Keresés

Filmkritikák

2012. május 30., szerda 21:31
Rulez! :)
0
2012. május 30., szerda 19:29
Basszus, de akkor alig maradna pár film! :)
0
2012. május 30., szerda 18:40
Az egész xpress 99%-át törölni kellene...Így talán még meg lehetne menteni az egészet.
Persze ki nézné át?
Az sem jó megoldás,hogy a "fórumetikai szabályok miatt stb...",mivel a helyet ez is foglalja.
0
2012. május 30., szerda 17:38
Ha enyém lenne, akkor biztos kevesebb kötekedő hozzászólásod lenne, mert lenne moderátor, aki kiszórja, másokéval együtt.
most posts by TM
0
2012. május 30., szerda 17:34
Mondom, tied az egész fórum. Nekem nem kell :) Amúgy meg már kitakarodtunk, chat topikban megbeszéltük... ne akadékoskodj :)
0
2012. május 30., szerda 17:33
Én csak annyit kértem, hogy innen takarodj ki, de a jelek szerint erre se vagy képes.
most posts by TM
0
2012. május 30., szerda 17:30
Rendben TM, igazad van. Az egész fórum egyedül csakis rólad szól. Tiéd. Használd egészséggel :D
0
2012. május 30., szerda 17:28
Ugyanolyan kis kényszeres hülyegyerek vagy, mint három évvel ezelőtt, de ezt máshol éld ki, mert ez a topik végképp nem rólad szól, s az értékelés kérése sem neked lett címezve.
most posts by TM
0
2012. május 30., szerda 15:18
Amúgy meg szólok, hogy van egy amatőr leírásom a Frászkarika BD-nél is... :)
0
2012. május 30., szerda 15:10
Már ne is haragudj, de ezt még muszáj. Olyan dolgokba kötsz bele, ami nevetséges, például a pontozásba: minden tesztoldalon van egy skála, van ahol 5-ös, van ahol 10-es, amin pontoznak képet, hangot. Ott is leírod, hogy ez mekkora baromság? Ebből is az látszik, hogy mindegy volt mibe, csak valamibe muszáj volt belekötnöd.
0
2012. május 30., szerda 15:10
Nembaj, azért jó volt froclizni téged :) Amúgy nem célom "nem hasznos"-sal szórni az embereket, elég sok hasznos gombot nyomtam már meg... csak azokról nem beszélek :) OFF vége, challenge accepted, nyáron jövök kritikákkal :)
0
2012. május 30., szerda 15:07
Van értelme. Mégpedig az, hogy nyugodtan add ki magadból, amit akarsz, én nem fogok hevesen reagálni, mivel nem látom értelmét a viaskodásnak és nem igazán hoz lázba :) Úgy látom a szövegértelmezéssel is gondjaid akadnak ;) :P
A Bourne kritikámban már kapásból találtam vagy 8 hibát, amit át kéne fogalmazzak, fikázd inkább azt, mert az nem egy jól átgondolt írás utólag értékelve :D
0
2012. május 30., szerda 15:07
Ahogy látod, a düh nem elfojtott, mert kiszabadult. Most már tényleg ne OFF-oljuk szét ezt a topic-ot, mert annak sincsen sok értelme... szóval kérlek, dobj meg egy-két nem hasznossal, ha úgy gondolod, de nem vagyok kíváncsi rá, miért is tetted, szóval nem kell kifejtened. Ettől függetlenül meglehet, hogy pár embernek tudtam segíteni abban, hogy érdemes- e beszerezni a kiadványt vagy sem. Szerintem a technikai paraméterek jobban érdeklik az embereket egy klasszikus film BD-változata esetén, mint hogy amatőr szinten hogyan írom le a film cselekményét. Ez persze csak az én véleményem, de ha már egy embernek is tudtam segíteni, megérte. Hogy ez nem te vagy, hát azt sajnálom, de azért nem annyira, hogy emiatt ne tudnék aludni.
No de most már tényleg OFF, ezeket csak azért írtam, hogy lásd, én sem érzek dühöt irányodban, csak véleményem van rólad.
0
2012. május 30., szerda 15:02
"...nem folyok bele olyan indulatokba, amelyeknek nincs értelme...."

