Most akkor végül is megerősítetted amit mondtam, ugye?? :)
Nézd, mindenki oda megy és azt csinál, amit akar. Szerintem az ifjúság butulásával csak rosszabb lesz a helyzet, még kevesebb s értelmetlenebb hozzászólással és írással. Ez van, ehhez kell alkalmazkodni.
Ahogy e szent helyen is: miután 6-7 embert leszámítva a kutyát nem érdekelte a kritikásosdi (beleértve az üzemeltetőket is), törvényszerű volt a vége. Még tovább is tartott, mint kellett volna.
0
2014. április 5., szombat 17:43
6925
Egy másik filmes oldalon van napi kb.100 hozzászólás,okosak is,de vita híján lógnak a levegőben. Egy harmadik oldalon a film szinte mellékessé vált a sok off között. Egy negyediken vannak jó dolgok,de egyre kevesebb ott is a hozzászóló.
0
2014. április 4., péntek 20:12
8260
"Egyre kevesebb embert érdekelnek a filmek"
Ez nem igaz. Csak egyre kevesbben veszik arra a fáradtságot bárhol, hogy valamit böfögjenek is róla. Nagyüzemben fogyasztják a netről letöltött filmeket, s tényleg másnapra már el is múlik az élmény.
Másrészt meg szerintem a mai ifjúság nagy része amúgy is képtelen lenne értelmes párbeszédet folytatni bármiről, ami nem a FB-hoz kötődik. Tisztelet a kivételnek.
0
2014. április 4., péntek 19:07
5528
Ez csak azért van mert hagyjátok. Én bárkivel elbeszélgetek bármiről. De visszafogjátok magatokat. Vagy skizofrén leszek és a fórum fantomja XD
0
2014. április 4., péntek 19:03
6403
Más fórumokkal is ez a helyzet. Nem tudom rá a választ, de lehet a facebook térnyerése az, miatta haldokolnak a hagyományos beszélgetős fórumok. Ez szinte minden általam olvasott fórumra igaz. Röhej de a múltkori f1 futam után délutánra sem kellet visszalapoznom az indexen. Legjobban a vicc topikokra igaz. Most mindenki a lájkolós oldalon ereszti szabadjára ötleteit. A fiatalok semmiben sem tudnak várni, azonnal szedik le az amerikai oldalakról a megjelenéseket, ami jó benne legalább tanulják a nyelvet, a szorgalmasabbja eredetiben, a lustábbja vár 1 napot a feliratra. A vége főcím után párperccel körbe megy a fészes ajánlás, szarozás és már helló is a filmnek. Mire kézzelfogható termék lesz belőle már a kutya sem beszél róla. A csillogó korong már ciki nekik. Ami érdekes sok 40 plusszos kortársam is így tesz. A helyhiány miatt nem is teljesen hülyeség és még öko is valamennyire. Rengeteg blog, video blog van már, szétszéledt a nyáj. Sokan régen is olvasni jártak ide és sokan csak szigorúan a kiadványról írtak pár sort, van aki csak ide kiabált minden nap, hogy mikor jelenik már meg. Kevesen vállaltak magukból is megmutatni valami személyeset, ami érthető is. A kormány ezt most amúgy is propaganda szinten sulykolja, hogy a diákok maradjanak nyugton.
Talán ha xpress időben összeboronálódott volna a port.hu-val, a saját fórumát beáldozva, lehetett volna nagyobb társasági élet. Mondjuk így a port legalább tiszta maradt a karcos tokok, külföldi rendelés ajánlóktól.
Egy szóban talán a szélessávú net az.
0
2014. április 4., péntek 18:33
6925
Ha ez vigasztaló,más filmes oldalak is halódnak.
Az okok részben ugyanazok.Egyre kevesebb embert érdekelnek a filmek. Rengeteg az "off",a személyeskedés,így szépen lassan az értelmes emberek mindenhonnan kikopnak.
Nekem a film az egyik hobbim,nagyon sajnálom,hogy így alakult.A másik a sport,de az is megszűnt a fővárosunkban.
0
2014. április 4., péntek 10:16
6403
Másfél hónap? Inkább évek óta. Sajna már MM is összehúzta magát, sőt már Lidl sem árul dvd-t, itt az idő a kiugrásra.:)
0
2014. április 4., péntek 1:30
8260
Ezt nehéz volt dekódolnom, de sikerült!! :))
Vígasztaljon a tudat, hogy nem csak Te döngettél kapukat, más is tette ezt, más ügyekben, de ugyanúgy nulla eredménnyel. Aztán más is beleunt.
