Keresés

Filmkritikák

2012. június 8., péntek 0:53
Fasza.

Egyúttal javasolnám - bár kérdezzük meg a Többieket is -, hogy a maradék 800 kritikának nem minősülő hozzszólást végérvényesen törölni kellene, sőt az egész rendszert. Semmi értelmét nem látom, hogy egy link alatt gyűjtsük a több bíráló által is haszontalannak ítélt írásokat.

Nagy részük egysoros értékelés, vagy a szinkronnal, vagy a kiadvány árával foglakozik. A másik nagy része meg erőteljes személyeskedés, s ide került néhány kolléga gyűlölettől fröcsögő irománya is.

Szerintem semmi szükség rájuk, ha a rendszer működik, akkor úgyiscsak az értelmes írásokat lehet majd olvasni. A többire nincs szükség.
0
2012. június 8., péntek 0:32
Egyszer-kétszer írtam én is: Kincsvadászok, A Sziget, A Feláldozhatók és a Szállító 3... Lehet, hogy volt még...
0
2012. június 7., csütörtök 23:03
Jelentem, elértük a 200-as mérföldkövet, ennyi kritikát ítéltetek eddig használhatónak, ezek elméletileg már mind olvashatók is az adatlapokon.
Kb. 1000 kritikából sikerült ennyi használhatót kiszűrni, úgyhogy ez is jelzi, hogy szükség volt a váltásra :)
0
2012. június 7., csütörtök 21:44
Egyet kérnék azoktól, akik osztályoznak!

A KÖR című film DVD-nél, az archív kritikákat lécci mentsétek már el nekem, mert azt hiányolom régóta. :) Szívesen elolvasnám megint, természetesen annak is az egyik főszereplője én voltam régen, de úgy elolvasnám azt a rahedli kommentárt. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. június 7., csütörtök 21:43
Áh, nem értek én ahhoz. :)
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. június 7., csütörtök 21:42
Az osztályozós játékba :)
0
2012. június 7., csütörtök 21:41
Milyen játékba szálljak be? :) Melyik volt az? Mert akkor megyek és elolvasom. :)
0
2012. június 7., csütörtök 21:40
Tadam, szállj be te is a játékba (ha találsz tőlem kritikát - én 1 hosszúra emlékszem, amit egy dokumentumfilmre írtam -, akkor arra csak jót tessék adni :D).
0
2012. június 7., csütörtök 21:33
Oké, de ennyire szar lett? :-D
0
2012. június 7., csütörtök 21:31
Ha majd egyszer megformázom a kishitűség szobrát feltétlenül téged kérlek fel modelnek. :)
0
2012. június 7., csütörtök 21:23
:-) Ha nem üti meg a mércét, csak 1 percet kell túlóráznod... :-)
0
2012. június 7., csütörtök 21:22
Oké, a kedvedért túlórázom emiatt. :)
0
2012. június 7., csütörtök 21:11
Írtam egy szösszenet a Vacancy Blu-ray-hez, ha megüti a mércét, akkor elolvasnám ott majd még egyszer. :) Köszi.
0
2012. június 7., csütörtök 19:30
Amúgy tanulságos dolog olvasgatni az írásokat. Van, akinek minden hozzászólását törölni kell, vagy a stílus, vagy a témához nem kapcsolódás miatt. Van akinek csak egy picit kellene hozzátenni, s kimondottan értékes író lehetne, s persze vannak, kiknek majdnem minden írása színvonalas... Olyanok is, akik eddig elkerülték a köz figyelmét... s az enyémet is. Ez most változik.:)
0
2012. június 7., csütörtök 19:26
És ezek a kis kockák most mik a szövegben? Pl az idézőjelek helyett...
0
2012. június 7., csütörtök 18:44
Lécci... :)
0
2012. június 7., csütörtök 18:38
Készítek mindjárt az adminra egy olyan aloldalt, ahová azokat a kritikákat listázhatjátok ki, amelyeket legalább 1-3 ember már értékelt, így gyorsítható a folyamat: a valaki által értékelt régebbi kritikák nem várnak hetekig a süllyesztőben mire mások is rábukkannak, hanem lehet célirányosan pontozni őket, aztán nyomás ki az oldalra, vagy a süllyesztőbe.
0
2012. június 7., csütörtök 18:36
Az egyik "aknát" elhárítottam, a régi kritikáknál nem generálódnak automatikusan a címek, de aki akar, az adhat nekik később.
Az ékezetes probléma bennem is felmerült, de azt gondolom, hogy azok, akik veszik a fáradtságot és nekiállnak javítani a régebbi kritikáikat, valószínűleg az igényesebb írók közül kerülnek majd ki. Az admin felületen úgyis azonnal szembe ötlik majd, hogy kik és mit javítottak, onnantól pedig már csak néhány gombnyomás, hogy visszakerüljenek a jó kritikák az oldalra. Ennyit talán megér.
0
2012. június 7., csütörtök 18:34
No, áprilisig visszamenőleg lepontoztam az összes kritikát, kivéve persze a sajátjaimat. Mára asszem végeztem. :)
0
2012. június 7., csütörtök 18:28
Így van.

Úgyhogy légyszi ne javítsátok az ékezeteket!! Legalábbis még ne.

Majd szólunk.. :)
0
2012. június 7., csütörtök 18:25
Hasonló "akna", ami esetleg kiválthat ilyen javításos rohamot (na, mindjárt kijebb húzom a kezem a biliből:)) amúgy is van már egy a rendszerben; az, amikor valami "kedves kínai úriember" miatt "skalpolva lett" az összes írás úgy másfél éve, és az addigakból mindenhonnan eltűntek az ékezetek.
0
2012. június 7., csütörtök 18:17
Én azt javaslom, hogy a cím a régieknél ne generálódjon automatikusan. Egyrészt mert sokszor meglehetősen suta, másrészt meg minden egyes címmódosítás - és akár helyesírási hiba javítása - után is a kritika visszakerül a bírálandók közé. Na most, ha tömegesen lesznek javítások - mert miért is ne lenne mindenkinek érdeke a normális címválasztás - akkor a már elbírált írásokat mégyegyszer értékelni kell. Plusz a főoldalon pár órára feltűnik, aztán el, aztán vissza...

Így is van pár ezer db. :-)
0
2012. június 7., csütörtök 18:12
Vissza fog, mihelyst odáig elérünk legalább hárman.
0
2012. június 7., csütörtök 18:12
Legyen, mert az egy pontra én csak pl. egyest adtam eddig... :-)
0
2012. június 7., csütörtök 17:51
Köszi.
0