Keresés

A sebhelyesarcú - limitált, fémdobozos változat (steelbook) (Blu-ray)

2018. október 3., szerda 18:51
Ugye, másnak is megvolt a kartonsokk. :)
most posts by TM
0
2013. február 2., szombat 8:26
Most néztem meg ezt a filmet, amit életemben először láttam. Amikor felbukkant a filmbéli Alejandro Sosa, nem tudtam hová tenni a fickót alakító színészt. Baromira ismerős volt, de nem jutott eszembe honnan. Amikor vége lett a filmnek, rögtön a színészek felsorolásával indult a stáblista, és az elsők között ott volt az ő neve is: Paul Shenar. Erről pedig rögtön beugrott, honnan ismerem. Ő volt Paulo Rocca a Piszkos alkuban. :-)

Viszont most, hogy utánanéztem a színésznek, szomorúan látom, hogy nem volt hosszú életű, 1989. október 11-én, 53 évesen elhunyt. Egyébként pont 10 nap múlva lenne 77 éves.

A film egyébként tetszett. Elrepült a közel három órás játékidő.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. november 22., csütörtök 23:54
visszakerült teljes árúra... vajon miért?
0
2012. november 21., szerda 22:41
ez az. Jó példa occsó oszt jó lesz. Grat. Én is teljes áron vettem a fémdobit.
0
2012. november 21., szerda 22:35
Fincsi, csakhogy nekem ez a film korszakos kedvenc, és megvettem teljes áron a sima változatot. Szóval felőlem most már akármilyen ízletes is lehet, nem harapok bele! :)
0
2012. november 21., szerda 21:43
Fincsi bizony! Berendelve! :)
0
2012. november 21., szerda 12:18
Ejjj de fincsi kis ára lett!!!
0
2011. október 25., kedd 10:08
Igen, a régi van rajta!
0
2011. október 25., kedd 1:30
Csak a biztonsag kedveert:

http://www.youtube.com/watch?v=2B0RbhmyO7A

Ez a szinkron van a lemezen ugye?

0
2011. október 14., péntek 9:52
Érthető abszolút!

Köszi!
0
2011. október 14., péntek 0:01
Megpróbálom leírni, képet most nem tudok csinálni, legkorábban holnap késő este.

Mivel a fémdoboz egységes, (kép itt: http://highdefdiscnews.com/images/scarface/packaging_6full.jpg ) ezért a magyar kiadó csináltatott egy papír hátlapot, amin rajta vannak a specifikációk, a szokásos logok, milyen felirat/hang/extra van rajta stb. (ilyen csak magyarul: http://highdefdiscnews.com/images/scarface/packaging_10full.jpg ) és ezt úgy lehet rögzíteni, hogy a tetején van egy fül szerűség, azt kell ráhúzni a tokra. És ez lett nagyon vastag elöl szerintem.

Nem tudom, hogy érthetően magyaráztam-e, ha nem akkor holnap rakok fel képet. :)
0
2011. október 13., csütörtök 22:46
én ma nekem megjött a sima tokos ami nem annyira sima mert elég vékony és rajta van az újrahasznosításos jel...
0
2011. október 13., csütörtök 22:14
Nem egészen értem, milyen papírtok?

Amúgy én biztosan ezt a változatot veszem majd meg :-)
0
2011. október 13., csütörtök 21:30
hát köszi! lehet maradok a sima tokosnál! az 1932-es változat nincs a korongon? a papírtok hol van?
0
2011. október 13., csütörtök 20:24
Az első benyomások nagyon pozitívak.

Először is a magyar hang (és a többi is) DTS 2.0 :) Aki az eredeti szinkront szerette volna látni a lemezen annak minden bajával és bájával. (én örülök)

Külcsín: A doboz majdnem teljesen ugyanaz, mint a korábban belinkelt oldalon (19. hozzászólás) annyi különbséggel, hogy mi nem érdemeltük meg a "limited edition" feliratot :( és belül természetesen egy lemeznek van kialakítva tálca.
A papír tok viszont OTROMBA nagy! Elől Tony fejét majdnem teljesen kitakarja :(

(Az ominózus láncfűrészes jelenetet néztem meg most 3x az alapján írok)
HANG: A 7.1 szépen szól (nálam csak 5.1-ben) rendesen cicereg a két hátsó hagfal is. Mélyek megvannak, rendesen a film közepén érzem magam.
A magyar DTS-től nem kell elájulni, de legalább sikerült majdnem teljesen eltüntetni a sistergést a háttérből, csak akkor veszem észre, ha kifejezetten arra figyelek.

