Értem, de szerintem alapvetően arról van szó, hogy a "sötét" és a "világos" nem feltétlen a filmek témájára, sokkal inkább azok ábrázolásmódjára értendő. Stark problémáját nem igazán lehet komolyan venni, el is poénkodják, míg mondjuk más filmekben a hasonló témából "vérdrámát" kreálnak.
most posts by TM
0
2013. május 6., hétfő 22:02
4595
Szerintem az nem baj:).
Nem is kell megmagyarázni semmit, a megjegyzésem inkább a videón levő srácnak szólt, csak a te kommented alatt linkelt videót néztem meg a produkcióját:).
0
2013. május 6., hétfő 21:43
52684
Az a baj, hogy túlságosan is okosnak tartalak ahhoz, hogy ne fogd fel azt, amiről igazából szó van, így aztán nincs mit megmagyarázni. :)
most posts by TM
0
2013. május 6., hétfő 21:35
4595
"Érdekes" meglátás, hogy az a Vasember 3. megy szembe a "sötétséggel", amiben a poszttraumás sokkban szenvedő, többszörösen lerombolt, kisemmizett Tony Starkot egy ezermester-szobafilozófus kiskölyöknek kell kivakarnia a depiből.
Szerintem zseniális a srác, pedig én nem rajongok semmilyen kritikusért, de ez a fickó őshülye, és ráadásul totál igaza van, ezért én is mellékelem a linket.
Nem megy szembe mindenkivel, csupán eddig az a pár ember írt, akinek ellenvéleménye van, épp ezért jövök erősíteni a világos oldalt. :)
most posts by TM
0
2013. május 6., hétfő 12:24
6403
A Hollywood Hírügynökséget gondolom többen is nézik innen. Mostanában azt vettem észre, hogy a filmeket pont ellentétesen értékelem, pedig a csávó stílusát bírom. Az itteni, más helyen olvasott véleményeket, sőt a saját blogjának hozzászólóit nézve, itt mintha mindenkivel szembe menne. IronMan 3 kritika http://hollywoodhirugynokseg.blog.hu/2013/04/27/vasember_vs_osama_bin_kingsley#comments
0
2013. április 17., szerda 16:28
8260
Viszont ha nyomna mégegyszer, talán most működne a dolog, mert ahogy látom, megjött a harmadik kolléga :)
Csodák ettől még persze nincsenek...
0
2013. április 17., szerda 16:20
4595
Xpressnek köszönjük a gyors reagálást, de sajnos egy harmadik bíráló nélkül az igyekezete hatástalan volt:(. Talán majd legközelebb.
0
2013. április 17., szerda 13:57
4595
Na ja...:S
Azért örülök neki, hogy ha nagyobb filmélményei vannak, akkor még ennyi idő után is, ha csak eseti jelleggel is, de fontosnak tartja megosztani azt az itteni közösséggel. Pedig aztán amennyi "hideget" itt kapott...
Mondhatnám azt is, hogy sokan példát vehetnének róla, de nem teszem, mert túl demagóg lennék:).
0
2013. április 17., szerda 13:38
8260
Másra nem nagyon gondolhatunk... :)
0
2013. április 17., szerda 13:34
4595
Ha ugyanarra gondolunk, akkor engem is meglepett. Mondjuk annyiból nem, hogy a pozitív írásai eddig is általában tetszettek, és volt, hogy az ő ajánlására néztem meg filmet. Csak amikor savazni kell valamit, akkor szalad(t) el vele a ló nem kicsit.
0
2013. április 17., szerda 13:17
8260
Kedves Xpress! Ideje lenne nyomni egy frissítés gombot, mert megint összetorlódtak az írások.
S még egy meglepi írás is van köztük...
0
2013. április 5., péntek 10:40
2288
Én szívesen beszállnék segíteni az "olvasgatásba". Nem gondolom hogy napi szinten tudnék rá időt szakítani, de 2-3 naponta azért végigböngésznék néhányat. Nekem is sokat segítettek az eddig fent lévő meglátások egyes filmeknél. Ehhez valamiféle jogosultság kell gondolom...
0
2013. április 5., péntek 8:36
4595
Tudom, de most hárman csináljuk :S...
A kérdéseidre válaszolhatok én is: nem tudom, nem hiszem, igen, lehet. Volt egy időszak, amikor én sem láttam sok értelmét, ráadásul egy "fallal" találtam magam szembe, a Győzike DVD 11X darab, 99%-ban értéktelen hozzászólásával. Pár hete vettem erőt magamon, és újrakezdtem, de azóta nem volt (erre szánt) időm folytatni, de szeretném és fogom.
Ha ketten lennénk, akkor is várnod kéne, mert én kb. 2011. áprilisnál tartok.
0
2013. április 5., péntek 1:09
8260
Nem kellene szabadkoznod, ha nem csak hárman bírálnánk...
Költői kérdés - elsősorban Robihoz: van értelme a régieket pontozgatni? Lesz valami változás az elbírálás rendszerében - gondolok itt a karakterszám-szűrésre, esetleg a három fő kettőre mérséklésére? Csinálja még valaki? Én 2010 márciusánál hagytam abba, mert a büdös életben nem jut odáig három ember egyszerre....
Vagy az egész veszett fejsze nyele már végleg?
0
2013. április 4., csütörtök 18:47
117
Jogos, persze. Semmi Gond. Jó szórakozást hozzá!
0
2013. április 4., csütörtök 17:33
4595
Ha már felmelegítettük a kritikák témáját, akkor előre is elnézést kell kérnem berzerker8713-tól, de a Felettünk a Föld kritikája sajnos csak némi késéssel fog tudni adatlapra kerülni. Az a helyzet, hogy már többen is ajánlották a filmet, a borítóképen kívül nem tudok róla igazán semmit, az egy héten belül esedékes csomagomban viszont benne van, és ha nem gond, akkor olvasnám el a kritikát és értékelném, amikor már megnéztem.
0
2013. március 8., péntek 11:08
16458
Egy páron (a legfrissebb) átfutottam, a maradékon pedig majd a hétvégén.
0
2013. március 8., péntek 7:55
4595
Ha ugyanennek az embernek (vagy bárki más elbírálónak) lenne egy kis ideje, akkor a "Már csak egy elbíráló kell" menübe is kattintson bele, mert jelenleg kb. 1700 írás várja két elbírálóval és legalább 3 ponttal, hogy kikerülhessen az adatlapra.
Előre is duplán köszi:)!
0
2013. március 8., péntek 0:58
8260
Esetleg valaki jöhetne harmadik elbírálónak, mert 16 kritika hever parlagon. Így hiába nyom Robi frissítést...