Keresés

Halálos Iramban - The Fast and the Furious

2001. november 9., péntek 14:30
Aha. VW Golf, Honda Civic. Jó lehet.
0
2001. november 9., péntek 14:13
Igen hivatalosan valahogy úgy 150 milkóba került a PH, de nem hivatalosan 200 millió felett, de lényegében mindegy mert világviszonylatban már 400 millió felett jár a bevétel, szóval sikeres és kész!
Lejjeb egy illető kérdezte milyen autók szereplnek a filmben, amit te leírtál azt hiszem, hogy egyik sem, de van benne valamilyen Polcvágen golf féleség adnormálisan feltuningolva és ey Honda Civic úgyszintén brutális tuningal mellesleg ez a főszereplő (egy autó!?). Jaj, és filmbarátoknak ezek szerint nem szabad megnézni, mert ez a film valahogy nem is film, de mindenestre érdekesebb  mint egy átalgos film és, hogy ne ismételjem önmagam: NAGYON JÓ FILM! ...üzenem a rendszernek: TOVáBBI LEÓCSáRLÓ HOZZÁSZÓLÁST AUTOMATIKUSAN TÖRÖLNI!
0
2001. november 5., hétfő 22:52
Zalus jól mondta, a Fast and the furious, 144,5 milla az USA-ban, a PH pedig 198,valamennyi!
Viszont a f and f 38 millából készült, és 40 millióval nyitott! (a PH 152millió $ból készült, és 75 milliót kaszált az első hétvégén)
0
2001. november 5., hétfő 20:25
mind hülyeséget írt. :] hacsak nem történt meg az, amire álmainkban sem gondolhatunk volna: a PH után felére levitték a mozijegy árakat. :]
0
2001. november 5., hétfő 19:11
Én nem tudom pontoson hogy melyik áll jobban de azt tudom hogy legalább 5 oldalon láttam hogy ezt írták: "Ez a kis kölcségvetésü film meglepő sikereket hozott és Amerikában megdöntötte a Pearl Harbour nézettségi rekordját!"
0
2001. november 4., vasárnap 22:48
dehogy döntötte meg. az egy dolog, hogy  nyár egyik legsikeresebb filmje [olcsó volt], ráadásul teljesen váratlanul [ezt hívják sleeper hitnek], de a pearl harbort egy pöttset többen látták. [a f&f keresett úgy 15o milkót, a PH pedig már 2oo fölött jár.]
0
2001. november 4., vasárnap 21:40
:-) Speciel én is egy manus vagyok aki képes egy filmet 5x megnézni a moziban, de ez most mindegy. Én bevallom azért tartottam már akkor is nagyra ezt a filmet mielőtt nem láttam, mert Vin Diesel szerepel benne. Szerintem nagyon nagy Star lesz, ha még nem az. :-) Már a Pitch Blackben felfigyeltem rá és tudtam hogy a következő filmben nagyon fogja nyomni. És nem csalódtam! Én végig azért izgultam hogy nehogy letartóztassák. Az én szememben ő volt ebben a filmben a YO fiú. Amikor a film végén a 1/4 mérföldet tették meg a vérnyomásom már majdnem 4 számjegyig szökött. :-) De az utolsó 10 másodpercben marha nagy dobbanást hallottam, mivel marha nagy kő esett le a szívemről. :-) Szóval szerintem a film kihagyhatatlan és a DVD , ha nem a UIP adja ki, az egyik legsikeresebb DVD lesz. Ya csak szólok hogy Amerikában megdöntötte a Pearl Harbour nézettségi rekordját! Szóval ez bíztató jel már ahoz képest is hogy amikor én NOV. 2-án pénteken megnéztem csak 3-an voltunk a moziban. De azért ez az első előadás volt. :-)
0
2001. november 4., vasárnap 17:24
Nah ezert nem jarok en moziba. Illetve ketevente max 3szor akkor is fosulis vetitesre olcson jol [300Ft] Tobbet nem ernek manapsag a filmem szamomra. Viszont a tesom az annal inkabb, kepes egy filmet 5szor is megnezni a moziban, csak azt nem ertem, hogy lehetunk testverek?? :-) Bocs teso ha olvasod :)
0
2001. november 4., vasárnap 17:04
egen, sajna, a tapasztalat ezt mutatja. pillantsunk csak vissza idén nyár filmtermésére! a shreket leszámítva alapjában véve egy nagy rakás szemét volt. :\
0
2001. november 4., vasárnap 16:43
Nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá, szerintem  az a "film" nem is film, mint ahogy mostanában ez tendencia a nőkre, gyors és szép autóktra és max. trükk és hangtechnikára kihegyezett "filmek" korszakát éljük. Azért tettem zárójelbe a "film" szót mert ez nem film hanem audió-vizuális maszlag mondanivaló és értelem nélkül (mint a mai amerikai filmak nagy része). Mert hár hogy is lehetne ez a mű fiml ha mondjuk egy Harcosok klubb-ját vagy a Szaksz-t filmek nevezzük, a régi nagy kalsszikusokról nem is beszélve.
Nem akarom bántani a művet mert a célját (szórakoztatás, szájtátás, nyálcsorgatás) eléri és mint mindent ezt is nagyon jól tudják az Usa-ban csinálni. Egyszóval "jó szólós" "jó csajos" "jó autós"
"film"

