Keresés

Filmkritikák

2014. április 24., csütörtök 1:22
Szinte hihetetlen, de három hónapnyi mélykóma után (átmeneti) mozgolódás van az adatlapi írásoknál...
0
2014. április 11., péntek 18:17
El ne felejtsem,ha csak huszonvalahány fórum lenne és nem "tízezer",talán több lenne a párbeszéd.
0
2014. április 10., csütörtök 23:40
Kedves Hank Moody!

Nagyon köszi, hogy név szerint felhoztál, hát igen, a filmzenék nagy vesszőparípám, meglepő, hogy mennyire slendrián módon van hanyagolva a topikja, de már pár éve rájöttem, hogy ez itt nagyjából az én hobbim marad... :)

A többihez nem tudok hozzászólni, továbbra is az a véleményem, hogy szar filmeket adnak, nincs nagyon miről beszélni.

Amúgy úgy jöttem ma haza most este, hogy bementem a bótba venni egy kis rágcsálni valót, levettem a polcról az Alien dobozt, hogy végre megnézem az első rész rendezőijét. Egy pillanatra leültem a géphez, erre elolvastam a hozzászólásod és felröhögtem :D

Szóval akinek van kedve, holnap beszélhetünk az Alien-ről :D Addig is jó éjt mindenkinek!
0
2014. április 10., csütörtök 22:40
Érdekes ez a belső mag fogalma. De valóban érzékelhető (volt). Anno mikor kezdtem én is éreztem a hatását. Aztán később enyhült ez, gondolom ahogy gyakori szereplővé válik az ember.
Az viszont biztos, hogy én vagyok benne még így 5-6 év távlatából sem.
Igen rossz ezt a fórumot így látni. Amikor hajtottam a fh jogért nem ilyen volt, pedig már akkor kezdett széthullani.
Így múlik el egy múlt dicsősége.
0
2014. április 10., csütörtök 22:31
Gyakorlatilag ezt írtam a 668. sz hsz-ban, igaz, főleg a kritikákra vonatkozóan. Majdnem minden szavaddal egyet kell értsek.

Belső mag egyébként (már régóta) tényleg nincs, csak a nihill maradt.
0
2014. április 10., csütörtök 22:25
Jut eszembe, a napokban újra átfutottam az egyik Paranormal-topicban elhelyezett képes ajánlódat, és rájöttem, ez volt az a bejegyzés, melynek kapcsán három-négy címet is "bepótoltam" annak idején (az egyik a Session 9 volt pl.), vagy felírtam a kis cetlire, szóval kösz az összefoglalókat!
0
2014. április 10., csütörtök 22:11
Gyere át R2-D2 fórumára, ott zajlik érdemi kommunikáció is a filmekről.
0
2014. április 10., csütörtök 21:30
Különös, hogy mennyit lehet itt olvasni érdektelenségről és hozzászólások hiányáról, az pedig még különösebb, hogy ezt főleg azok teszik szóvá, akik szintén fosnak legtöbbször hozzászólni, válaszolni, főleg azok bejegyzéseihez, akik nem tartoznak a "belső maghoz". Itt természetesen jönne egy jó kis tagadás arról, hogy nincs is ilyen belső mag, vagy csoport, meg egyéb bullshit. Pedig olyan szépen nyomon lehet követni, pl. az én példámon: rengetegszer írtam  megjegyzéseket, pár mondatos kritikákat filmekről, kiadásról (a hosszú, kibontott kritikákról nem is beszélve) adott termék topikjába, kutya le sem szarta, kérésre raktam fel képet kiadványokról: szintén magasról ejtve lett, egy nyomorult bazmegköszi, annyi sem érkezett,. Természetesen, akinek nem inge, nem veszi magára: vannak, azaz most már inkább voltak itt olyanok is, akikkel jóízűen el lehetett beszélgetni, vagy válaszoltak a kérdéseimre, nekik köszönöm. Nagy kedvencem volt, mikor illető kíváncsi volt a filmmel, lemezzel kapcsolatban valamire. Én válaszoltam, erre semmi reakció nem érkezett, majd pár nap múlva valaki újra leírta ugyanazt a választ, na ekkor pedig rögtön jött a köszipuszi. Nekem ebből egy "köszi" is elég lett volna. Mindezeket a pozitív visszajelzéseket, tapasztalatokat átgondolva, rajtuk fellelkesülve pár napja úgy döntöttem, hogy innentől kezdve én is nagy ívben beleszarok az fórumba. Tényleg köszönöm annak a pár embernek az érdemi beszélgetéseket, válaszokat a kérdéseimre, nosztalgiázásokat régi horrorokon, filmzenéken (Creeper, Dömi, Purple Rain...), ezekre jókedvvel fogok visszagondolni. És hogy miért pont most írom ezt le? Hatásvadászat?...lehet, dac?...szintén, önsajnálat?...ez is lehet, ...de talán most valaki el is olvassa e sorokat. Nem mondom, hogy én nem hibáztam, sok-sok kihagyott lehetőség marad mögöttem, azt sem mondom, hogy teljesen eltűnök innen, mert azt úgy sem tartanám be, de a szinte teljes közöny és levegőnek nézés azt hiszem, megtette a hatását. És akkor végezetül egy gyenge poén: Ripley vagyok, a Nostromo egyetlen túlélője. Adás vége.
0
2014. április 10., csütörtök 21:09
Szerintem többen is vannak úgy a dolgokkal mint én: Szívesen járok fel a fórumra, napi szinten olvasom. Írni azért szoktam keveset, mert nem vagyok egy szakértő, nem tudok olyan magvas gondolatokat megfogalmazni a filmekről mint itt sokan mások. A filmeket nagyon szeretem, napi rendszerességgel fogyasztom, moziba is rendszeresen eljutok, de a hozzáértőkhöz képest hülyének érzem magam. :)
0
2014. április 10., csütörtök 19:44
Igen, szerintem igen.

