andrew1975 hozzászólására reagálva:
"Arra nem gondoltok, hogy arról is szó lehet, hogy valakinek esetleg nem tetszik az írás vagy nem talált olyan információt benne, ami számára hasznos? Itt nem arra gondolok, hogy egyetért -e a leírtakkal vagy sem, hanem hogy a megfogalmazás, a mondatok, a mondanivaló nem nyeri el valaki tetszését. Ha én egy újságot olvasok, amiben elvileg profi újságírók írnak, akkor is találok nem ritkán olyan cikket, ami nem üti meg az általam elvárt szintet. Ott ugye nem tudok kattintani a nem hasznosra, pedig jó párszor kedvem lenne megtenni. Ha már van ilyen vélemény-kifejtési lehetőség (szavazás), akkor: 1. nem kell írni, ha nem tudod elviselni a kritikát, 2. vállalod azt, hogy lehet, senkinek nem fog tetszeni az írásod, és megszórnak jó pár "nem hasznossal".
Csak ennyit akartam OFF-olni ide.
Szeretném hinni, hogy igazad van sőt, amikor jó kedvem van és optimistán tekintek a világra, talán én is így gondolom. Azonban túl sok a vélelen, a pozitív hozzáálllás inkább naivságnak tűnik.
Sok időbe telik egy-egy jól összeszedett "kritika" megírása, ezt annak is értékelnie kellene, aki nem ért vele egyet. No persze, könnyebb nyomni egy NEM-et, mint értelmes okfejtésben kibontakoztatni az ellenvéleményt, de kétségkívül deprimáló tud lenni a sok lepontozás.
Ráadásul minden írónak muszáj visszajelzést kapnia, hogy egyáltalán olvassák irományait, különben kedvét veszti. Ha ezen belül puszta szimpátiából valakit lepontoznak, akkor ne csodálkozzon senki, ha előbb utóbb nem lesz értelmes kritika az adatlapokon.
Tény, hogy Tadam néhány korábbi viselkedése magában hordozhatja a kollégák ellenszenvét - no de ezt NEM gombbal érzékeltetni gyerekes dolog.