Keresés

Filmkritikák

2018. január 1., hétfő 22:29
Ez az elbírálósdi ölte meg az egészet. Amíg nem volt, én magam is sokat írtam.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. január 1., hétfő 21:48
Nekem (meg még néhányunknak) még van belépési kódja arra az admin oldalra, ahol a kritikákat el kellene bírálni, hogy kikerülhssenek.

Szóval rá tudok nézni, igen. Fél évente meg is teszem. :)
0
2018. január 1., hétfő 21:32
Honnan tudod, hogy "próbálnak írogatni", ha nem látszik a termék adatlapjánál a kritika?

Vagy elkerülte valami a figyelmemet? :)
0
2017. december 26., kedd 23:06
Nem lenne tisztább itt lezárni és végleg megszüntetni a lehetőséget?

0
2017. december 26., kedd 22:56
Nem naivság ez, szimpla tájékozatlanság.
Aki tudja, hogyan működik a kritikai rész, az nem ír oda.
0
2017. december 26., kedd 22:48
Olyan aranyos, hogy néha-néha néhányan még mindig próbálnak írogatni... :)

Oké, van benne szimplán "Jó" tartalmú kritika is, de maga a naivság... lenyűgöző.

0
2016. január 3., vasárnap 16:31
Az elején volt ez gyakrabban is, hetente, de akár még gyakrabban kerültek ki az új írások. Csak tudod, amikor nem elég, hogy azt láttuk, hogy a havi 30-35 írásból R2-D2-é meg az enyém 28-30, de még meg is kaptuk a "fejünkre", hogy a nyomasztó "túlsúlyunk" miatt nem írnak többen, hogy azt érzik, mellettünk nem rúghatnak labdába, akkor úgy döntöttük, miattunk aztán senki ne érezze itt kényelmetlenül magát. Az eredményt láthatod.
0
2016. január 3., vasárnap 16:31
"Így viszont mi értelme van? Semmi."

Ez a lényeg. Ezt hajtjuk már három éve.

Még szerencse, hogy az íródeákok szerte a neten máshol is kiélhetik vágyukat - az már más kérdés, azt mennyien olvassák, illetve mennyire nem reagálnak (máshol se).
0
2016. január 3., vasárnap 16:21
Ha írni szeretnél, szerintem jobban jársz, ha az adatlap helyett inkább a termékekhez tartozó fórumba írod, amit szeretnél. Az adatlapot, ha olvassák is, szinte biztos, hogy nem látsz róla majd visszajelzést, mert sokan azt sem tudják, hogy az adatlapon hol kell azokat keresni. A fórum meg ugyan a világtól elzárt rezervátum, de annak a "beltenyészete" talán valamivel aktívabb, mint a kóbor idelátogatók és csak vásárlók, nagyobb az esély a reakcióra. Plusz nem egy ember mondta már, hogy a fórum a kezdőlapja ide, nem a főoldal.
0
2016. január 3., vasárnap 15:32
Hát, igen. Azelőtt gyakran írtam kritikákat, és sokat olvastam is. Sokan azonban fórumként használták, ezért lassan meghalt az egész: az értékelés és az azonnali megjelenés hiányának ez lett a következménye. Sajnálatos, de ez van.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. január 3., vasárnap 15:26
"Miért ne írhatnál? Írj nyugodtan, csak a pár éve bevezetett rendszer miatt hónapok múlva fog látszódni (ha látszódni fog egyáltalán), ráadásul az oldal szerkezete miatt a kutya se fog rátalálni."

Így viszont mi értelme van? Semmi.
0
2016. január 3., vasárnap 14:42
Miért ne írhatnál? Írj nyugodtan, csak a pár éve bevezetett rendszer miatt hónapok múlva fog látszódni (ha látszódni fog egyáltalán), ráadásul az oldal szerkezete miatt a kutya se fog rátalálni.

De írni írhatsz. Minden film adatklapján jobbra fönn van egy Írj kritikát a termékről link, ott megteheted.
0
2016. január 3., vasárnap 14:04
Szabad tudni, hogy mi fórumtagok már miért nem írhatunk értékelést, illetve filmkritikát ide az oldalra?

Miért szűnt meg ez a lehetőség?
0
2016. január 3., vasárnap 13:58
Köszi a figyelmeztetést és a mostani pontozást!
0
2016. január 3., vasárnap 13:01
Tudom, hogy van egy nagyobb adag, azért is szóltam. Figyeltem már pár hónapja.

Részemről aki akármit írt, ki fog kerülni, de így önmagában az egésznek az égvilágon semmi értelme nincs.
0
2016. január 3., vasárnap 11:31
Kedves R2-D2! Kikerült egy nagyobb adag. Jöhetsz pontozni.
0
2016. január 3., vasárnap 1:38
Az új év alkalmából talán ideje lenne megszüntetni a filmeknél ezt a kritikaírás a opciót... hisz annak a szegény néhánynak, akik az elmúlt 7!! hónap alatt hozzászóltak egy-egy filmhez, sosem fog kikerülni a gondolata, viszont legalább új palimadarak nem tudnak próbálkozni.
0
2015. május 26., kedd 14:30
Két-háromhavonta nekem is eszembe jut még lepontozni, hátha...

A tüdőlövés a komoly. Ez döglött.
0
2015. május 26., kedd 14:17
:)

Most néztem csak rá, még mindig vannak lelkes emberkék, akik próbálnak kritikát/hozzászólást írni a filmek adatlapjára...

Nos, nem akarom őket elkeseríteni, de kicsi az esélye, hogy ki is kerülnek az oldalra (mondjuk egy ilyen bejegyzés esetleg felgyorsítja ezt) - még akkor se, ha én alapból mindenre maximum pontszámot adok. Ha valaki egy sort írt, akkor is. Jelezve a helyzet komolyságát... ;)
0
2014. május 2., péntek 14:05
Bár ez a fél éve (?) felvetett problémákra és a meg nem válaszolt ötletekre sovány vígasz.
0
2014. május 2., péntek 11:41
Akkor jó :)
0
2014. május 2., péntek 11:11
Új adatlapi írások jelentek meg a főoldalon három hónap után, úgyhogy duplán is :).
0
2014. május 2., péntek 10:35
Így most jó?
0
2014. május 1., csütörtök 22:22
Nem hittem, hogy valaha ezt még leírom, de akik próbálkoznak még, megérdemlik:

Kérhetnénk egy harmadik bírálót és UTÁNA egy frissítést az adatlapi írásokhoz? Köszi.
0
2014. április 24., csütörtök 1:28
Láttam már a héten, most pontoztam is...

A mélykóma után azonban mindig van maradandó sérülés.
0