Úgy tudom, a " Kerülj szinkronba" lista 200 filmet tartalmazott,de csak a fele jelent meg végül...
0
2019. január 23., szerda 16:03
1194
Valóban! Ez a dolog nekem is évek óta bántja már a "csőrömet"... méghozzá nagyon! Ezeknek a lemezeknek az újra(szinkronos)-kiadása a Provideo dolga lenne amúgy, de énszerintem -sajnos- már nem fognak kijönni... :(
0
2019. január 23., szerda 15:50
2601
Nekem csak az a fura, hogy a második részt ki tudták adni szinkronnal, ezt viszont nem. Mondjuk a Warner-katalógus majd összes Seagal-filmjének szinkronos változatával adósak maradtak.
0
2019. január 23., szerda 15:22
1194
jav.: ripacskodik
0
2019. január 23., szerda 15:00
1194
Jó kis szinkron az, és a Rosta-féle Seagal-szinkronnal -bár ő persze Szakácsi Sándor magyarhangjával a legjobb- sincs semmi bajom; habár az eredeti hanggal is "kiegyeznék", a probléma az, hogy a feliratos kiadás a filmből (amiből, ahogy megnéztem itt a dvd-k adatlapját, volt egy vágott, majd aztán egy cenzúrázatlan verzió is) nagyon régóta joglejárt már...
0
2019. január 23., szerda 14:37
1303
Ez a kiadás tudtommal vágatlan verziót tartalmaz.
0
2019. január 23., szerda 14:16
2601
Annyira nem nagy kár szerintem a szinkronért. Rosta Sándor nem az igazi Seagal hangjának, akkor már inkább az eredeti.
0
2019. január 23., szerda 14:08
1194
Nos, én egyáltalán nem tartom e mozit Die hard-utánzatnak; ez nálam Steven Seagal régi jó klasszikusai között egy közepes film, mint pl. a saját maga által rendezett Lángoló jég is (de legjobb mozijai számomra az Ölve vagy halva és a Törvényre törve). Jones (aki pedig nem ripacsodik a szerepében, hanem Tommy karaktere, William, egészen nyilvánvalóan elmebeteg -s ez a filmben el is hangzik egykori főnöke szájából-, aki a filmecske előrehaladtával aztán egyre jobban megbolondul: "Világéletemben a régi szombati rajzfilmeket szerettem, a legjobbakat!" -mondja benne zavartan ő... mint ahogy én is, hozzáteszem) és Busey pedig kiváló rosszfiú-páros (legalábbis hasonlóan remek, mint Henriksen és Vosloo, a Van Damme-os Tökéletes célpontból), s Seagal elbújhat mögöttük/előlük!
u.i.: Na és persze az Úszó erődnek sincs egyébként szinkronos (és vágatlan) dvd-újrakiadása a mai napig...
0
2019. január 23., szerda 13:09
2601
Die Hard recept Seagal módra. - ÚSZÓ ERŐD kritika:
Ez is ugyanolyan tanulságos elemzés, mint a Végképp eltörölni-hez készült, szerencsére hellyel-közzel itt is megúsztuk a vágott kiadásokat, a Nico az egyedüli kivétel, azt sikerült kétszer is cenzúrázottan megjelentetni nálunk (a feliratos verzió a nagyon vágott német, a szinkronos meg a kevésbé vágott angol kópiát használta). A Tűzparancs sajnos más tészta, azt a Warner intézte el saját hatáskörben.
0
2017. május 18., csütörtök 20:51
1194
Volt szerencsém látni a teljes, vágatlan verziót a tv-ben nemrég (mostanság sokszor ismételik -többek közt- ezt a filmet is)... Benne volt pl. a zsoldos/statiszta Seagal általi hónaljba szúrása és Strannix (Jones) szemének kinyomása is (ami elég gagyin festett szerintem, s még be is lassították (rosszul) azt a pillanatot)!
