Köszönöm a hozzászólásokat.
A rendszer még képlékeny, meglátom, hogyan működik, és mi az, amit javítani/módosítani kellene.
A címadás szerintem hasznos lehet, ha a kritika-írók ügyesen használják, hiszen egy jól megválasztott címmel fel lehet hívni a figyelmet, és az olvasó azonnal ki tudja szűrni az őt érdeklő kritikákat, ha mondjuk konkrét kérdésre kíváncsi. Például ha az a címe egy kritikának, hogy "A kedvenc filmem végre eredeti szinkronnal", akkor máris informatív és hasznos volt már maga a cím is.
Az tény, hogy a régi kritikáknál néha suta lett az automatikusan a kritika első néhány szavából generált cím, de amikor átnéztem a régi kritikákat nekem úgy tűnt, hogy ezek az első szavak az esetek többségében találóan összefoglalják a szerző mondandóját. Mindenesetre még én is vacilálok, hogy a régi kritikáknál működjön-e az automatikus címadás, vagy a régi hozzászólások jelenjenek meg változatlanul, megtartva a lehetőségét annak, hogy a szerző utólag adjon címet az írásának, de azt mondom, adjunk 1-2 hetet a dolognak, aztán meglátjuk, hpogy a többség hogyan vélekedik.
Lekopogom, hogy az önkéntesek eddig várakozásomon felüli lelkesedéssel dolgoztak, másfél nap alatt összesen közel 3.000 kritika-értékelés született, és úgy látom, hogy a kiválasztott segítők radarjai is jól működnek, hiszen valódi, minőségi kritikák bukkannak fel a mélyből.
Dolgozom azon, hogy a régebben született, most elbírált kritikák listája is kikerüljön az oldalra, hogy ne csak a legutolsó 10 kritikához férjenek hozzá azonnal az olvasók.
Remélem, hogy az írási kedv is visszatér az új rendszerben, és ha majd újra tucatnyi kritika születik is naponta, a kritika-elbíráló rendszer szerintem van annyira egyszerű, hogy akkor is csupán napi 2-3 percet vesz majd igénybe az önkéntesektől az ellenőrzés.
A részletes értékelés megszüntetésén (vagy szüneteltetésén) is sokat gondolkodtam. Végül arra jutottam, hogy hiába használták sokan jól a pontozási rendszert, a többség vagy nem alkalmazta, vagy valóban nem következetesen használta azt.
Egyébként is jobb szerintem, ha egy adott terméket egy egységként értékelnek a vásárlók, hiszen ugyanaz a nagyszerű film jogosan kap a rongyos papírzacskós, széteső képtranszferrel és hibás, kattogó monó hanggal kiadott változatában két csillagot, a díszdobozos, extrákkal felszerelt BLU-RAY kiadásában pedig kilencet.
Mindenesetre továbbra is várom a véleményetek az új rendszerről, és köszönöm az eddigi hozzászólásokat, a pontozóknak pedig a munkát és a segítséget.