Keresés

Töketlen tokok és lappangó lemezhibák leltározása

2010. november 7., vasárnap 10:25
Nézd,szerintem maradhat.Mivel a lemeznek nem lett baja,csak ragacsos,lehet hogy le sem cserélem Őket.Le lesz tisztítva és kész.Ha pedig későbbiekben valami baja mégis lesz a lemeznek,megszerzem újra,de természetesen nem megvenni fogom,hanem letölteni és Tőlem megfulladhat a kib*****tt kiadó,forgalmazó,meg az összes pénzleső horda.Azért az tényleg nevetséges,hogy egy eredeti DVD hamarabb behányt mint az írott,nem?????
0
2010. november 7., vasárnap 10:24
Dömi! Régi Warner-es dupla tokokat is cserélni kell? Semelyik Mátrix-nak nincs probléméja.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 7., vasárnap 10:23
adalék, én megjelenéskor kicseréltem magjelenéskor az Elrabolva tokját és azóta sincs baja!!!
0
2010. november 7., vasárnap 10:21
ez így van! Azokat is cserélni kell azonnal!
0
2010. november 7., vasárnap 10:21
A BuFi-s kiadásokat már lecseréltem mindet és le is ellenőriztem. Csak az a kérdésem, hogy a nagyon régi dupla Warner tokok maradhatnak-e vagy azt is cserélni kell?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 7., vasárnap 10:18
Még egy adalék, aztán én is befejeztem: most megnéztem a Holtak napját, amely már a megvételekor (kb. másfél éve) ragacsos volt, nyilas tokban figyel azóta is, de egy kicsit sem romlott az állaga, sőt! :-) Viszont az Elrabolva állapota nyár óta látványosan tovább romlott, de azóta ezt már cseréltem.
0
2010. november 7., vasárnap 10:17
Nem csak a Warnerre érvényes,Nekem van jópár Bufis filmem ami szintén ilyen tokban van.
0
2010. november 7., vasárnap 10:13
Még nem...
Nálam a Superman 2 és 3 ragacsos a 4 nem.De ez szerintem csak idő kérdése.Most teljes mértékben Dömire hagyatkozom,mert Ő már szerzett tapasztalatokat ebben a témában.
0
2010. november 7., vasárnap 10:12
De akkor ezek a Warner-es tokok maradhatnak? Ha eddig nem csináltak gondot, talán ezek után sem fognak..
0
2010. november 7., vasárnap 10:11
ugy hogy a tokokat se egy időben és egy helyen gyártják. Gondolom változtattak az alapanyag összetételén és ezt mind minöségén költségmegtakarítás címen.
0
2010. november 7., vasárnap 10:07
Igen, most már nem tudom mi a helyzet a lemezek ragacsosodásával. Gyulusnak és nekem sem nyilas tokban van a 300, és az enyém nem ragacsosodik. Viszont a Tégla a nyilas tokban van, és ragacsos lett a film lemeze. Na mindegy, egy részét átnéztem már a lemezeimnek, én nem nyúlok más inkább semmihez. Rendeltem tokokat, majd ha megjönnek, akkor átnézem az összes Warneres filmemet, addig nem bosszantom magam. Viszont például az összes szinkronos Mátrix-om, ami megvan már nagyon régen, abban a lapozgatós régi Warner-es nyilas tokban van, és az ég világon semmi baja sincs. Most akkor hogy van ez? :)
0
2010. november 7., vasárnap 10:05
gyerekek.
én nem bizonygatom tovább az igazamat,de én évek óta kicserélem megvételkor a tokokat és azóta egyetlen egy ragacsos lemezem sincs.
Részemről ennyi volt!
én évekkel ezelött meg mondtam.de akkor itt mindenki hülyének nézet. Most meg megy a para.
én befejeztem.
0
2010. november 7., vasárnap 9:55
Átnézegettem a lemezeimet, köztük a Warner, és a Columbia filmeket, de szerencsére csak a Halálos Fegyver első részénél tapasztalatom ilyesmit.

Ami viszont kiakasztott: a Bufis Sleppers DVD-m a teljes felületén befelhősödött... nem igazán vágom miért...:-( A tok nagyon jó minőségű, a DVD korong pedig Sony DADC lemez. Szerncsére még lejátszható..de ki tudja meddig.
0
2010. november 7., vasárnap 9:41
Itt a 3., engem igazoló infó Gyulustól, illetve Tadamtól. Nekem viszont nyilasban volt, és rohadt. No, már most ha Döminek hinnék, most elkezdenék óbégatni, hogy "na, ugye, megmondtam!", de mivel 2 ember is találkozott a 300-as rohadással, ráadásul Nekik más tokjuk volt, megdőlni látszik a tokelmélet.
0
2010. november 7., vasárnap 9:38
Most komolyan: egy nyamvadt műanyag tok milyen kárt képes okozni a lemeznek, a mechanikus sérüléseket leszámítva, ha ráejtem például a tüskére, miközben elpakolom? Nem vagyok kémikus, de szkeptikus annál inkább. :-) Ha valakinek van valami sejtése, elmélete, felhomályosíthatna minket.
0
2010. november 7., vasárnap 9:35
nekem sem
0
2010. november 7., vasárnap 9:35
Természetesen a korongé.
0
2010. november 7., vasárnap 9:34
Nekem a 300 nem a nyilas tokban van.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. november 7., vasárnap 9:33
Én is most néztem meg az Óz két extra lemezét: teljesen tökéletes állapotúnak tűnnek.
0
2010. november 7., vasárnap 9:26
Hozzáteszem a 300 és Tégla nem ugyanolyan tokban vannak!!!
0
2010. november 7., vasárnap 9:25
Ma leellenőriztem azokat a lemezeket, melyeket tegnap letöröltem és foltot hagytak. Puha ruhával áttöröltem és a foltok 90%-ban eltűntek így, szóval meg vagyok kicsit nyugodva. Viszont nekem a Tégla első lemeze ragacsos, a 300 pedig NEM!!!! Annak semmi baja sincs!
0
2010. november 7., vasárnap 9:21
Node milyen nyersanyag? Tok vagy korong?
0
2010. november 7., vasárnap 9:15
Ezzel megint az én elgondolásomat igazolod, s Dömi puhatok-elméletét cáfoljuk. Nem tokhiba lesz az, hanem nyersanyag.
0
2010. november 7., vasárnap 9:13
De akkor azt magyarázd meg, miért van az, hogy a Tégla meg a 300 ragacsosodik, a régebbi Utolsó szamuráj, KSZ Szökevény meg nem? És ismétlem újra, ugyanolyan tokban vannak!
0
2010. november 7., vasárnap 8:24
R2-D2 lentebbi írása azt sejtteti, hogy a puha tokokat hibáztatja. Megjegyzem, az Óz film lemeze is puha tokban van, de semmi baja nincs. Ezzel szemben az extra lemezek kemény tokban vannak.
0