KÉP: Első ránézésre meglepően jó! Nem lesz belőle teszt lemez, láttam már rosszabbat is. 37"-nál 3 méterről nézve nem látszanak az apró szemcsék, de közelebbről már észrevehető, hogy zajosodik.

A menü a szokásos Universal, oldalt a szürke hold forma, viszont az U-control nagyon bejön!!! A "fuck számláló" mókás, főleg amikor megy a magyar szinkron, sehol egy káromkodás, de a számláló ugrik egyet :D:D
0
2011. október 13., csütörtök 16:41
köszcsi! Alig várom!
0
2011. október 13., csütörtök 16:20
Összeállt a csomag, 6-ra otthon vagyok, aztán írok :)
0
2011. október 13., csütörtök 8:24
ha valaki átveszi a kiadvány,írjon már pár sort a képről,hangról illetve a fémdobi minőségéről! Előre is köszi!
0
2011. szeptember 29., csütörtök 10:14
Már csak két hét!!! :)
vagy inkább még...?
0
2011. szeptember 17., szombat 18:41
Érdekességek:

A South Park alkotói a 14. évad 3. részében („Gyógyászati sült csirke”) a Sebhelyesarcú c. filmet idézik meg.

A filmben 42 ember hal meg.

Steven Bauer tényleg kubai származású.

Miriam Colon aki Tony édesanyját játszotta csak négy évvel idősebb mint Al Pacino.

Robert De Nironak is felajánlották a főszerepet.

Toni Montana gyakori jelzője a maricon ami szabadfordításban.homeszexuálist jelent.

Gina szerepére Brooke Shields is esélyes volt,de az édesanyja lebeszélte.

Rosanna Arquette, Jennifer Jason Leigh, Melanie Griffith, Kim Basinger, Kathleen Turner és Jodie Foster zintén részt vett a meghallgatáson.

Geena Davis, Carrie Fisher, Kelly McGillis, és Sharon Stone is részt vet Elvira szerepének castingján.

Miamiban a film ellen többször tüntettek az ott élő kubaiak,mondván a film bűnözőnek állítja be őket.

Elvira szerepében Al Pacino is döntött és ő Michelle Pfeifert választotta.

Oliver Stone elmondta hogy szeretett volna egy folytatást Al Pacinoval de ez nem lehetett mert
Tony meghalt.

Many szerepét eredetileg John Travolta játszotta volna.

Az utolsó lövöldözős jelenetnél Pacino megégette a kezét.

A Blink 182 együttes neve onnan származik, hogy a filmben 182 alkalommal hangzik el a "fuck" szó.

Oliver Stone a film forgatókönyv írója, a "Montana" nevet kedvenc amerikai football játékosa, Joe Montana után adta.
0
2011. szeptember 17., szombat 16:54
Örüljünk, hogy megjelenik! :)
0
2011. szeptember 16., péntek 20:51
Persze. majd megint jön a bla-bla meg ,hogy örüljünk ,hogy megjelenik...
0
2011. szeptember 10., szombat 12:45
Nem értek hozzá úgyhogy csak kérdezem:
Ilyenkor a magyar kiadó nem kaphat valami kárpótlást, elvégre az ő jó hírét rontják a csúszással?
0
2011. szeptember 7., szerda 15:53
Viccen kívül magánemberként írnék nekik szívesen, nem nagy meló - 5 perc alatt megvan. Csak hogy legyen hivatalos vásárlói panasz is :)
Ahogy nézem Ronald Meyer a CEO, küldök akkor mailt a meyer.ronald@universal.com címre :)))
0
2011. szeptember 7., szerda 15:18
Októberre aztán már a fémdobozok is "Szelektálódnak" a két hónapos tologatás által, úgyhogy stílszerűen a tokok is sebhelyesek lesznek.
most posts by TM
0