Keresés

Filmkritikák

2013. május 29., szerda 16:20
Mit publikálok milyen saját blogomon?
0
2013. május 29., szerda 16:19
Nem értelek. :)
0
2013. május 29., szerda 16:18
Robi korábban nyomott gombot, mint Te érkeztél volna, így nem látszódik semmi. Meg kell várni a második frissítésgombnyomást. :)
0
2013. május 29., szerda 16:17
Igen, az egyik éned egészen kiváló kritikákat ír, de azzal, hogy ezt itt megemlíted és közben saját blogodon publikálod, nem gördíted előbbre az xpresses adatlapok szekerét.

Az is igaz, hogy a kritikaíró versenynek sem lett semmi hivatalos eredménye, ezek után nem meglepő, hogy elkoptak a még szívesen publikálók is - s ez most nem elsősorban rád vonatkozott.

Az "admin" dolgon meg csak mosolygok. .)))))
0
2013. május 29., szerda 16:12
?
0
2013. május 29., szerda 16:11
Basszus, nem értettem, mit is akarsz mondani, de ránéztem az Admin oldalra és most már értem. :-((
0
2013. május 29., szerda 15:36
Én kibaszottul szeretem a kritikákat írni, jobban mint a fórumot, szerintem egy ilyen bolt oldalán sokkal több létjogosultsága van mint ennek a fórumnak itt... Persze én is teleprimitívkedem, tehát hozzátettem a magamét, hogy "admin"-ok kelljenek a felületre de tényleg, vagy legyen valami, vagy ne. Ennyi.
0
2013. május 29., szerda 15:16
Szerintem hasznos, van, hogy annak alapján döntök, hogy megnézzem-e a filmet, vagy sem.

A néhány ember is több, mint a semmi. :)
0
2013. május 29., szerda 15:14
Még egy gondolat az egészhez: már régóta azt is kétségesnek érzem - az elbírálástól és frissítéstől függetlenül - hogy van-e értelme egyáltalán kritikát írni. Visszajelzés róla jóformán nulla (tisztelet a kivételnek), sőt múltkor kétszer is olvastam itt, hogy nem is érdekli a fórumozókat az adatlap.

Akkor meg minek görcsöljön az ember órákat egy-egy írással, ha csak néhány ember olvassa? A korábbi hasznos-nem hasznos dolog sem volt ideális, de azt legalább megtudhattam, mennyien nem szeretnek. :)))))
0
2013. május 29., szerda 15:06
Dettó... sajnos.
0
2013. május 29., szerda 14:57
Ez mondjuk igaz.
0
2013. május 29., szerda 13:42
Én sem Veled. Normális boltban a boltvezető nem csatlakoztatja le a "játszóteret" azzal az indokkal, hogy szar az egész, vagy amennyiben mégis ez a szándéka, akkor ezt az intézkedést előzetes (!) bejelentéssel, higgadt kommunikációval teszi. Innentől kezdve az, hogy a vásárlók-fórumozók közül én vagy más mit tart korrektnek, az meglehetősen sokadlagos dolog.
0
2013. május 29., szerda 13:24
"...miszerint akkor szarja össze magát a mélyen tisztelt vezetőség, de úgy gondolom, másodikként Nektek kellett volna sorba állnotok ezügyben."

Nem igazán látom értelmét vitatkozni Veled, ismerem nézőpontodat ez ügyben. Ugyanakkor nem tartanám korrektnek, hogy telekiabálom egy bolt oldalát azzal, hogy "szarja össze magát a vezetőség", de utána is rendszeresen járok oda. Akármilyen ügyben. Ha ez lenne a véleményem, megmondanám és örökre eltűnnék.

Normális boltban, ha ilyet csinálsz, kivágnak, mint macskát szarni. Sajnálatos módon azonban Robit még az sem érdekli, mit hordanak össze a fórumban az önérzetes vásárlók. Tényleg be kell zárni az egészet.
0
2013. május 29., szerda 13:18
Ezt már én is felvetettem... Ugyanakkor még megoldást kellene találni a 100 karakteres ötletedre, valamint a frissítésre is.

De majd ebből meg majd az lesz, hogy miért Te meg én döntünk az írások sorsáról.Pláne, ha átengedünk olyat, ami más értékrendjét zavarja.

0
2013. május 29., szerda 12:44
Ha elég lenne, hogy legalább 2 elbíráló szerint vállalható a kritika, akkor eleve nem lenne szükség (még) a 10 napos limitre.
0
2013. május 29., szerda 12:41
Legfeljebb nyolc:).

Ahogy mondtam, értem és tudom, hogy okkal van ez, de ezen okok között éppúgy megtalálhatóak a túlreagált, funkciójukat nem teljesítő szabályok és a körülmények, mint a túlzott elvárások.
0
2013. május 29., szerda 11:51
Kipróbáltam, kiléptem és regisztráció nélkül megnéztem egy film adatlapját és mellette a fórumot észrevettem, el is tudtam olvasni.
Azt hiszem valamennyit vásárolni kell a fórumba való beíráshoz, de a fórumot bárki olvashatja, míg az adatlapi kritikához való íráshoz nem kell semmi engedély.
Ha egy film adatlapjára benéz valaki ( a kritikát is ott olvashatja) ugyanannyi esélye van észrevenni a fórum feliratot és már kattinthat is olvasgatni.
Szerintem, ha legalább 2 elbíráló szerint vállalható a kritika és 10 napig nem aktiválódik a film adatlapján, nyugodtan rakjátok be a fórumba, hátha generál egy kis pezsgést.:)
Mondom én amíg ki nem vágnak innen.:)
0
2013. május 29., szerda 11:17
Ez a fórumos dolog nekem is eszembe jutott tegnap.

