Ha meg van valakinek ez a szám (The Pointer Sisters: I m So Excited) eredetiben, el tudja küldeni nekem e-mail-ben? A neten rákerestem, de amikbe belehallgattam, az egyik sem az eredeti előadóktól volt.
0
2004. július 26., hétfő 18:02
25
derek te egy ISTEN vagy ez az a szám kurva jó köszi mégegyszer
0
2004. július 26., hétfő 17:19
204
Azt hiszem , hogy Te a The Pointer Sisters: I'm So Excited című számára gondolsz.
0
2004. július 26., hétfő 16:29
25
köszönöm field jól látod a kérdést
nem arra voltam kiváncsi ki játszik az elemi ösztönbe és arra se hogy megjelente e dvd és azt is tudom hogy nem csak azt a filmet parodizálja a nagy durranás 2.
Azt csak azért irtam hogy be lehessen azonosítani a számot. Különben az a szám volt a fleshdancbe is de a fleshdance soundtracken nincs rajta
0
2004. július 26., hétfő 15:51
7151
Én sem értem, miért két topik ugyanannak a kérdésnek...
Ami azt illeti, Te viszont félreértetted az eredeti kérdést: nem egy filmcímre kíváncsi a delikvens, hanem annak a dalnak a címére, ami a NAGY DURRANÁS 2 általa leírt jelenetében hallható.
0
2004. július 26., hétfő 15:22
5
Egyébként nem CSAK az elemi ösztön paródiája a film...
0
2004. július 26., hétfő 15:22
5
Végzetes ösztön és kurvára jó a film! Hogy miért is nem jelenik meg?!
"És ami a leginkább foglalkoztat: vajon miért nincs egyetlen japán játékos sem a kosárlabda válogatottban?" Illetve inkább az, hogy miért van két egyforma című fórum?
0
2004. július 26., hétfő 13:11
25
Segítsetek
mi volt annak a számnak a címe ami akkor szól mikor szeretkeznek és az elemi ösztön parodizálják?