Te írtad, hogy "A véleményedből kiindulva,minden filmet csak egyszer szabad megnézni,különben...", és arra kérdeztem vissza, hogy "Különben mi lesz?".
Túl keveset nézel ki belőlem, ha azt hiszed, hogy juliet írásait hagynám nyom nélkül eltűnni, vagy egyántalán bárkiét, akinek akár egyetlen értelmes gondolatot is tartalmaz az írása. Lehet, hogy bizonyos részeit én spec. kihagynám belőle, de erre való a külön megjelölés, a "-1 pont", és ezekről majd Xpress eldönti, mit akar kezdeni velük.
Hogy nem mindenki olyan, mint én, azért egyfelől mérhetetlenül hálás vagyok, különben a világ egyszerre lenne baromi unalmas és nyomasztó, másfelől meg pont erre szolgál az átlagon alapuló értékelési rendszer, aminek a jelentőségét ezek szerint még mindig nem érted, bár többször elmondtam. Mivel nem mindenki olyan, mint én, így aztán a többi elbíráló nyugodtan adhat teljesen más pontszámot is egy írásnak, és egy írás akkor is kikerülhet, ha semmilyen formában nem értek vele egyet vagy egyeztethető össze azzal, ami a gondolok az adatlapi írásokról, de ők támogatják a megjelentetését. Azonban ahogy a pontszámaimat és a többiekével együtt számolt átlagot látom, ha nem is lehet mindenki olyan, mint én, a pontszámok elég kis szórást mutatnak, tehát az értékelési szempontjaink hasonlók... biztos van okuk rá, esetleg beszélgess el velük is...
Nem nézek én senkinek semmit, viszont szerintem nem is én vagyok az, aki láthatóan eldöntötte, hogy ami őt nem zavarja, azokat csak a magamfajta egomán, beképzelt, hiperérzékeny pöcsök teszik szóvá.
Úgyhogy, a magam részéről zárva gondolni a témát, ismét csak azt tudom mondani: amit megvalósítani kértél, a spoileres kitakarás, voilá, már meg is valósult, és úgy hívják: fórum.