vasárnap 12:05
7271
Mint a szép új cipő, amitől tyúkszem nő a lábujjadra. Járni még tudsz benne, meg nagyon menőn néz ki, csak szétvágja a lábad. Röhej.
0
2010. november 7., vasárnap 12:01
7926
Dömi,erről mi a véleményed? DVD Case, Normal, White (Wii) (IT2382) Az általad ajánlott oldalról néztem ki,fehér tok,mint a piszkos Harry filmek tokja.
0
2010. november 7., vasárnap 12:00
16089
Rendben, köszi!
0
2010. november 7., vasárnap 11:58
19952
Az átlátszó tokokkal nem kell foglalkozni!
0
2010. november 7., vasárnap 11:57
7926
Hát reméljük nemsoká kijön a többi is BD-n és akkor ez a gond is megoldódik.Akkor a DVD már csak szép dísz lesz a polcon. :)
0
2010. november 7., vasárnap 11:56
16089
Dömi!
De akkor a fehér tokokkal nincs baj? Azokat ne is nézzem át?
0
2010. november 7., vasárnap 11:41
8851
Átnéztem a Superman mind a 8 lemezét, egyikkel sincs semmi probléma. Megnéztem a Batman gyűjtemény korongjait is. A Batman és Robin extra lemezének elég furcsának tűnt a felülete, de jobban megnézve nem úgy látom, mintha ragacsos lenne. Meg nem taperoltam, viszont kipróbáltam, és a lejátszással több ponton sincs gond.
0
2010. november 7., vasárnap 11:33
7721
Budapest Film: -Az utolsó emberig -Rablóhal -Sleepers -Égető bizonyíték -Beugratás -Hogy veszítsük el barátainkat.. -Éberség -C.R.A.Z.Y. -I m not there -Vízcseppek a forró kövön -A szerelem gyűrűje Egyszerűen csak megszüntetem ezt a kombinációt, letörlöm a lemezek közepét és a továbbiakban le****om ezt az egészet.
0
2010. november 7., vasárnap 11:17
1729
a 300 extralemeze nagyon durva nálam, meg a tégla filmes dvd-je sem szép (enyhén szólva)
0
2010. november 7., vasárnap 11:06
9489
Mondok még kettőt: Bob Dylan - I m not there és Szerelem második látásra.(Bufi mindkettő)
0
2010. november 7., vasárnap 10:57
19952
szerintem a lemez és a tok anyaga valahogy "nem férnek össze". Valami kémiai reakció vagy mi a szösz.
0
2010. november 7., vasárnap 10:33
16458
Egyébként arra kíváncsi lennék, hogy hogyan jön létre a "ragacs".