Keresés

Filmkritikák

2013. augusztus 15., csütörtök 12:58
"De még talán mi is felelősek vagyunk, hiszen többször volt már olyan visszajelzés, hogy milyen nyomasztó a túlsúlyunk az adatlapi írásokban, és nem látják értelmét felvenni velünk a versenyt."

Ezen a legkönnyebb változtatni... :)
0
2013. augusztus 15., csütörtök 10:27
Engem mondjuk érdekelne, hogy berzerker hova lett, mert hónapokig nagyon lelkesen írt, aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt.

Néha azért felbukkan egy-egy megjegyzés a fórumon, ami reflektálás az adatlapokon írtakra, aztán ennyi. Időnként már a "lájk" gomb is hiányzik:). A másik oldalon meg a megszokás és az ösztönzés hiányzik, például a próbálkozókat még mindig az a sosem működő kamu várja, hogy az írókat havonta jutalmazzák. Képletesen mondva meg: a kert végében levő korhadt lécre miért festene bárki tulipánokat?!

De még talán mi is felelősek vagyunk, hiszen többször volt már olyan visszajelzés, hogy milyen nyomasztó a túlsúlyunk az adatlapi írásokban, és nem látják értelmét felvenni velünk a versenyt. Mintha ez az lenne...
0
2013. augusztus 15., csütörtök 10:01
Láthattad, hogy például én sem viszem túlzásba a lemezről való írást:): pár általánosító szó a képről és a hangról (utóbbiról amúgy sem tudnék érdemben írni), esetleg ha valami feltűnően jó vagy rossz, azt kiemelem, legfeljebb az extrákról írok bővebben, ha vannak, de az sem több két mondatnál. Ennyi. Én lemezen is sokkal inkább filmeket veszek, mint kiadványokat, ezért inkább azokról írok.
0
2013. augusztus 14., szerda 23:57
Én szívesen írogatnék kritikákat, ahogy azt teszem is a Moziajánló illetve a Ki mit néz most? topikokban, viszont magáról a lemez specifikációiról, a hangról, képről nem nagyon tudnék érdemben nyilatkozni. Max a filmről.
0
2013. augusztus 14., szerda 23:40
Köszi, vape, de ahogy nézem, egyre kevesebb dolgod lesz...

Tudom, hogy az egész felesleges szócséplés, de tényleg jó lenne, ha valaki termékenyebb tollforgató visszatérne. Külsős számára borzasztó egyhangú lehet már, hogy gyakorlatilag kettő ember írásait kell olvasnia. Már ha olvassa egyáltalán valaki az adatlapokat - mert én ebben sem vagyok biztos.

Valamit ki kellene találni, én próbáltam ez ügyben xpressel is kommunikálni, de kevés sikerrel.
0
2013. augusztus 14., szerda 21:11
Néhány újabb kritika elbírálva, csak egy gombnyomásra várunk. Köszi.
0
2013. július 30., kedd 21:43
Egész pontosan mindkettőnk írásai kikerüljenek az adatlapokra... :)
0
2013. július 30., kedd 20:45
Köszönjük a ma délutáni frissítést, de sajnos felesleges volt, most viszont úgy látom, érdemes lenne, mert megjött a harmadik moderátor is. Éppen ideje lenne, hogy R2-D2 remek Mad Max kritikái kikerüljenek az adatlapokra:).
0
2013. július 24., szerda 14:38
Egy gombnyomás valamikor belefér majd? :)
0
2013. július 20., szombat 8:57
Rendben, megtörtént :)
0
2013. július 20., szombat 4:16
Helló Hank Moody!
Légyszi vedd ki a linket a Mamához írt kritikádból, és tedd át a fórumba, mert külön kérés volt, hogy azokat az adatlapról az oldal esetleges bizonytalan működése miatt szűrjük.
Köszi!
0
2013. július 8., hétfő 12:25
Lehetne megint egy kritika-frissítős gombnyomás?
0
2013. június 10., hétfő 12:14
:)
0
2013. június 10., hétfő 12:05
0123456789öüóqwertzuiopőúasdfghjkléáűíyxcvbnm,.-_:?MNBVCXYÍŰÁÉLKJHGFDSAÚŐPOIUZTREWQÓÜÖ)(=/%!+" §~!^c°2`y´1¨¸\|Ä€Í÷×ä??[]í3L$ߤ#&@{}*
0
2013. június 10., hétfő 11:58
Kérhetnék egy gombnyomást? Köszönöm.
0
2013. május 30., csütörtök 14:50
Én szívesen olvasom az írásaidal, úgyhogy szerintem igen... de csak amíg kevésbé érzed munkának, mint szórakozásnak:)... és a külön elmentést én is javaslom... hátha jók lesznek ezek még "máshova" is:).
0
2013. május 30., csütörtök 14:38
Folytasd!!

De minden legyen meg saját dokumentumban is, arra az esetre, ha egyszer innen minden eltűnik. :)
0
2013. május 30., csütörtök 14:34
Na! Látom megjelentek a kritikák. :-) Így utólag végig olvasva az itteni párbeszédet, látom nem túl zökkenőmentesek a dolgok. :-( Nagyon én már nem is firtatnám, csak az érdekelne -és kérdésem első sorban az elbírálókhoz szól-, hogy folytassam a megkezdett munkát, vagy kár bele energiát feccölni...
0
2013. május 29., szerda 17:08
Én most adok pozitív visszajelzést, van, hogy egy filmre kíváncsi vagyok de nem láttam még moziban, az adatlapon mindig azt nézem, hogy írtál e róla valamit. Hasonló az ízlésünk ezért nagyon jó iránymutatók az írásaid. Gyűrűk Urás kritikáid különösen tetszettek. :)
Sokszor engem az tart vissza, hogy nincs ötletem mit is írhatnék és furcsa a 3-4 soromat beküldeni mikor más regényeket ír, persze jó értelemben. De ha segíti az oldal úgymond felélesztését akkor írok pár filmről úgy is van amiről szerettem volna dögivel.
0
2013. május 29., szerda 17:01
Köszi.

Ha nem tudsz minden nap jönni, csak hetente egyszer-kétszer, az is bőven elég lesz a mai trend alapján.
0
2013. május 29., szerda 16:59
Köszi, túl sok nincs sajna, az egész kb három percet fog igénybe venni.

0
2013. május 29., szerda 16:53
Na, akkor napkezdés előtt igyekszem átfutni az új kritikákat.
0
2013. május 29., szerda 16:39
Hát ja:(... és mindezt úgy, hogy az utolsó kritika, amire a tegnapi frissítésig 2 szavazat volt csak, május 9-ei keltezésű... "alig" 19 napos :(... Ez volt az a sok dologból összeálló, de mégis velősen beszédes tény, ami miatt túlcsordult nálam egy kicsit a bili.
0
2013. május 29., szerda 16:31
A popcorn és szódára gondoltam, de ezek szerint az nem a saját blogod.
0
2013. május 29., szerda 16:23
Nézd meg az időpontokat. Utolsó ebírálás dáuma ma pl 7:25 (ez vagy Te), összesítés dátuma tegnap 12:23(ez volt Robi).

Tehát amikor ő gombot nyomott - kérésünkre -, akkor még nem volt három elbíráló, most már van, de most újra kell kérnünk.
0