ui.: Sajnos tendencia a mai (USA) filmkészítésben ez a történet nélküli vizuális elkápráztatásra hajszoló "film"-ezés. Ne baj bejön ez nekünk hisz mindig is olyanok akartunk lenni úgy akartunk élni mint az "államokban".
És a végén a "Mc'Donald$ megesz minket!!"
0
2001. november 4., vasárnap 16:36
Én autóbolond vagyok! Van benne S8-as Audi esetleg Lamborghini vagy Maserati? Mert én "autókat" az előzetesében nem láttam!
0
2001. november 4., vasárnap 16:36
valszeg nem vagyok az a kifejezett autóbolond, hogy a csillivilli kocsik fénye ne vakítson el olyan szinten, hogy utána rodeosztárnak képzeljem magam, hisz előbb lenne belőle crash test dummy. :] ha az embert nem vakítja el a csillogás, meg nem süketíti meg a motorzúgás, akkor észreveheti, hogy azok a nők nem is olyan szépek [khm, ízlések, tudom], az akciók ismétlik egymást, a film sztorija nem hogy nem eredeti, de kb. fénymásolat, s a vége totál reménytelen.

legalábbis én ezt szürtem le belőle. de az is lehet, hogy nem svcd-n kellett volna megnéznem 2 hónappal ezelőtt, hanem vmi dts-telezengte moziban. :]
0
2001. november 4., vasárnap 13:22
Csak most vettem észre hogy topicot nyitotatok erről a filmről, az imént írtam egy-két dicsérő szót a filmről Zalusnak T2 topicjában, bocs Zalus.
Zalus lehet, hogy a történet nulla, de szerintem ez a film abszolútt nem a történetről szól. Aki autóbolond annak ez a film a csúcs. Ettől még nem láttam jobb tuningosabb filmet. Már a moziban nem győztem dicsérni szinte újongtam. Úgy feldobta az adrenalin szintemet hogy, padlógázon mentem haza, lekoptattam a téli gumiaim, de basztam rá, élveztem. Úgy mentem ki Pestről, hogy párszor majdnem összeb*sztam magam és mindez egy film végett. A sok jó csajról meg már nem is beszélek. Számomra ez az a film amiről mindig is álmodtam, szóval csúcs a film.
0
2001. november 3., szombat 22:27
eléggé közepes holtpont utánzat volt, imho. az induló verseny piszok jó, de azután kicsit leül a film, s jó sok klisét pazarol ránk. a vége pedig totál szétesés.

sztem van esélye hazai dvd megjelenésre, ugyanis a universal filmeket általában a columbia forgalmazza dvd-n európában.
0
2001. november 2., péntek 21:10
Bakker! Én ma (11.02) néztem meg a filmet. Majd elszálltam tőle. Nagyon szakított a film! Kisebb halláskárosodás kíséretében kijöttem a moziból és elkezdtem töprengeni arról hogy mikor fogják kidobni DVD-n. Nagy csalódásomra ott volt a moziplakáton a UIP-DUNA védjegye. Remélem ezt nem úgy fogják kiadni mint a PITCH BLACKet. Ez a film garantáltan csak angol hanggal yo! Amerikában Január 2-án dobálják. Remélem a DVD kiadást átveszi az INTERCOM. Ti mit gondoltok a filmről és a DVD kiadásról? Tudom kicsit korai de azért reméljük itt is hamarosan kiadják a filmet!
0