ez mind nagyon szép, de az én kis underground szívem valami zamatosabbra vágyik. gondolom, egyelőre hiú remény... sebaj, a hétvégén rátettem a mancsom az 8o8 state opti buk című dvd-jére és most csóválom a farkam. :]
0
2003. március 12., szerda 20:54
Moderátor
7449
Ez most egyedi ár. A Warner Music március végéig akciózik a lemezekkel, ezért tudjuk ennyiért adni, de a Warner Music kiadványok többsége később is a 6000 Ft-os fájdalomküszöb alatt marad majd.
0
2003. március 12., szerda 20:46
182
Az áruk sem rossz, főleg kedvezménnyel! :)
0
2003. március 12., szerda 19:25
Moderátor
7449
Nobs: Perceken belül :)
0
2003. március 12., szerda 19:19
53
Azért mindenféleképpen dícséretre méltó, hogy az Xpress -elég látványosan- elkezdett foglalkozni zenei DVD-kkel is, miközben szerintem ezek a lemezek soha nem fognak bekerülni még az aktuális top 20-ba sem -igaz ez sok filmről is elmondható-. Xpress: várható vmikor Abba, Eagles vagy Mike Oldfield DVD?
0
2003. február 20., csütörtök 8:53
1570
Az új megjelenések közt már akad jópár zenei DVD is.. Xpress jó lenne ebből rendszert csinálni :) Itt van még egy Zenei anyag: http://www.pmobil.hu/pmobilindex.htm
0
2002. február 10., vasárnap 0:54
13
Megvettem én is a Robbie Williams: Live At The Albert Hall lemezt (6750 - Campona), köszi a tippet. Egyetértek veled GG, sőt én sem tudok másként fogalmazni - el vagyok ájulva tőle. Ez a tenyérbemászó képű, idegesítő manírokkal operáló ripacs (én legalábbis ilyennek láttam eddig és ezen a téren most sem változott sokat a véleményem) valami olyan hihetetlenül profi produkcióval rukkol elő, hogy szerintem ezért az egy korongért is érdemes házimozit venni! Zseniálisan énekel, a zenekar csodálatos, a DVD pedig egyszerűen fenomenális. Csodálatos képminőség, a hang elképesztő, a csomagolás egyedi. Ragozhatnám még, de minek... Tucc-tucc rajongóknak nem ajánlom, de annak aki valóban zenét szeret hallgatni, annak kötelező vétel!
Gondolkoztam még Sting: All this time lemezén is, de az ár elriasztott (11900). Erre most latom, hogy külföldről kb. 6k-ért megkaphatnám. Ilyen sok lenne a vám (csaknem 100%) ? Hogy is van ez??
0
2001. december 18., kedd 16:33
29
A Sting DVD állítólag ma jött meg a konkurenciához (dvdfutar) - 9999 Ft.
0
2001. december 17., hétfő 17:45
29
GG!
Huhh! Amikor én láttam az EzyDVD-n még csak a 4-es volt fent.
Bocs, de nagyon kezdő vagyok a témában. Hogyan működik a rendelés ill. a szállítás, fizetés...? Esetleg ha tudnál segíteni magánlevélben, nagyon megköszönném! Itt: attis@mailbox.hu
0
2001. december 17., hétfő 16:37
633
Az ezydvd oladalán 1,2,3,4,5,6 szerepel, vagyis mindenhol lejátszható, de a zenei dvd-k amúgy is multi-régiósak szoktak lenni. A Springsteen-antológia (dupla DVD) is ilyen, azt is meg lehet kapni 5200-ért (most nagyon "lent" van az AUD), itthon meg 11.000 Ft...
0
2001. december 17., hétfő 14:53
13
GG!
Az ausztrál Sting DVD nem regio 4-es? http://stingbns.tripod.com
0
2001. december 16., vasárnap 1:56
17243
annyit, hogy az nem dupla, hanem szimpla dvd. nem is vesztegetik túl drágán [57oo-ért láttam a virginben] ahhoz képest, hogy mennyi sok cucc van rajta: tizenkét klip, koncertfelvételek, megamixek, interjú, stb, stb. mindez dd5.1-ben.
0
2001. december 15., szombat 16:50
633
Ma voltam a Media Markt-ban, s sajnos meg kellett állapítanom, hogy az Universalmusic Hungary nincs egészen magánál... Négy koncertet is láttam, melyek talán az utóbbi idők legjobbjai közé tartoznak (külföldi fórumokat böngészve). Elton John: One Night Only, Sting: All This Time, U2: Elevation Tour Live, illetve Robbie Williams: Live At The Albert Hall (ez nem Universal). A U2 13500Ft, a többi Universal-kiadvány meg 9990 FT!!! Nem hittem a szememnek... Még jó, hogy a múlt héten rendeltem meg őket Ausztráliából átszámítva 5200 Ft-ért, illetve a U2-t 7500-ért. Mit képzelnek ezekkel az itthoni árakkal?! Röhej. Ellenben a Robbie Williams-t megvettem 6590-ért (ez nem sokkal drágább a külföldi áraknál...), és el vagyok ájulva! Azt eddig is tudtam, hogy ez a srác tud valamit, de hogy így tudjon swingelni! Fergeteges hangulatú koncert, minden téren profi kivitelezés (a DVD is), szenzációs. Még extrák is vannak. Aki teheti, vegye meg!!!
0
2001. december 12., szerda 14:00
1
Tudtok valamit a Media Markt reklámújságban meghírdetett MOBY: PLAY duplaDVD-ről?
0
2001. december 9., vasárnap 11:28
17243
the saint barátom révén volt szerencsém[?] madonna 2oo1-s koncertvideójához: a termék iszonyú kiábrándítóra sikeredett: a kép a koncerteknél megszokott 4:3-s, viszont valami iszonyat rossz minőség: halvány, életlen, vibrál. majdhogynem rosszabb mint egy vhs. a korongon van dts/5.1 hangsáv, de egyik sem használja ki lehetőségeit, egyetlen jelzővel írhatom le: hangos. a negatív véleményemhez még az is hozzájárult, hogy madonna általam szeretett dalait valami kegyetlen idióta verzióban adta elő [az élen a frozennel] és sok-sok híres/kedvenc dalt hiányoltam. extrák: zenés menü [izléstelen, egymástól totálisan eltérő oldalak. diszharmónia rulez!], dalszövegek, jelenetválasztás. ENNYI. sehol egy interjú, sehol egy videoklip, semmi. borzalmasan rossz kiadvány. :\
0
2001. december 4., kedd 19:18
5
A www.universalmusic.hu-n azt láthatod, hogy nov. 27-én megjelent mindkettő. A dvd.index.hu-n azt írják, hogy Ny-Eu-ba is csak december elején érkezik
0
2001. december 4., kedd 12:55
633
A U2-t (Elevation Tour 2001) már megrendeltem Németo.-ból (a legolcsóbb helyen is 60 DM volt, igaz ez dupla DVD), de a Sting engem is nagyon érdekelne!
0
2001. december 3., hétfő 20:36
5
A Cinemában új U2 és Sting DVD-t hirdetnek. Megjelenés stb.-ről nincs hír. Tudtok valamit? Xpress, nálatok megjelenik?
0
2001. november 26., hétfő 23:35
4
Szerintem is nagyon sovány a kínálat zenei DVD lemezekből. Például a Deep Purple zenekarnak 5 felvétele is forgalomba került. Sajnos Magyarországon egyféle található. Aki tudja hol van a legjobb és szerényebb áru zenei kínálat írja meg itta fórumon a helyét. Üdv.
0
2001. november 23., péntek 0:10
12
Üdv
Nekem is van 1-2 jó zenei dvd-m pl. : Santana - Supernatural, Metalica- SM, AC/DC - No bull Ezek mind nagyon jó minőségüek.
KG
0
2001. november 23., péntek 0:09
633
Tudja valaki, hogy itthon van-e forgalmazója az EMI-Electrola DVD-knek? Ugyanis Németo.-ban a jövő héten jelenik meg a Roxette: All Videos Ever Made c. DVD-je, iszonyatosan jó kiadásban. De mivel az ára mindenhol nagyon borsos, gondoltam, hogy inkább itthon kellene megvennem. Ezen kívül Robbie Williams: Live at The Albert címmel is kiadnak dec. elején egy DVD-t. Ja, és ott van még McCartney: Wingspan c. doku-zenei DVD-je is, mind EMI-Electrola kiadványok. Hát csak ennyi lenne...
0
2001. november 23., péntek 0:07
12
Üdv
Én éppen most vettem az egyik havernak egy Jean Michel Jarre dvd-t 5000 Ft-ért. Az oxigene moszkvai koncert 60 perc, + 50 perc extra
KG
0
2001. november 22., csütörtök 22:53
18
"Nagyon jo erzes amikor kozelrol mutatja pl Akost aztan hirtelen tavolrol a szinpadot es sehol nem latni a kozeli kamerat. "
Hallgasd meg az audiokommentárt. Abból kiderül, hogy a távoli felvételek, és a közeli képek két különböző napon készültek. tehát a távoli felvételeknél nem voltak ott a szinpadi operatőrök.
0
2001. november 22., csütörtök 20:38
8
Igen, igen a hazai kínálat elég lapos és ami van az is k*rva drága. Szerintem azért mert azt is külföldről hozzák. Nekem Metallica with M. Kamen van ami nagyon állat, csak kár, hogy nem széles vásznú! Meg van egy Gloria is, ami szintén nagyon jó! Jó lenne ha nagyobb lenne a választék, mert inkább vennék zenei DVD mint mondjuk filmet vagy CD- t!!!
0
2001. november 12., hétfő 14:49
5
Lehet, hogy ezért nem foglalkoznak vele Mo-on? Szerintem azért a Mo-on forgalomban lévő DVD-k nagy százalékát itthon veszik. Én például sokkal szívesebben rendelnék zenei DVD-t az Xpress-től, mint Ausztráliából és most még nem is az árról beszéltünk csak a kínáltaról.