Keresés

Zenei DVD-k

2001. november 10., szombat 0:54
Rengeteg zenei DVD megjelenik csak nem itthon, nevetséges de ha Ausztráliából megrendeled a zenei DVD-t (általában 0 régiósak) még mindig olcsóbb postaköltséggel mint itthon.
Mondjuk az a legolcsóbb ha kimész a Keleti blokkba és megveszed mondjuk a George Michaelt
Ladies & Gentlemant 15DM-ért
0
2001. november 7., szerda 22:26
Van-e hír arról, hogy várható-e Jean Michel Jarre valamelyik koncertjének (pl. kínai) DVD-kiadása ?
0
2001. november 4., vasárnap 17:15
Nekem az Akos DVD van meg. Nagyon jo tapasztalataim vannak a DVD-vel, 5.1es hangja van bar ez a ket hangszorommal nem tudtam letesztelni:) de a kep szep, legalabbis a 15colos monitoromon ami szinten nem tv-zesre valo, es arra is figyeltek a kepanyagnal, hogy a ket napos koncertet ugy vagtak ossze, hogy a tavoli kepeken a legkevesebbszer latszodjon a kozeli kamera. Nagyon jo erzes amikor kozelrol mutatja pl Akost aztan hirtelen tavolrol a szinpadot es sehol nem latni a kozeli kamerat. Az audio kommentar savon meg jot rohogtem, sza a dvd siraly. pa
0
2001. november 4., vasárnap 13:09
Nagyon gyenge a kínálat zenei DVD-kből, pedig szerintem ez tipikusan egy olyan alkalmazási területe a DVD-nek, ahol messze jobb minőséget, sőt képet is kaphatunk nem sokkal egy CD ára felett. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kapható zenei DVD-kkel?
Nekem 2 van. A Santana Supernatural iszonyatosan jó, mindenkinek tudom ajánlani, DD5.1, DTS is, nagyon jól szól, szépek a képek is. Van még egy Oasis koncert DVD-ém (..There and Then) ami viszont nagy csalódás.. gyenge a hang és a kép se egy nagy kaland. Várom a tapasztalatokat.
0