Ha már nyelvészkedünk, ennek a mondatnak sincs semmi értelme. :)
0
2012. május 30., szerda 14:35
Oké, semmi baj, nyugodj meg, eddig is nyugodtan megtehetted volna :) Én nem haragszom rád és sosem indukáltál bennem ilyen mértékű elfojtott dühöt :) Egyébként jah, azért nem reagálok hasonló stílusban, mert úgy gondolom ma, hogy okosabb leszek nálad és nem folyok bele olyan indulatokba, amelyeknek nincs értelme :D Én most a béke szigetén vagyok :)
0
2012. május 30., szerda 14:32
Ehhez meg csak annyit, hogy pont azért hoztuk elő a topic-ot, hogyha valaki kritikát ír, akkor itt feltüntethesse, hogy ha valakit érdekel, el tudja olvasni. Néha olvass vissza is, mielőtt a poénosnak vélt beszólásaiddal újra meg újra meg szeretnél szólítani. Köszönöm előre is, ha legközelebb figyelmes leszel.
0
2012. május 30., szerda 14:30
Előre is elnézést mindenkitől, de ez a JCH egy akkora f*szkalap, hogy kihozta belőlem az állatot. Többször is szerettem volna neki beolvasni, de akkor nem velem b*szkolódott, ezért csak most tettem meg. Szóval akkor most le is írom: Tehetsz egy szívességet, te okoskodó majom, mást nem csinálsz itt, csak osztod az észt és az állítólagos műveltségedet fitogtatod! Többet nem szeretnék ezzel foglalkozni, most kijött!
0
2012. május 30., szerda 14:30
Mivel nem sűrűn írok kritikát :) Bourne díszdobi esetleg? :) Mondjuk jó rég írtam azt is... majd nyáron megmutatom, hogy kell ezt csinálni, amint túl vagyok a záróvizsgán ;)
0
2012. május 30., szerda 14:29
Megfogadom tanácsod, ígérem :) Hidd el, alapvetően jóindulatú vagyok :) Majd próbálok kedvesebb lenni.
0
2012. május 30., szerda 14:27
Egy nyamvadt kritikádat nem látom sehol, te agyonművelt ember!
0
2012. május 30., szerda 14:26
Amúgy fejlődhetnél te is, mert másra nem vagy képes, csak mások oltására. Valamivel több jóindulat is szorulhatna beléd!
0
2012. május 30., szerda 14:26
:DDDDD
0
2012. május 30., szerda 14:25
Keresztanyucidat... - ez rá a válaszom!
0
2012. május 30., szerda 14:24
1. Már egy másik topikból lett áthozva ide az egész, hogy ott ne legyen offolás. Nyiss új topikot a kritikák értékeléséhez, ha gondolod - vagy intézd el, hogy nyisson valaki vagy keress egy korábbi topikot vagy akármi, de az nem megoldás, hogy a másikat baszogatod, hogy ne ide írja, amikor már ideírta és tudjuk, hogy ezt nem lehet eltüntetni, visszacsinálni, szerkeszteni.
2. Ő kérte, hogy értékeljük, megtettem és nem csak egy gombnyomással, hanem szövegesen is. Igazából örülhet, hogy ennyi energiát beleöltem a fejlődése reményében.
3. Ma semmi nem szegheti a kedvem, szóval végülis leszarom, hogy mit hova írok :)
0
2012. május 30., szerda 14:16
Ha lehetne kérni, az ilyen jellegű megnyilvánulásokat ne ide, mert arra már végképp nincs idő és kedv,  hogy egymás oltásán is át kelljen rágni magam, hogy a kritikák helyét megtaláljam.
most posts by TM
0