Keresés

Social Network - A közösségi háló (2 BD) (Blu-ray)

2013. szeptember 18., szerda 12:12
Majd visszakapcsolja, ha emiatt mindenki másik teázóba megy...
0
2013. szeptember 18., szerda 11:43
Sőt a Wall-E-ben is odalett erősen dörgölve ez a probléma.
0
2013. szeptember 18., szerda 11:38
Egy ilyen ázsiai csajért el is ásnám örökre a telefonomat.:D

0
2013. szeptember 18., szerda 10:39
Nem kell ezt szégyellni, mindenki maga döntse el mi a fontos neki az életben, csak ne csodálkozzon akkor ha a telefonja marad az utolsó "barátja".
Amúgy hasznos kis videó, így kívülről nézve hátha többen rádöbbennek dolgokra.
Kering a neten egy kiírás, valami angol éttermes tehette ki: "No, we don t have wi-fi… TALK to each other!". Az elmúlt héten egy barátom is kiírta a teázójában és kikapcsolta a wi-fit :) Teljesen egyet tudok érteni vele.
0
2013. szeptember 18., szerda 10:19
Nézzétek és szégyelljétek (t.a.k)

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OINa46HeWg8
most posts by TM
0
2013. szeptember 11., szerda 13:30
Generációs "szakadásról" tudok, sok szülő "utánament" gyerekének a FB-ra, mire a fiatalok csoportosan átvonultak másik közösségi hálóra. Mára a FB használóinak az átlagéletkora jelentősen megemelkedett, a fiatalok körében egyre inkább ciki, legalábbis odakint, itt ez a folyamat lassabban megy végbe.

Ami engem illet, több technikai újításnak vagyok a lelkes üdvözlője, ebben viszont a kezdetektől fogva csak az elidegenedést, a böszmébbesedést, a hogyanlegyünkegyüttkülönt láttam, s ezt az a kis pozitívum se színezi szebbé, hogy néhányan ésszerűen is képesek használni.
most posts by TM
0
2013. szeptember 10., kedd 23:12
Ez a körfizetés jó ötlet! :)
most posts by TM
0
2013. szeptember 10., kedd 23:11
:)))
most posts by TM
0
2013. szeptember 10., kedd 23:00
"Jó, itt lehet már generációs szakadék is van a dologban..."

Azt hiszem, a mi esetünkben TM-mel ez már Grand Canyon mélységű... :)
0
2013. szeptember 10., kedd 22:56
Nem kell csőre töltve lógni ezen, pont erre jók a "tapitelefonok", ahol rögtön kapsz egy értesítést, ha jön egy általam említetthez hasonló üzenetet.

Jó, itt lehet már generációs szakadék is van a dologban, én helyén tudom kezelni a Facebookot, nem lógok rajta egész nap, de nagyon örülök, hogy létezik, és jó pár dologban tényleg hasznát tudom venni.

Amúgy a telefonon lógást kurva jól meg tudtuk oldani haverokkal. Aki először csak úgy elkezd pötyögni a mobilján, az fizeti a következő kört. :D
De nem, az érdemi időt tényleg érdemben töltjük EGYÜTT és nem egymás mellett, viszont a találkák leszervezéséhez jó hasznát vesszük a Facebooknak.
0
2013. szeptember 10., kedd 22:48
Ehhez az kell, hogy mindenki csőre töltve lógjon a közösségi oldalon. Az én baráti köröm csak részben ilyen, így marad a telefon, de eddig még ezzel nem volt gond. Viszont a FB szánalmasan próbálkozik azzal, hogy magára rángasson. Például hetente kétszer küld egy üzenetet azzal, hogy "egy megbökés vár", amiből annyi az igaz, hogy Brown több mint egy évvel ezelőtt "megbökött", de már akkor sem értettem, hogy ebben mi a pláne, amikor ismerjük egymás címét és telefonszámát, így nem is foglalkoztam vele már akkor sem.
most posts by TM
0
2013. szeptember 10., kedd 22:32
Ha már így rákérdeztél, még ha csak poénból is, a közös csoportunk neve nemes egyszerűséggel SÖR. :)
0
2013. szeptember 10., kedd 22:29
És mi a csoport neve? Hol iszunk ma? :))
0
2013. szeptember 10., kedd 22:28
Tapifonnal semmi baj.
0
" ... a telefonra viszont már rászokni se szabad"

A telefon még csak hagyján... De a tapifon...
0
Elmondom, mire jó a Facebook. Ha haverokkal össze akarunk ülni kocsmázni, nem kell egyesével felhívogatni a másikat, meg körüzeneteket küldeni, hanem beírsz a közös csoportba, ott mindenki elmondja, mikor ér rá, mi lenne a jó, és ennyi.

