Miért nem rakjátok rögtön a fórumba a kritikákat, ha ennyire macerás.
Amúgy sem nagyon kattintanak arra a fülre.
n úgy használom az xpresst, hogy a kedvencekbe a fórum oldala van elmentve, ide jövök rögtön és csak nagyon ritkán járok a főoldalon. Ha filmet keresek beütöm a keresőbe. Lehet nem vagyok átlagos felhasználó, hisz lassan egy éve nem vásároltam innen (máshol sem nagyon).
Szóval én a kritikák és a fórum miatt lettem xpress függő. Mostanában a filmvilággal olyan a kapcsolatom, hogy szerdánként friss megjelenésekkor elmegyek a kölcsönzőbe és az ismerős címeket kiveszem, megnézem. Másnap ide esek és a kereső alapján kikeresem a látott filmeket, hogy többet tudjak meg róluk, esetleg átbeszélgetni a tapasztalatokat. Ilyenkor csalódok nagyot, mivel a moziajánló fórumban egekig magasztalt filmekről egy karakter sincs leírva, esetleg a gyűjteményes topikokban megy a para karcos-e az adott film.
Szóval, ilyenkor oda szoktam leírni valamit, de ritka a hozzászólás, még a direkt provokatív beírásra sem jön semmi. A kritikához azért nem írok semmit, mert főleg meló időben érek rá:), és olyankor kapkodok, rossz a helyesírás, gondolatok tűnnek el, maradnak ki, ha többszöri nekifutásra írom meg a kritikát.
Szerintem, mehet minden a fórumba, hátha lesz belőle valami beszélgetés és én annak örülnék, ha mozis fórumból a beírok fél évvel, hónapokkal később átmásolnák tapasztalatikat az adott film fórumjába.