Ballagáskor kimentem wc-re, és dolgom végeztével nem húztam fel a sliccemet amiből kikandikált a fehér ingem sarka. Na ha ezt valaki ki tudná törölni akkor az lenne a legjobb törölt jelenet... :-)
0
2007. április 25., szerda 21:02
62
a világ legjobb jelenete ami egyszerüen utolérhetetlen és zseniális, egy filmtörténelmi csoda a robotszaruban volt, de sajnos nem látta senki mert törölték...
0
2007. április 25., szerda 20:44
70
A Keresztapa-filmekben több kimaradt jelenet, mind mehetett volna a filmbe:
- Genco Abbandandót meglátogatják a kórházban - Kay gyertyát gyújt, mint a könyvben is - Látjuk, mikor Don Fanuccinak elvágják a torkát (nem spoiler, mivel nem ebben hunyt el) - Coppola öregapjához bemennek a rosszarcok, és a kis Carmine játszik nekik Több is volt, de régen láttam az extráit. Másolva van meg, aminek csak örülök, mert rajta van a megszokott szinkron is.
0
2004. szeptember 3., péntek 13:15
644
Nekem a T3 egyetlen kimaradt jelenete nagyon bejött, sokkal szórakóztatóbb, mint az egész film egyben. Persze értem, miért maradt ki, az egész olyan, mint egy ZAZ-jelenet. A Cuki Őrmester Jelenet-ről van szó...
0
2004. augusztus 19., csütörtök 1:46
1431
Egyébként a Nurse betty-s képek hihetetlenül eredetinek hatnak, szó szerint felkavaró.
0
2004. augusztus 15., vasárnap 18:52
1431
Biztos sokatok látta az Ördögűző rendezői változatot. De gondolom nem mindenki tudja, hogy az a bizonyos pókjárás eredetileg nem úgy nézett ki, mint ahogy azt a direktori változatban láthatjuk. Ime az eredeti pókjáró jelenet:
http://www.creepyclips.com/clips/spiderwalk.rm
(Bocs, nem tudok linkelni. Majd legközelebb megtanit valaki.)
0
2004. augusztus 15., vasárnap 11:23
1447
persze, persze..
0
2004. augusztus 15., vasárnap 10:42
17243
hú, az a csodálatos prűdség! :]
0
2004. augusztus 15., vasárnap 10:34
1447
csodálatos..
0
2004. augusztus 15., vasárnap 10:15
17243
sorry, még1x:
rock 01 rock 02 rock 03
0
2004. augusztus 15., vasárnap 9:01
2774
mindhárom link az első képre mutat
0
2004. augusztus 14., szombat 23:51
17243
az imént néztem meg dvd-ről a nurse betty-t (talán nemsokára nálunk is kijön - a bufi biztos nem csak poénból tette fel az előzetesét az egyik dvd-jére), s a kivágott jelenetek között találtam egy-két érdekes dolgot, melyek könnyedén NC-17 kategóriába repíthették volna az amúgy is elég erőszakos filmet. mindenesetre ezeket látva gondoltam egyet, s ezennel meghírdetem a Nagy Törölt Jelenetek Kontesztet. gyűjtsük össze azokat a kivágott jeleneteket, melyeket óriási hiba volt kivágni. ha lehet, akkor screenshotokkal illusztráljátok őket!
első jelöltem mindjárt egy hatalmas SPOILER a nurse betty-ből, sz'al csak az olvasson/nézegessen tovább, aki már látta a filmet.
tehát. tudjuk, hogy chris rock a film végén elég rendesen elhalálozik, ám az eredeti elképzelések szerint nem csak a mellkasába kap két golyót, hanem a fejébe is egyet. íme: