:)) Hát, lehet, hogy ez a te is lehetsz kritikus dolog mégsem volt olyan jó ötlet? :)
0
2012. június 10., vasárnap 19:16
8260
Hú... a Hulk adatlapaja tényleg tele van aranyköpésekkel:
"A FIlmET MÉG NEM LÁTAM DE NATYON SZ@R!!!!"
"Én is 999-ért vettem meg anno. De még mindig nem néztem meg. Nem is fogom..."
"Én meg kb éve vettem 990 hufért (egyébként most is meg lehet venni ha valaki akarja), az méginkább megéri. Az extrák nagyon jók, foleg a Hulkification címu.
A filmet monjuk én sem láttam..."
:)))))))))))))
0
2012. június 10., vasárnap 18:50
8260
Bocsi a dupláért.
0
2012. június 10., vasárnap 18:49
8260
Kár... Tőled inkább pont harcot vár az ember, mint feladást.
Régóta mondtam, hogy az írások értékelése is hagy kívánnivalót maga után, s talán pont Te vontad ezt kétségbe a Hanna fórumában. Most meg, hogy szembesültél vele, feladod?? Ejnye... :)
Igenis tessék írni, megmutatani a néhány seggfejnek, hogy nem érdekel a véleményük. Persze, jó a visszajelzés - különösen, ha pozitív-, de a "gyalázáson" is túl kell tudni lépni. Persze a döntés a Tiéd. Én mindenestre szívesen olvasnálak, már csak azért is, mert creeper, argento meg Te vagytok az abszolút horror iránytű a számomra. :)
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségei miatt magunkat büntetni." - ha nem is pontosan ez illik ide, de rá lehet húzni.
Ugyanakkor én azt sem fogom bánni, ha megszűnik a hasznos/nem hasznos gomb.
0
2012. június 10., vasárnap 18:49
8260
Kár... Tőled inkább pont harcot vár az ember, mint feladást.
Régóta mondtam, hogy az írások értékelése is hagy kívánnivalót maga után, s talán pont Te vontad ezt kétségbe a Hanna fórumában. Most meg, hogy szembesültél vele, feladod?? Ejnye... :)
Igenis tessék írni, megmutatani a néhány seggfejnek, hogy nem érdekel a véleményük. Persze, jó a visszajelzés - különösen, ha pozitív-, de a "gyalázáson" is túl kell tudni lépni. Persze a döntés a Tiéd. Én mindenestre szívesen olvasnálak, már csak azért is, mert creeper, argento meg Te vagytok az abszolút horror iránytű a számomra. :)
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségei miatt magunkat büntetni." - ha nem is pontosan ez illik ide, de rá lehet húzni.
Ugyanakkor én azt sem fogom bánni, ha megszűnik a hasznos/nem hasznos gomb.
0
2012. június 10., vasárnap 18:44
16089
Oké, azt hittem már a "k" betűn túl vagytok. :) Gondolom, hogy sok a meló, várok, majd szólj, ha lesz valami. :)
Ja, és kösz a biztatást, összeszedem magam. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. június 10., vasárnap 18:42
8260
Ha odáig eljutok, meglesz. Elképzelni sem tudod, mennyi írás van.
0
2012. június 10., vasárnap 18:42
8260
Hüle. Ismét. :)
Tudsz Te épp oly jókat, én már olvastam is őket. Nyugodtan rúgj labdába!
0
2012. június 10., vasárnap 18:41
16089
KÖR!!!! :) Lécci!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. június 10., vasárnap 18:40
8260
Most, hogy mondod, tényleg így van. Ezentúl lementem őket, ha belefutok. :)
0
2012. június 10., vasárnap 18:08
4595
Lehet, hogy adatlapra nem valók, de azért egy pár lexikonnyi aranyköpést biztosan össze lehetne hozni a kiszórt írásokból:), olyanokkal, mint például ez a paradoxon, hogy "Mindenki nézze meg és döntse el, tetszik e neki, a hülyék ne nézzék meg!".
0
2012. június 10., vasárnap 17:45
16089
Persze, teljesen igazad van, a mondatom végére raktam is egy szmájlit, nem gondoltam komolyan. :) Majd próbálkozom, és rugdosom. :)
0
2012. június 10., vasárnap 17:44
16089
"A Te is lehetsz kritikus" banner felül megy, és arra ha rákattintasz, akkor bejönnek a friss kritikák. De közvetlen, állandó, egy gombos link nincs hozzá, meg kell várni, míg bejön a banner.
0
2012. június 10., vasárnap 17:41
4595
Köszönöm. Most már csak azt nem látom, hogy a főoldalról hogy lehet ide eljutni:)...
0
2012. június 10., vasárnap 17:30
16458
itt
0
2012. június 10., vasárnap 17:19
4595
Ezt a "legutolsó 250 jóváhagyott kritikát" te hol látod?
0
2012. június 10., vasárnap 16:56
4595
Miért, ez egy verseny:)?! Jesszusom, át kell értékelnem az életem:)!
Ha elfogadsz egy szempontot: az adatlapi írások elsődleges célja a potenciális vevők minél szélesebb körű előzetes tájékoztatása, nem az, hogy kinek az írása jelenik meg elől, vagy kinek az írása jelenik meg egyáltalán. Jelenleg van olyan adatlap, ahol 20 beírásból egy-kettő ütötte meg azt a szintet, amitől nálam valami az adatlapra kerülhet, és azok is éppen csak. És qrvára nem jó érzés tudni, hogy amikor egy vevő odakattint majd, ezeket fogja látni első helyen, mint legjobb írások...
Ez nem focimeccs, hogy mindig csak egy embernél lehet a labda... Tedd magad elé a saját labdáid, rúgd el őket, és annyi.
0
2012. június 10., vasárnap 16:34
16089
Jó az új rendszer, most már tetszik. Az meg különösen jó, hogy mutatja is a legutolsó 250 jóváhagyott kritikát. Ügyesek vagytok!
Próbálok majd én is minőségi kritikát írni, de egy R2-D2, vagy Niwrok, Gyulus mellett nem hiszem, hogy labdába rúghatok. :)
0
2012. június 10., vasárnap 15:54
8977
Nem, hanem attól, hogy volt pár ember, aki nyíltan LESZAROZTA, amit írtam, emellett még egyéb negatív jelzőkkel látta el az esetleges vételt segítő írásaimat. Hát ha az jószándékú volt, akkor én vagyok a Mikulás. :) Sem túl rossznak, sem túl jónak nem gondolom a megírt dolgaimat, de azt, hogy utána bizonyos fórumokon feltűnési viszketegségben szenvedők gyalázzanak, nem tűröm el. Ebben semmi sértődés vagy ilyen nincsen, egyszerűen csak egy döntés. A fórumra továbbra is járok, hiszen nagyon sok érdekes információt találok azért itt, meg van jó pár ember, akit nem szívesen "veszítenék el" innen pár faragatlan favég miatt.
0
2012. június 10., vasárnap 15:41
3721
Már megbocsáss, de az utolsó mondatod hülyeség. Vagy pontosabban: értelmetlen. Ha értelmes, építő kritikát kapsz - még ha negatív is - az segít, hogy fejlődj. Ha oktalan, megalapozatlan, esetleg sértő kritikát kapsz, azzal pedig minek foglalkoznál? Ha pedig azzal vették el a kedvedet, hogy bizonyos visszajelzések miatt saját magadat nem érzed elég jónak ebben, akkor meg pláne írj, mert fejlődni, jobbá válni csak így fogsz benne.
0
2012. június 10., vasárnap 15:30
8977
Amúgy örvendetes az ösztönzés, de a lentebb megfogalmazott problémát én is valósnak érzem, elég csak ránézni, hogy mennyi eddig nem látott felhasználó írt kritikát az elmúlt napokban. Persze ha az a cél, hogy legyen minél több, akkor megértem. :) Amúgy én már tuti nem írok több kritikát, sikerült pár embernek elvennie ettől ettől a kedvemet.
0
2012. június 10., vasárnap 14:02
4595
Én pedig éppen tegnap jöttem rá arra, hogy az adatlapok hasznosságának érdekében nem az elsődlegesen időrendben visszafelé haladás a lényeg, hanem az, hogy a tartalmas írások minél előbb megjelenjenek. Hogy nincs értelme a huszonnyolc-csilliomodik "Fasza film! Nézzétek!"-re rányomni az 1-est, mert azok eleve nem látszanak.
Igen, vannak, akik jellemzően jó, tartalmas írásokkal tisztelték meg az adatlapot és az oldalt. Igen, jellemzően ezek az emberek kaptak lehetőséget arra, hogy értékeljenek. Igen, amit fent leírtam, egyeseknek pont úgy nézhet majd ki, mintha az értékelők egymást nyalnák körbe.
Vállalom.
Mindenesetre a magam nevében köszönöm a "jóindulatot":S...
0
2012. június 10., vasárnap 13:40
Moderátor
7449
Egyébként eddig közel 10.000 kritika-értékelés született, úgyhogy jól haladunk :) Köszönöm, ismét.
0
2012. június 10., vasárnap 13:39
Moderátor
7449
Nem azonnal frissülnek az összesített adatok, hanem a bírálók tempójától függően naponta, kétnaponta, esetleg naponta kétszer futtatjuk le az összesítést. Ennek egyrészt erőforrás-kímélő oka van, másrészt ha már van egy kritikának legalább három osztályzata és azonnal eltűnne a fontos listáról az elbírálók szeme elől, akkor alig születne háromnál több osztályzat egy-egy kritikára. Három ítélet átlaga azért már eléggé reálisnak tűnik, de azt gondolom, hogy minél többen látnak és bírálnak el egy kritikát, annál reálisabb lesz a végeredmény. Most is vannak olyan kritikák, amelyeket 8-10 ember bírált el. Ezek pontozásának jogosságát azt hiszem nehéz lenne kétségbe vonni.
0
2012. június 10., vasárnap 13:31
3721
Szerintem Remo nem arra gondolt, hogy minőségileg gyenge kritikák, ismertetők fognak felbukkanni, hanem hogy vannak, akik saját blogról bemásolnak majd (akár teljesen jó és hasznos) már régebben, nem kifejezetten erre az oldalra megírt írásokat (és így csak ők lesznek esélyesek a vásárlási utalványra). Szerintem ezzel nincs gond amúgy, ha ezzel értékes írások szaporodnak el itt is. Végülis a belefektetett munka ezekben az írásokban is benne van, és ezért megérdemlik akár az "ösztönzést" is. Tény, hogy ha így lesz, a most kedvet kapóknak nehezebb lesz lasztiba rúgniuk.
Nekem egy technikai kérdésem lenne: leosztályoztam a saját írásaimat is (azt gondolom, tárgyilagosan, elfogulatlanul), először a saját házam táján akartam rendet rakni - hulljon, aminek hullania kell - viszont bár a listán megjelenik, hogy "már értékelted (X pontra)", ám az értékelés ténye mégsem jelenik meg sem az átlag osztályzatokban, sem az értékelők számánál. Ez azért van, mert várni kell egy rendszer-frissülésre, vagy azért, mert önmagát nem bírálhatja a bíráló?