Különös, hogy mennyit lehet itt olvasni érdektelenségről és hozzászólások hiányáról, az pedig még különösebb, hogy ezt főleg azok teszik szóvá, akik szintén fosnak legtöbbször hozzászólni, válaszolni, főleg azok bejegyzéseihez, akik nem tartoznak a "belső maghoz". Itt természetesen jönne egy jó kis tagadás arról, hogy nincs is ilyen belső mag, vagy csoport, meg egyéb bullshit. Pedig olyan szépen nyomon lehet követni, pl. az én példámon: rengetegszer írtam megjegyzéseket, pár mondatos kritikákat filmekről, kiadásról (a hosszú, kibontott kritikákról nem is beszélve) adott termék topikjába, kutya le sem szarta, kérésre raktam fel képet kiadványokról: szintén magasról ejtve lett, egy nyomorult bazmegköszi, annyi sem érkezett,. Természetesen, akinek nem inge, nem veszi magára: vannak, azaz most már inkább voltak itt olyanok is, akikkel jóízűen el lehetett beszélgetni, vagy válaszoltak a kérdéseimre, nekik köszönöm. Nagy kedvencem volt, mikor illető kíváncsi volt a filmmel, lemezzel kapcsolatban valamire. Én válaszoltam, erre semmi reakció nem érkezett, majd pár nap múlva valaki újra leírta ugyanazt a választ, na ekkor pedig rögtön jött a köszipuszi. Nekem ebből egy "köszi" is elég lett volna. Mindezeket a pozitív visszajelzéseket, tapasztalatokat átgondolva, rajtuk fellelkesülve pár napja úgy döntöttem, hogy innentől kezdve én is nagy ívben beleszarok az fórumba. Tényleg köszönöm annak a pár embernek az érdemi beszélgetéseket, válaszokat a kérdéseimre, nosztalgiázásokat régi horrorokon, filmzenéken (Creeper, Dömi, Purple Rain...), ezekre jókedvvel fogok visszagondolni. És hogy miért pont most írom ezt le? Hatásvadászat?...lehet, dac?...szintén, önsajnálat?...ez is lehet, ...de talán most valaki el is olvassa e sorokat. Nem mondom, hogy én nem hibáztam, sok-sok kihagyott lehetőség marad mögöttem, azt sem mondom, hogy teljesen eltűnök innen, mert azt úgy sem tartanám be, de a szinte teljes közöny és levegőnek nézés azt hiszem, megtette a hatását. És akkor végezetül egy gyenge poén: Ripley vagyok, a Nostromo egyetlen túlélője. Adás vége.