Elmondom, mire nem jó a Facebook: Minden másra.
0
2013. szeptember 10., kedd 22:09
Óriási! :)
Már jó pár évvel ezelőtt volt felénk egy nagyobb áramszünet, talán egész estés, és utána hallottam mesélni többek által, hogy sok család teljesen lefagyott, hogy mi a francot fognak most csinálni tévé nélkül. Ültek egymás mellett emberek és rádöbbentek, hogy nincs is közös beszédtémájuk. Aztán olyan is volt, ahol a kezdeti sokkból felocsúdva valakinek eszébe jutott, hogy a szekrény aljában van társasjáték, és apa-anya-gyerekek egy emlékezetes estét kreáltak maguknak a semmiből. Ez is csupán hozzáállás kérdése. Néha el kell zárni a dobozt is, a telefonra viszont már rászokni se szabad.
most posts by TM
0
2013. szeptember 10., kedd 21:54
Hülyeség, de a probléma valós. Ebédelő család minden tagja külön nyomogatja a főétel megérkezéséig a telefonját, sőt, párok/házastársak is. Szomorú..
0
2013. szeptember 10., kedd 21:48
TM itt egy kocsmáros akinek elege lett a telefonjukat bámuló vendégekből,ezért kitalált valamit:

http://www.youtube.com/watch?v=_OMHior_Y3M
0
2012. május 24., csütörtök 21:08
Van még ehhez O-Ring? :-O
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. március 5., szombat 1:30
tényleg művészi munka. de azért a fight club sem gyenge, pont a napokban vettem elő újra.
0
2011. március 4., péntek 17:04
Ennek a kiadványnak van a leghangulatosabb menüje, amit valaha láttam. Szép munka volt, Mr. Fincher - mert őt ismerve tuti, hogy benne van a keze.
0
2011. február 27., vasárnap 14:48
Nem is tudom, én nem vagyok úgy elájulva a lentebb látott digitől, mint az a fickó. Szerintem elég unalmasan néz ki. Jó lesz nekem a magyar BD is!

Más: Általában nem érdekelnek a filmes ajándéktárgyak, meg relikviák, de én nagyon szeretnék egy olyan "I m CEO Bitch!" feliratú bögrét! :))) Vennék is mégegy Sony BD-t, és ha nagyon akarnék találnék is párat, de itt megint előjön az xpress nagy hiányossága: Baromira jó lenne ha, forgalmazónként is lehetne lemezeket keresni, és lenne valahol egy részletes lista a magyarországi DVD-BD forgalmazókról, és arról, hogy mely stúdiók filmjei tartoznak hozzá!
0
2011. február 18., péntek 20:50
Igen, írtam másik topikban. Már régóta szerettem volna, most került rá sor, bár sajnos felfedezni még nem volt időm, csak néhány dolgot ismertem meg rajta. De már két ismerősöm is elbűvölődött tőle, úgyhogy azt hiszem, hamarosan újra rendelhetek...

Ami pedig - csakhogy ne legyek offlány-, ezt a filmet illeti, ezzel szeretném megmutatni a csajoknak, hogy mit hívunk házimozizásnak. Tervezek egy klaszs mozis estét, csak sajnos most még nem én vagyok a soros, jövő szombaton a barátnőm a mozi-soros, de aztán én jövök és ha nem ezt szemeli ki nekünk, akkor én fogom, bár a Gru is sanszos...
0
2011. február 18., péntek 20:44
Fáradtnak és öregnek érzem magam...:)
Vettél egy Kindle-t?(Ezt nem is láttam.Jópofa, testvéremnek is van.)
Ezentúl lehet téged is kérdezni, ha valami gondom támad az elektromos berendezéseimmel.Mondtad régebben, hogy bármiről és bármikor oktatod a népeket, de erre nem számítottam.Jól előre rohantál a fejlesztésekkel.Egy egyszerű ember veled nem tud lépést tartani.:)
0