0
2014. január 2., csütörtök 16:37
974
Szerintem HBO-n vágatlanul ment a film. Mivel emlékeim szerint a Mostohaapa 3. is az X-rated verzióval ment az HBO-n (mivel mikor később megszereztem VHS-n furcsáltam, h egy-két jelenet mintha máshogy lett volna) aztán kiderült, h jól emlékeztem és VHS-n az R rated verzió volt. (legalábbis egy-két jelenet)
De jó példa erre még a Halálos fegyver 2., ami VHS-n szintén vágott volt, egyedül a régi MTV, az HBO és talán az RTL klub a kezdet kezdetén vágatlanul vetítette.
0
2014. január 2., csütörtök 16:09
209
Újévre végre sikerült beszerezni ezt a kiadást is. Fura lesz szinkron nélkül nézni, már úgy megszoktam Rosta hangját :-)
0
2011. július 24., vasárnap 14:15
1194
Fura, hogy épp ezzel a filmjével kapcsolatban írtam lófarkat, mikor az pont ebben nem volt Seagalnak.
0
2011. július 24., vasárnap 0:32
1194
Javítanék egy dolgot (fontos, mert nem mindegy!!):
"nos, e két pillanat ELÖTT az..."
0
2011. július 24., vasárnap 0:16
1194
Igen, Mikey. Magam is szoktam az általad említett oldalt látogatni. Főleg ha olyan film (általában az akció műfajból, persze) jelenik meg, amiből létezik egy esetleges "soványabb" verzió is. Azért, hogy ne érjen a dvd megvétele után sokként, hogy a lemezre az adott mozifilm vágott verzióban került fel!
0
2011. július 23., szombat 23:40
14599
A Movie-Censorship oldalon meg is tekinthető, miket vágtak ki az angol verzióból, csak a linket nem engedi beilleszteni a rendszer...
4 vágás, 6,84 másodpercben, ott a körfűrészes szcéna is...
0
2011. július 23., szombat 23:19
14599
Ez a teljes változat nálunk csak a DVD-n látható, még a VHS-verziókban sem szerepeltek az említett jelenetek. Néztem is egy nagyot, amikor beszereztem a fullos lemezt pár éve, hogy mik azok a lassítások...
Ezek szerint nálunk a köztudatban az angol vágott verzió forog, még a tévékben is...
0
2011. július 23., szombat 22:08
1194
Akárcsak a szintén Steven Seagal nevével fémjelzett Nico-ból, ebből is két verzió van: eredeti- és moziverzió (az utóbbiból a Retekklub -szintén- mégtöbbet kivágott).
Az Úszó erőd teljes változatától -én úgy tudom- a film mozis verziója három kissebb részben tér el: -Seagal (Ryback) honaljba és combon szúr egy terroristát -Egy másik faszit pedig rálök egy körfűrészre ami a vállánál félig levágja annak karját -közelkép (a moziverzióban csak "eltaszítja", majd hallani a férfi ordítását) -Miután lófarkas barátunk a késpárbaj után lefogja Strannix-et (Tommy Lee Jones), majd annak fejével elöbb a konyhakést, rögtön utána pedig a hadihajó radar-képernyőjét is közelebbről megismerteti -ezzel végleg taccsra téve őt, nos, e két pillanat között az eredeti változatban látjuk, ahogy Seagal kinyomja a rosszfiú jobb szemét -lassított
0
2011. április 12., kedd 22:23
2444
Nekem már több mint egy hete, hogy nem válaszol...
0
2011. április 12., kedd 22:11
16099
Kb. 30-60 perc.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. április 12., kedd 21:31
2444
Mennyi idő elteltével válaszolt?
0
2011. április 12., kedd 15:58
16099
Rákérdeztem a Pro Video-nal egy szinkronos új kiadásra, ez a válasz jött:
Tisztelt XY!
Az Úszó erőd még nem eldöntött, a Több mint testőrt viszont tervezzük a közeli jövőben szinkronosan kiadni.
Üdvözlettel
Koloszár Péter
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.