0
2014. április 4., péntek 0:13
2738
Abba szar belegondolni, hogy még tavaly(!) milyen szinten pörgött mondjuk a moziajánló topik. Emlékszem, milyen érdekes és hosszas beszélgetést folytattam többek között veled is mondjuk a Gravitáció kapcsán. Ahhoz képest nézd csak meg, idén mi folyik az említett topikban. SPG próbálkozik még pár érdemi kritikával, de kb. annyi. Annak örülök, hogy a filmekről (és nem a kiadványok minőségéről) szóló érdemi csevej egy részét sikerült R2-D2-nak átmenteni a saját fórumára, de ott meg vagyunk max 5-en, akik viszonylagos rendszerességgel meg gyakorisággal posztolnak meg osztják egymásnak az észt. Több aktív tag kéne oda is, mert őszintén szólva próbálkoztam én más filmes fórumokkal is, de azok meg csak arra voltak jók, hogy könnyen felbasszák az agyam. Úgyhogy maradt ez, ahol még viszonylag "sokan" vagyunk, de érdemi beszélgetés alig történik, meg van R2 fórumra, ahol legalább érdemben megy a film-biznisz, de 5 ember között.
0
2014. április 3., csütörtök 23:57
13392
Ugyan már, gyerekek, a pickpack ponttal hiába döngetem immár másfél hónapja a nyitott kapukat, nincs itt ilyen bohóckodásokra szükség, mióta a félkövér karakterformázástól megduplázódott a forgalom. Én meg közben szépen lassan mindent összeszedek a Media Marktokból, ami kell.
0
2014. április 3., csütörtök 23:42
3448
Ez szomorú. Ugyan nem voltam valami nagyon aktív tagja az itteni közösségnek, de szinte mindent olvastam. Jó volt kritikákat nézegetni, vagy akár fórumozni. Kezdőoldalam az xpress volt évekig. Sajnos az év elején megtörtént a csere. Már lassan a vásárláson túl nincs miért idejárnom. Azért páran kitartunk, de ez már csak a vergődés. De a fórum eszenciájának egy részét sikerült kimenteni. :)
0
2014. április 3., csütörtök 22:04
8260
Megint eb*szatm, bocsi. Mindegy, úgyse nagyon jár erre senki.
0
2014. április 3., csütörtök 22:03
8260
"A kritika rovatot akár be is lehetne zárni,felesleges."
Teljesült óhajod. :)
0
2014. április 3., csütörtök 22:03
2738
Hát igen, lassan valóban érdemesebb áttendálódni más fórumokra...
0
2014. április 3., csütörtök 19:02
6925
Látom a filmkritikák megszűntek...
Elég csúnya véget ér ez a valaha jó oldal.Nincsen itt már szinte senki és semmi. Az okokról érdemes elgondolkodni.
0
2014. február 21., péntek 20:07
4595
Amúgy is csupa kisbetűvel van :)...
0
2014. február 21., péntek 17:34
6925
Vagyis a filmnézés. Ott van helyette a facebook...csupa kisbetűvel számomra.
0
2014. február 21., péntek 17:33
6925
Az adatlapon el is olvasom őket és esetleg hozzá is szólok.
A kritika rovatot akár be is lehetne zárni,felesleges.Ha vigasztal,más netes filmes oldalak is válságban vannak. Vélhetően nem trendi a filmezés.A régi film meg főképpen.
0
2014. január 8., szerda 22:15
8260
S ha már Filmkritikák topik... Niwrok kolléga újabb írásai immár az adatlapokon is olvashatóak!
Vélhetően egyedül fogja megtölteni tartalommal az oldalt, amíg lesz hozzá energiája... Xpress továbbra is füle botját sem mozdítja (sajnos arra sincs ideje, hogy egy vulgáris kommentet töröljön, szerzőjével együtt) a 668-as kommentben felvetettekre, így részemről elkönyveltem a kritikaíró rendszer elavultságát/halálát.
Az meg, hogy az egész probléma csak 7 embert mozgatott meg, akik érdemben hozzá is szóltak, mindent elmond az oldal, a fórum igényeiről - kb ennyien vannak, akiket érdekel is, mi lesz ezzel rendszerrel. :(
0
2014. január 8., szerda 22:09
9368
Következő 2-4 napban pályázatot és beadandót írok :) Sajnos minél tovább tologatom őket, annál nagyobb lesz a bűntudatom... és ha már a Prometheust ki kell vesézni, arra rá kell szánni az időt :) Azért remélem, hogy január 15-ig ezekkel mind megleszek...
0
2014. január 8., szerda 22:02
8260
Várjuk, a sok "megírás" mellé levezetésként tedd be a Prometheust is! :)
Ha lesz időm, én is előveszem, aztán extrástól újranézem - hogy képben legyek. Bár ezt csak a következő rész előtt terveztem... :)
0
2014. január 8., szerda 22:00
9368
Ofkorsz én is oda gondoltam. Nekem is "vizsgadömping" van... jó azért az túlzás... :D Van még 2... ami igazából már nem is kell, szóval hagyhatnám :D Viszont e mellett sajnos még nekem is írnom kell néhány dolgot... :( Hosszú lesz ez a hónap.