Amely extrák egyébként annak ellenére, hogy őrült hosszú játékidőt tesznek ki, fél percig sem unalmasak - a kedvencem az a kis szegmens, mely arról szól, az alkotók hogyan emelkedtek felül a nehézségen, amelyet Oliver Reed időközben bekövetkezett halála okozott, miközben még nem kevés, leforgatásra váró jelenet várta volna a színészt.
0
2011. augusztus 2., kedd 14:22
6264
Gladiátor (Remasterelt kiadás):
Hihetetlen élmény volt újranézni,immár az őt megillető képminőségben. :)
Az előző kiadás élettelen,szétmosott képe a múlté.Az újramasterelt képnek hála végre úgy láthatjuk Ridley Scott mesterművét,ahogy a mozibemutató óta nem.
A dts-HD hang bombasztikusan jó lett (bár azzal előzőleg sem volt gond),s ami külön jó dolog,hogy az előző kiadások összes extráját átportolták a bonusz BD korongra,így végre nyugdíjazhatjuk korábbi DVD kiadványainkat a filmből.
a külföldin van.pocket BLU logonak kell szerepelnie a Remastered-en.ez a funkció az előző kiadáson nincs rajta.
egyébként döbbenetes a különbség a 2 transzfer között képminőségileg.
0
2011. június 3., péntek 11:11
14599
Hát jó lenne egy hivatalos tájékoztatás a Szelekt részéről, hogy akkor most mi is a helyzet. Láttam már olyan darabot, ami a kiadó részéről jelenleg használatos tokban van. Csak épp nem kéne pofára esni...
0
2011. június 3., péntek 10:33
671
Akkor most végül is tudja valaki, hogy ha most megvenném, akkor melyik változatot kapnám meg (remastered vagy sima)? Van valami eltérés a 2 borítón amiről fel lehet ismerni hogy melyik-melyik, stb.?
0
2011. március 29., kedd 13:50
2967
http://iszdb.hu/?szinkron=384
0
2011. március 29., kedd 13:49
2967
Nem tudom Alois miről beszél, de ehhez egy szinkron készült és mivel 2000-ben már meg volt a technika, ezért az jó minőségű volt, így ezt már nem kell újraszinkronizálni. Fel tuddják használni dvd-nél, Blu-ray-nél, ahogy fel is használták. :) És igen, mind a két változathoz ott a szinrkon. A Bővítetthez a 2005-ös dvd-kiadás miatt összeszedték újra a színészeket.
0
2011. március 19., szombat 23:14
14599
Na, erre vártam, így már kell...
0
2011. március 19., szombat 22:44
2966
én meg most vettem meg az angol remaster-elt változatot két-három héttel ezelőtt..... :(
na mindegy, annyit még megér hogy meglegyen a felújított változat magyar hanggal, felirattal, megpróbálom eladni az angolt.
de mindenképpen jó hír, remélhetőleg tényleg megjelenik mihamarabb!
0
2011. március 19., szombat 20:30
1017
Na végre valami jó hír!
0
2011. március 19., szombat 20:14
19955
56. kimi Hozzászólás időpontja: 2011. március 19. - 19:06 Írtam a S_elect Video-nak, hogy mi is megkapjuk-e a remastered változatot...
"Tisztelt S_elect Video !
Universal régiónkban is kiadta a "Gladiator 10th Anniversary Edition" Blu-ray lemezt, amelyen már a remastered kép van. Ez nálunk mikor fog megjelenni? Mikor vásárolhatjuk meg? "
Erre ezt a választ kaptam:
" Elnézést a késői válaszért. A következő alkalommal hozzánk beérkező Gladiátor BD szállítmány már a remastered képet fogja tartalmazni. Valószínűleg 1-2 hónapon belül már megvásárolható lesz. "