Keresés

Töketlen tokok és lappangó lemezhibák leltározása

2010. november 6., szombat 15:14
És végre egy hasznos topik.
0
2010. november 6., szombat 15:11
Kék villám - szinkronos extra változat

Nekem ennél a filmnél jött elő a probléma. A "ragacs" letörölhető, de rövid idő alatt újraképződik. Sajnos most el vannak dobozolva a filmjeim egy időre, így nem tudom kipróbálni, hogy a tokcsere megoldja-e a problémát. Nagyon remélem, hogy igen, de annyi filmnél, amennyi nekem van, ez sem lesz olcsó mulatság, úgyhogy még akkor is rettenetesen bosszantó a dolog, ha tokcserével kiküszöbölhető a gond. Szóval még a legjobb forgatókönyv is szar. :)
0
2010. november 6., szombat 15:03
a fekete 14mm-es duplából ezt ajánlom

http://www.digitaldepo.eu/termek/dvd_tok/dvd_tok_14mm_dupla_%28disney%29
0
2010. november 6., szombat 15:02
TM

slim: http://www.digitaldepo.eu/termek/dvd_tok/dvd_tok_7mm_slim_%28disney%29
0
2010. november 6., szombat 15:02
csak az a baj nem lehet egyeset már kapni sehol, pedig nekem is kellene!!!!
0
2010. november 6., szombat 14:57
Tadi, megkövetlek: a NEXPAK-tokok jók, az átlátszóak és a feketék is. Gyanítom, hogy összekevertem egy másikkal... De most nagy-nagy ellenőrzésekbe kezdtem, úgyhogy hirtelen megvilágosodtam... ;-)
0
2010. november 6., szombat 14:47
Most vettem meg az Őrült város c.filmet és az is ilyen szar tokban van!!!!!!
0
2010. november 6., szombat 14:46
Dömi, küldtem e-mailt, fontos!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 6., szombat 14:45
A Studió Box duplákból nekem van itton 100 db, ha kell valakinek tudok belölük adni!!!!
0
2010. november 6., szombat 14:44
A Studió Box Clear egyes és a dupla is nagyon jók! De csak az átlátszóak!!!!!!
0
2010. november 6., szombat 14:41
már nem használják ezt. se a ProVideo, se az IC!
0
2010. november 6., szombat 14:01
De ezen az oldalon nem lehet rendelni fehér duplát. Én pedig nem akarok két szállítási költséget fizetni.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 6., szombat 13:58
A Nexpak-kal nem: az "sk" oldalon lehet külön rendelni - 50 db van egybecsomagolva belőlük - plusz lemeztartót, amelyet az Amaray-tokba tudsz bepattintani. Így az máris dupla lesz. ;-)
0
2010. november 6., szombat 13:50
Ja.
0
2010. november 6., szombat 13:49
Ezekből fogok rendelni:

DVD tok 14mm Nexpak dupla

DVD tok 14mm Amaray

DVD tok 14mm Amaray dupla Clear

Mindenki egyetért? :)
0
2010. november 6., szombat 13:48
Szerintem igen. Én ezt tenném - mondjuk teszem is! ;-)
0
2010. november 6., szombat 13:48
Igen azokból. Ami a 126-os hsz-ben van azzal biztos, hogy nincs baj, mert a Magyar klasszikusok sorozat nagy része is ilyen tokban van meg anyámnak, meg még jó pár film és nem találkoztam ezzel a problémával.

Ellenben most, hogy átnéztem anyám filmjeit, ott is találkoztam ragacsosodással. A Fantasy Film által kiadott A királynőért és a hazáért című film is ilyen tokban van, meg egy két Bufis Miss Marple film.
0
2010. november 6., szombat 13:44
Akkor maradjak az AMARAY-nél?
0
2010. november 6., szombat 13:44
Na, miután olvastalak,  gyorsan lecsekkoltam a Kiss Kiss Bang Bang-et és nálam is ragacsos.  Régóta nem néztem meg, úgyhogy fel sem tűnt. Marha jó. :S
0
2010. november 6., szombat 13:41
Tadi!!!! Ne vegyél semmilyen f*stalicska tokot, csakis AMARAY-t! Amit a "másik topicban" kinéztél, azt meg sűrgősen felejtsd el...

Az "sk" oldalról is lehet nyugodtan rendelni, mert talán hetente szállítanak ide is. És ha megnézitek, mennyiségi kedvezmény is van rendesen... Össze is állhatunk páran, mert úgy jöhetne egy nagyobb szállítmány is...
0
2010. november 6., szombat 13:40
Ez engem már nem izgat, minden tokot le fogok cserélni ha veszek egy új filmet.
0
2010. november 6., szombat 13:38
Nem értek hozzá, de nem kellene írni egy levelet a kiadóknak, hogy ha lehet, akkor soha a büdös életben ne használjanak ilyen tokokat?
0
2010. november 6., szombat 13:38
Hamsy!

Te akkor az Amaray-ból rendeltél? Mit szólsz az általam belinkelt két tokhoz? Az egyik a digitaldepo másik az item sk-ról van... Melyiket választanád?
0
2010. november 6., szombat 13:37
Íme a filmek listája amelyeknél találkoztam ragacsosodással:
- Karácsonyi Vakáció
- Európai Vakáció
- Superman 4.
- Superman 3.
- Oceans 11
- Oceans 12
- Halálos Fegyver 4. (ragacsosodás a lemez belső lyuk részén és a külsőn is, lejátszhatatlan)
- Kelly hősei
- A halál 50 órája
- Minden héten háború
- Gyilkosság a fehér házban
- Száguldás életre halálra
- Kiss Kiss Bang Bang (ragacsosodás a lemez belső lyuk részén és a külsőn is, lejátszási problémák vannak, az elején a WB logo pixelesedik és a Ne lopj reklám is a filmet viszont viszi)
- Magnólia
- Lost in Space
- Zodiákus
- Austin Powers - Aranyszerszám
- Azt beszélik...
- Igenember
- Péntek 13 - szinkronizált változat
- A ravasz, az agy, és két füstölgő puskacső
- Riddick - A sötét düh
- Egy makulátlan elme örök ragyogása (új GHE kiadás)
- A tégla

63 filmnél találtam olyan tokot ami meg lett említve, hogy szar. 24 filmmel van probléma a kiemelt kettőnél vannak nagy bajok! Van ennek a toknak egy duplalemezes változata is ilyenbe vannak pl a Ben Hur, Óz, Elfújta a szél, Véres gyémánt, Batman: Kezdődik, Superman visszatér filmek, amiknek semmi bajuk viszont látszik, hogy más anyagból is vannak. Ellenben A téglánál is ilyen tok van viszont az előbbiekkel ellentétben ennek a filmnek a tokjának a lemez tartó pöckei valamiért ugyanabból az anyagból vannak mint az egylemezesek, amik miatt bajok vannak, ráadásul emiatt mind a két lemez ragacsosodik.

A ragacsosodás a kiemelt kettőn kívül valamennyire elhanyagolható és csak a belső kivágásra koncentrálódik, viszont akkor is ott van.

u.i.: a Halálos Fegyver 4.-nél és a Kiss Kiss Bang Bang-nél is sikerült a ragacsot eltávolítani és a lejátszhatatlansági problémák megszűntek.
0
2010. november 6., szombat 13:35
Nem vettem észre én sem a topikot. Kösz, TM!
0