Rém rendes kb egy árban lesz a jóbarátokkal,a másik 2 sorozat a szezononkénti ára a duplája lesz:(
Ezt honnan szeded??? Normálisak ezek??? Ki fogja úgy megvenni???
Én szívem szerint megvenném a V-t és az AEE-t, de 10e-nél többet tuti nem adnék egy évadért (sztem még az is sok!!!!)
0
2004. július 28., szerda 0:24
248
Ha ki is adják,szerintem csak 1-2 év múlva.Jövőre több sorozatot is tervez a Warner,1 évben nem éri meg elindítani 1-2 sorozatnál többet.Így már a 2 is sok.8500huf/évad a jóbarátok,85000 az összes. Ha tényleg jönnek jövőre a beígért sorozatok,akkor nem tom mi lesz,mert aki szereti mindegyiket,annak elég nehéz lesz választani.Itt csak egy jó kiadói taktika segíthet:)
Egy rém rendes család Vészhelyzet Az elnök emberei
Személy szerint mindhármat megvenném,de a Dallas-t nem hiszem.Végig megnéztem,elég volt egyszer:)A fentebb említett sorozatokat nem lehet megunni. Így vagyok még az X-Aktákkal is. Rém rendes kb egy árban lesz a jóbarátokkal,a másik 2 sorozat a szezononkénti ára a duplája lesz:(Taktikázni fog a kiadó és a havi megjelenés helyett 2 havi,esetleg negyedéves kiadások lesznek,legalábbis remélem!
0
2004. július 27., kedd 22:12
4792
egyébként sztem ki fogfják adni itthon is, szinkronnal!
volt olyan népszrű sorozat mint ajóbarátok, vagy bármi ami eddig is megjelent és erre lenne is kereslet!!!!!!
(kint most nézem, ilyenek jelennek meg/jelentek meg, mint flinstones sorazat, johnny quest, szkubi dóóó stb.....
0
2004. július 27., kedd 21:53
235
Hátha találok valakit. Kár, hogy a múltkor abbahagyta az mtv. Esetleg az mtv-nél ismerős? ;) Ha már itt tartunk, a hetedik út titkához is keresem a szinkront.
0
2004. július 27., kedd 21:04
397
Ehhez eléggé nagy fannak kellene lennie az illetőnek, no de hátha akad ilyen?
0
2004. július 27., kedd 20:11
345
Ezt a "hadják"-ot komolyan gondolod???
0
2004. július 27., kedd 18:14
19957
Engem érdekelne ha kiadná WHV,de csak akkor ha garantálják,hogy a teljes sorozat megjelenik és nem hadják félbe.
0
2004. július 27., kedd 11:18
2405
Akkoriban én is kedveltem a sorozatot, de nemtom, h kiadnék érte évadonként akár 10e Ft-t :(
Nice: Ha sikerül vkitől mexerezned VHS-en, jelezz, lehet h engem is fog érdekelni a dolog :o)))
0
2004. július 27., kedd 11:14
235
Ne haragudj, úgy gondoltam megér egy új témát ez a film, ennél sokkal feleslegesebb topicok nyílnak. A hírről: köszi az infot, hát most kicsit szomorú vagyok. Azt hiszem akkor be kell szereznem külföldről és kerseni valakit, aki felvette annak idején VHS-re.
0
2004. július 26., hétfő 23:27
248
Már megbocsáss,de külön ehhez a témához van egy topic.Sorozatok megjelennek-e Magyarországon? Teljesen felesleges ez a topic,nekem nam baj,de ha jobban körülnéztél volna,mert idő is van rá,és nem tart semmedig sem végigfutni a témákon:))) és van neked egy hírem a dvdextra.hu-ról: "Szintén meglepő volt, hogy viszonylag sokan szeretnék megvásárolni a Dallas-t is, pedig a sorozat törzsközönsége nem elsősorban a házimozi rajongók körében keresendő. A kérdés csak az, hogy valóban vannak elegen olyanok, akik hajlandók súlyos tízezreket áldozni évadonként a 14 évadot megélt sorozatra? Erre a kérdésre még külföldön sem sikerült választ találnia a kiadónak, lévén az első csomag (amely a néhány részből álló első évadot és a teljes második évadot tartalmazza majd) csak augusztusban jelenik meg. Sajnos volt már arra példa, hogy egy sorozat DVD-kiadása nem váltotta be a kiadó által hozzá fűzött reményeket, ezért a második, harmadik évad megjelentetése után megszüntették a további kiadást, csonka sorozattal magukra hagyva a rajongókat. A Dallas hazai jogtulajdonosa elmondta, hogy idehaza valószínűleg csak szinkronnal lenne kereslet a sorozatra - ismerve a nézőtábor szokásait, elvárásait -, egy ilyen hosszú sorozat szinkronja pedig óriási plusz költséget jelentene a kiadásnál. Nem biztos, hogy a tényleges fizetőképes igény alátámasztja a sorozat hazai létjogosultságát, ráadásul - mint azt említettük - még az sem biztos, hogy külföldön működőképes a Dallas DVD, így a hazai megjelenés esélye minimális."
0
2004. július 26., hétfő 23:16
235
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem a kedvenc TV sorozatom. Mivel hamarosan megjelenik az első season Európában és az USA-ban, kérdés hogy megjelenik-e majd nálunk is és ha igen lesz-e rajta szinkron. A Warner Home Magyarország telefonon nem tudod segíteni az ügyben. Info: Dallas On DVD