Keresés

Filmkritikák

2012. június 26., kedd 22:23
De szemét vagy, és még hazudtál is??? Miért nem mondtad meg az igazat: "Tudnék, de nem adok!" ;-)

Aztán ha megkérdi, hogy miért, Hanta Boy módra válaszolhattál volna: "Mert irigy vagyok!" :-D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. június 26., kedd 21:43
Minket egy kocsma teraszán támadott be pár napja egy hajléktalan (cigit vagy pénzt!)... haverom gyorsan leszerelte: "ne haragudjon, de kurvára nem érdekel, hogy mit akar." Néha megáll az ész...
Nekem az a kedvencem, amikor odajönnek hozzám, hogy elkezdik nyomni, hogy "tudnál adni egy cigit?" én meg csak annyit mondok, hogy "nem". És akkor még ott állnak és várják, hogy mondjak valami indokot, és megint jönnek azzal, hogy "na, csak egy szálat" én meg megint mondom, hogy "nem"... ez azért van, mert ha mindenkinek adnék egy szálat, aki szembejön velem, fél óráig tartana egy doboz cigi... le kéne szokni, tudom, de most idegbeteg vagyok :)
0
2012. június 26., kedd 21:18
ALOIS szereti az Avatárt, és ez nekem többet jelent, mintha engem szeretne. :)
Egyébként nagyon kedves vagyok a mindennapokban is, speciel az igazságtalanságot nem bírom, emiatt ma például egy taxisofőrt tettem helyre, de amúgy semmi gond, ez látszik a hozzászólásaimon keresztül is. ;-)
most posts by TM
0
2012. június 26., kedd 21:15
Ilyenkor legalább érzem, hogy volt értelme átdolgozni a kritika-rendszert :)
0
2012. június 26., kedd 21:02
vape meg majd mindjárt jön és elmondja, hogy burokban élek :D
0
2012. június 26., kedd 21:01
Számomra mindig is érdekes volt, hogy egy fórumban miért és mennyire képesek az emberek érzékenykedni... holott igazából annyira nem oszt nem szoroz egy-egy beszólás sem, mivel úgy is mindenki leszarja a másikat... ez csupán egy online platform és az emberek egyébként sem kedvesek egymással a mindennapokban sem.
0
2012. június 26., kedd 20:49
Artu jelezte, hogy van ez a filmkritika, s mivel egyéb úton nem biztos, hogy kikerülhetett volna az oldalra, gondoltam, hogy beteljesítem a szerzője szándékát.
most posts by TM
0
2012. június 26., kedd 20:39
Wow, sztár lettem! :)
0
2012. június 26., kedd 20:37
ALOIS
értékelése:

2012. jún. 26. - 11:41
NULLA-NULLÁKNAK
Ócska,értelmetlen,bugyuta filmszerű valami kereskedelmi TV-n tengődő agyhalott zombiknak,plusz a munkanélküli időmilliomos csőcseléknek akik itt tépik a szájukat egész nap,mert nincs más dolguk.Ez a söpredék aki itt a keménymagnak számít és mindenkinél okosabbnak hiszi magát,csak azért él,hogy hibát keressen másokban és kritizáljon náluk fényévekkel értelmesebbeket.Így próbálja önmagának igazolni,hogy létének van értelme és hasznos tagjai a társadalomnak.Pedig ezen lények:TM,JT,A 75,JCH...csak salak ahogy ez a film is,nem hagynak majd semmi nyomot maguk után csak a rothadt ürülékszagot,de azt sokáig érzi majd a környezetük.Hajrá lehet kórusban ordítani,mérem az időt hány mp. múlva jelenik meg a trágyalé a víz felszínén kritikának és fikázásnak álcázva.
most posts by TM
0
2012. június 22., péntek 21:26
Filmbarátnak üzenem ezúton, hogy legyen szíves tagolni a mondatokat a kritikáiban, mert hiába jó az, amit ír, ha masszává áll össze.
0
2012. június 22., péntek 14:57
Xpress, valamit tényleg kellene csinálni ezzel a bejelentkezős dologgal, mert most már minden második film bírálatakor kidob... :-((

Bosszantó.
0
2012. június 20., szerda 23:11
"Xpress! Miért törlöd állandóan a hozzászólásaimat? Dicsértem benne a filmet! Még1x ki ne próbáld törölni!

Megint törölted, hogy törne el a kezed!

Jó film! ajánlom mindenkinek!"

:-))))))
0
2012. június 19., kedd 12:00
Na, most már szinte biztos, hogy mindenhova tudok kritikát írni, kivéve az új Pókember filmekhez, legyen az BD vagy DVD, első vagy harmadik rész.
Érti ezt valaki? :-)
0
2012. június 18., hétfő 13:02
Köszi a gyors választ. Nem sietek sehova, úgyhogy a türelem részemről biztosított.. :-)))
0
2012. június 18., hétfő 12:58
A szerver-beállításnál lehet valami probléma, hiába állítom be, hogy tovább emlékezzen a bejelentkezési adatokra, néha pár percen belül "elfelejti", hogy bejelentkeztünk. Régebben is volt ilyen gond, de aztán megoldódni látszott, most pedig újra előjött a gond. Dolgozom az ügyön, lehet, hogy módosítok a bejelentkezés-kezelőn, addig türelmeteket kérem.
0
2012. június 18., hétfő 12:57
Már azt hittem büntibe kerültem... :)
0
2012. június 18., hétfő 12:52
Ilyenkor "kidob" az oldal, de nem tudom miért..
Újra be kell jelentkezni, aztán megy tovább.
0
2012. június 18., hétfő 11:14
Sziasztok
Nekem a rendszer néha egy-egy kritikánál a következő hibát írja ki elküldéskor. Bár beszélek angolul, nem igazán értem, hogy mit kellene ezzel tenni:

"Request filtering is configured on the Web server to deny the request because the query string is too long."

Tudja valaki, hogy mit csinálok rosszul?
0
2012. június 18., hétfő 10:24
Találtam én is ilyen üzeneteket.
most posts by TM
0
2012. június 18., hétfő 10:08
Ezt a hibaüzenetet kapom kritikapontozáskor: "Nincs jogosultságod az oldal megtekintéséhez!"
0
2012. június 15., péntek 21:11
Én ugyan igyekszem minden kritikát azonnal lepontozni, de úgy veszem észre, a rendszernek idő kell, mire feldolgozza a szavazatokat és kikerül a kritika az oldalra.
0
2012. június 15., péntek 21:10
amikor belépünk, az új kritikákat látjuk meg elsőre. Úgyhogy valószínű hamarabb kap elbírálást, legalább is én az új kritikákat szoktam elsőre pontozni aztán nézzem a "puccolni valókat":)
0
2012. június 15., péntek 20:47
Egy kérdés az illetékesekhez: az új kritikák minősítése ugye soron kívül történik? Csak mert most írtam egyet az eredeti "A tetovált lány"-hoz.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. június 14., csütörtök 22:18
Gondoltam, hogy a leglényegesebb részen akadtok fenn. :)
0
2012. június 14., csütörtök 22:13
Van, aki kétszer is osztályozhat. Ez nem igazság! :)
0