Keresés

Filmkritikák

2012. november 24., szombat 18:49
Ohh! Szuper! Köszi! Ma is tanultam valamit... ;-)
0
2012. november 24., szombat 17:58
Már hogy ne lenne meg? Ahova beírtad, ott megvan, csak mégegyszer menj be a kritikaíró ablakba!
0
2012. november 24., szombat 17:45
Oks. Viszont így is ki kellene majd tenni, mert nekem nincs meg. Csak úgy tudom átmásolni.
0
2012. november 24., szombat 16:10
Annyit kell tenni, hogy átmásolod a szinkronos változathoz a szöveget, a réginél meg helyettesíted azt egy ponttal. A szinkronoshoz írtak így új kritikaként kerülnek majd elbírálásra, a pont meg jelzés lesz nekünk, hogy onnan töröljünk.
0
2012. november 24., szombat 15:46
Az értékelőkhöz intézném kérdésemet: a Beetlejuice-hoz írt kritikámat valószínűleg rossz megjelenésnél hoztam össze. A nem szinkronizált változatnál küldtem el. Át tudjátok tenni a szinkronoshoz, vagy ezt nekem kell megoldani? Ha nem megoldható, akkor az értékelés után újra elküldöm, csak akkor a szinkronizált verzióhoz. Így értelem szerűen a másikat törölni kellene.
0
2012. november 5., hétfő 18:53
Nem tette ki, hanem inkább nem vette be. :)

A következő frissítéskor eldől: ha az újraírt kritikának megvan újból a három elbírálója, kinn marad, ha nincs, eltűnik. Az "állapot" mindig frissítéskor (mikor Robi megnyomja a gombot) változik.
0
2012. november 5., hétfő 14:34
Köszönöm.
0
2012. november 5., hétfő 14:20
Na igyekeztem kijavítani a Hibrid-kritikát, remélem ez már elfogadhatóbb. Viszont látom, hogy egyből ki is tette fura mód.
0
2012. november 3., szombat 20:46
Köszönöm ezt a hozzáállást.

Részemről csak annyi volt a probléma, hogy voltak olyan mondatok, szakaszok az írásban, amik inkább fejtegetésnek tűntek, és ezeknek szerintem jobb helye van az adatlap helyett a fórumban. Nem csak a SPOILER!-ezés miatt, hanem ott reagálni is könnyebb rá, könnyebben lehet indítója egy esetleges eszmecserének, stb.. De mert én csak egy vagyok a "tíz-mínusz-X"-ből, ezért gondoltam, hogy először őket interjúvolom meg, de a pontszámukból is látszott, hogy ők más elvek szerint nézik ezt.

Egyetlen dologban számít csak ez: az átlagpontszámban. Nem tudom, mióta él ez a funkció, de ha kilistázom az egy írótól származó írásokat, akkor alul jelzi, hogy mekkora az átlagpontszám, és ez most ebben az esetben 4,7... többek között azért, mert én "talon"-ba tettem (ahhoz a -1-es pontszám tartozik), pedig az írásod jó, ahogy általában is az szokott lenni.
0
2012. november 3., szombat 16:29
Természetesen módosíthatok rajta. Nem kerül semmibe. ;)
0
2012. október 31., szerda 19:50
A fene se tudja... Valóban talán szerencsésebb lett volna a Spoileres részt kicsit jobban elkülöníteni, tagolni, de így, hogy jelezte, véleményem szerint nincs gond.
0
2012. október 31., szerda 16:42
A többi elbírálótól kérdezem: a frissen kikerült Hibrid írás nem tartalmazott szerintetek az adatlaphoz képest túl sok SPOILER!-t? Ha nem, nem, csak kérdezem...
0
2012. október 31., szerda 13:15
Robi, most meg én szólok: kéne nyomni megint egy frissítés gombot, mert 19 írás várja, hogy kikerüljön. Köszi!
0
2012. október 17., szerda 22:52
Minden kívánságod így teljesüljön...;-)
0
2012. október 17., szerda 21:55
Helló Robi! Szeretnék kérni egy frissítést a kritikákhoz, mert -hálistennek:)!- nagyon feltorlódtak ebben a pár napban.
0
2012. október 15., hétfő 20:49
Ó, én köszönöm:)!
0
2012. október 15., hétfő 19:18
Az egészet kiírom inkább fórumra, majd hétvégén csinálok egy épkézlábabb kritikát, még egyszer köszönöm, hogy szóltál.
0
2012. október 15., hétfő 19:12
Köszönöm!
Egyébként telefonról írtam és sok mindent akartam még beletenni, lehet átírom az egészet. :) Vagy így megy a fórumra, egy pillanat és megcsinálom.
0
2012. október 15., hétfő 18:32
Kedves mester-jani!
Megtennéd, hogy a legutóbbi írásod 5., 6. és 7. mondatát kiveszed az adatlapi írásból, és átteszed a fórumra? Egyfelől ott sokkal jobb helye van (persze ott is SPOILER! megjelöléssel, köszi), másfelől akkor az 1. mondatra nem is lesz szükség:).
0
2012. október 14., vasárnap 1:12
Köszönöm!
0
2012. október 14., vasárnap 0:06
Sonnynak azóta saját blogja van, ahol részletesen kivesézte az összes Bond-filmet és még sok minden egyebet is:

http://filmbook.blog.hu/
0
2012. október 13., szombat 18:05
Ha jól emlékszem, Remo és/vagy Sonny minden James Bond-filmhez részletes kritikát írt néhány évvel ezelőtt. Most, hogy újranézem a sorozat darabjait, szívesen elolvasnám őket. Tudtok ebben segíteni. Előre is köszönöm...
0
2012. október 6., szombat 23:27
A szükséges pontszám és elbírálói szám megvan, és még frissítve sem volt a kritika, hogy ezért visszadobta volna újraminősítésre, úgyhogy elvi akadálya nincs. Valami programhiba lesz a ludas, de ezt majd Robi tudja pontosabban megítélni.
0
2012. október 6., szombat 22:26
A főoldalon látom a Blue Valentine kritikám, de a termék adatlapján nem... Ez hogy lehet? :D
0
2012. október 5., péntek 12:03
Kedves thoronir! Légyszi vedd ki az írásodból az árra vonatkozó megjegyzsedet, mert azzal együtt sajnos nem kerülhet ki az adatlapra. Kösz:).
0