Részemről csak maximálisan megerősíteni tudom a szavaidat.
Jelen esetben is jólesett, hogy névszerint megemlítettél, és bizony nálam igen sokat nyomott a latba két dolog, amiért felhagytam a kritikák írásával. Az egyik, hogy nem jelenik meg azonnal, a másik pedig, hogy nincs visszajelzés. Persze szép gondolat volt a jutalmazás is, de vagyok annyira exhibicionista, hogy beérném az "ennyi olvasónak tetszett" dologgal is.
A fórum eldugása a másik érdekes kérdés. Amióta telefonon netezek, az asztali gépet ritkán kapcsolom be emiatt. Az oldal aljára ugrani ott egy billentyűkombináció, telefonon azonban görgethetek ezerrel. Naná, hogy kedvencek bejegyzés lett a vége. Ennek pedig egyenes következménye, hogy a főoldalt alig-alig látogatom. Néha az új dvdextrás hírekről is csak akkor értesülök, ha megjelenik a fórumban.
A fentiek miatt a kritikákkal is sokkal ritkábban találkozom. Addig, amíg azonnal megjelentek az új írások, rendre követtem mindet. Értékeltem is őket, mert gondolom, ez másnak is fontos. Ha olyan volt az írás, akkor a véleményemnek a fórumban is hangot adtam. Most ha kikerül egyszerre egy tucat új kritika, neki se állok elolvasni őket. Se a tiédet, se másét. Ne haragudj, tudom, hogy ez nem esik jól. Nekem se esne. Pedig nyilvánvaló, hogy nem az írásokkal van baj, hiszen ha tájékozódnom kell egy kiadvány felől, rendre kiváló írásokat találok, a tieiddel az élen. Ez az egész rendszer elcseszett így.
Én visszatenném a fórumot az őt megillető helyre, ahol korábban is volt. A kritikáknál megszüntetném az előzetes elbírálás rendszerét, helyette esetleg egyfajta utólagos moderációt tennék lehetővé. Ha valamelyik sérti a szabályokat, le kell venni, de ha valaki eleve korrekt kritikát ír, őt ne szivassuk már! Azt se értem, miért ne lehetne a kritika képekkel illusztrált: magáról a kiadványról elegánsabban lehetne úgy írni. És ami még fontos: a like gomb az olvasóknak. Mert a visszajelzés fontos, hogy - mint ahogyan te magad is írtad - értelmet nyerjen az egész. Ha a jutalmazás is működne, az már csak hab lenne a tortán.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.