Hajrá! Én biztosan olvaslak majd! :)
0
2014. április 10., csütörtök 19:22
Akkor az xpress a lusta és/vagy időhiányos emberek fóruma?

Ha tudnám,hogy olvasnak,írnék is.Ide az fórumba,a filmekhez.
0
2014. április 10., csütörtök 18:59
Nem lényeges, meg különben is, ha már visszakérdeztél, akkor pontosan tudod.
0
2014. április 10., csütörtök 18:58
De miért is kérdezted?
0
2014. április 10., csütörtök 18:57
Aha, értem.
0
2014. április 10., csütörtök 18:56
Igen, de nem a Fórumról... :P
0
2014. április 10., csütörtök 18:55
De azért vásárolni továbbra is innen fogsz, gondolom.
0
2014. április 10., csütörtök 18:51
De, hidd el, qrva sokan olvasták, csak b*sztak rá reagálni. Ahogy a kritikákra is (ha már e topikban vagyunk).

Azt továbbra sem osztom, hogy mindent egy ember nyakába kell varrni, viszont az utolsó (javított) mondatoddal maxi egyetértek. Én már csak azt várom, hogy az egész varázsütésre eltűnjön.
0
2014. április 10., csütörtök 18:45
Az utolsó mondat még egyszer:ha egy fórumban sok az "off",érdektelen hozzászólás,trollkodás,a másik piszkálása,nagyképűsködés,kioktatás,mindenről van szó csak filmekről nem és nincsen moderálás sem,ez történik.
0
2014. április 10., csütörtök 18:41
Én inkább érdekességeket próbáltam ide írni,de általában semmi visszajelzést nem kaptam.
Egy idő után már a kiadványok problémáira is hiába hívtam fel a figyelmet.
Alighanem senki sem olvasta.

Régen még írtam filmkritikákat,de azok két lépésben eltűntek.Mások jó filmkritikáit sem találom.

Kicsit másról:Az egész fórum ott ment félre,mikor elkezdődött a politizálás,általában egy fórumozónak köszönhetően.Évekig tartott,érdemes megnézni,hogyan koptak ki innen az emberek.

Volt akivel beszéltem is,remek fórumozó volt,és elmondta egy másik fórumozó miatt nem jár ide.

Ha egy fórum sok az off,,érdektelen hozzászólás,a másik piszkálása,kioktatása,néha mindennel csak filmmel nem,ez történik.
0
2014. április 10., csütörtök 8:52
Ezzel en sem ertek egyet. Jomagam is inkabb fb-ozom (de nem vagyok ra buszke), mert ott legalabb erdekel nehany embert a mondandom, bar mindig ugyanazokat. Innen is azert koptam ki, mert egy-ket emberen kivul senkit nem izgatott, mit gondolok. Akiket meg igen, azokkal mas modon vitatom meg a gondolatainkat. Akkor mink potyogjek be ide litaniakat? S hogy kevesbe erdekelnenek a filmek? Ugyan! Orok szerelem marad...
0
2014. április 7., hétfő 21:51
Elovasva Niwrok megfejtését, már értem. Sajnálom, én pl. szívesen olvastam volna.

Mondjuk ezen a felületen mindig is nehéz volt a spoiler megkülönböztetése, jó lett volna - még amikor lett volna értelme - egy spoiler kapcsoló. Aztán akkor azt a tartalmat mindenki saját felelősségre olvassa el. De mindegy.
0
2014. április 7., hétfő 20:15
Én azt hiszem, értem. Csabaga talán írt volna az adatlapokra kritikát, de csak minden részletre kitérően, spoilerrel-vonóval, és mert megvolt az esélye, hogy azok a spoiler-tartalom miatt esetleg szűrésre kerültek volna, így aztán inkább nem írt.
0
2014. április 7., hétfő 19:02
Szerintem,ha leírod,mit nem értesz,meg tudom magyarázni,de így nem megy...:)
0
2014. április 6., vasárnap 19:35
Ezt most nem értem. :o
0
2014. április 6., vasárnap 17:50
Már akkor írtam,a spoiler nélküli kritika a szememben nem kritika.Így nem írtam egyet sem.
0