Csak hát a véleményezésnek nekem mindig is a film/kiadvány ajánlása/nemajánlása volt a célja (az egyéb személyiségzavarok kiélése mellett:)...), és annak az adatlapon van funkciója. Úgy emlékszem, hogy az új érdeklődők/vásárlók bizonyos ideig/összegig nem is olvashatják a fórumot, arról nem is beszélve, hogy ki a francnak jut eszébe fórumot keresni egy olyan online boltban, ahol erre az egyetlen utalás egy ötös betűnagyságú szó a perifériás látásból is kieső copyright üzenet felett?!

Lehet, hogy majd kipróbálom párhuzamosan a kettőt.
0
2013. május 29., szerda 11:07
Én részemről leálltam a kritikák értékelésével kb. azután, hogy le lett választva a fórum. Egyébként se működött igazán a rendszer, meg őszintén szólva rohadtul untam is már csinálni úgy, hogy nincs benne semmi köszönet.
0
2013. május 29., szerda 11:04
Ennek valószínűleg az lehet az oka, hogy a másik kilenc elbíráló így érzi, persze ettől még nem kell Neked is, csak úgy megjegyeztem.
0
2013. május 29., szerda 10:55
Nem érzem, hogy bármelyik tevékenységet végezném az általad felsoroltak közül.

Momentán nem a frissítés kérését érzem megalázónak, hanem a frissítés kérését, amiről kiderül, hogy felesleges frissítés volt.
0
2013. május 29., szerda 10:19
Miért nem rakjátok rögtön a fórumba a kritikákat, ha ennyire macerás.
Amúgy sem nagyon kattintanak arra a fülre.

n úgy használom az xpresst, hogy a kedvencekbe a fórum oldala van elmentve, ide jövök rögtön és csak nagyon ritkán járok a főoldalon. Ha filmet keresek beütöm a keresőbe. Lehet nem vagyok átlagos felhasználó, hisz lassan egy éve nem vásároltam innen (máshol sem nagyon).
Szóval én a kritikák és a fórum miatt lettem  xpress függő. Mostanában a filmvilággal olyan a kapcsolatom, hogy szerdánként friss megjelenésekkor elmegyek a kölcsönzőbe és az ismerős címeket kiveszem, megnézem. Másnap ide esek és a kereső alapján kikeresem a látott filmeket, hogy többet tudjak meg róluk, esetleg átbeszélgetni a tapasztalatokat. Ilyenkor csalódok nagyot, mivel a moziajánló fórumban egekig magasztalt filmekről egy karakter sincs leírva, esetleg a gyűjteményes topikokban megy a para karcos-e az adott film.
Szóval, ilyenkor oda szoktam leírni valamit, de ritka a hozzászólás, még a direkt provokatív beírásra sem jön semmi. A kritikához azért nem írok semmit, mert főleg meló időben érek rá:), és olyankor kapkodok, rossz a helyesírás, gondolatok tűnnek el, maradnak ki, ha többszöri nekifutásra írom meg a kritikát.

Szerintem, mehet minden a fórumba, hátha lesz belőle valami beszélgetés és én annak örülnék, ha mozis fórumból a beírok fél évvel, hónapokkal később átmásolnák tapasztalatikat az adott film fórumjába.
0
2013. május 29., szerda 10:03
Erre azért megjegyezném, nem az a gond, hogy "qrvára nem érdekel senkit, milyen helyre jár", hanem az, a főnököt qrvára nem érdekli, hogy azokat a senkiket érdekli-e, milyen helyre járnak. Innentől aztán tótágast is állhattok, maximum hajlékonyak lesztek.
0
2013. május 29., szerda 9:57
*a kontraproduktivitás kihirdetését követően
0
2013. május 29., szerda 9:54
Nem a ti munkátokat kívánom leszólni, srácok, meg a kritikaírókét sem, de olyan szinten tartom kurva feleslegesnek ezt a szamaritánus tevékenységet a részetekről, miközben a vezetőség szerint "a fórum kontraproduktív", hogy az már fáj. Én innen maximálisan úgy látom, a porig megalázó nap mint nap Nektek kérni a frissítést, ami úgysem Nektek hoz pénzt. Én, aki, ha máshová nem is, a moziajánló rovatba lelkesen írogattam a beszámolóimat, a leválasztást és a kontraproduktivitást követően az elsők közt fejeztem ki egyértelmű véleményemet, miszerint akkor szarja össze magát a mélyen tisztelt vezetőség, de úgy gondolom, másodikként Nektek kellett volna sorba állnotok ezügyben. Persze tűrőképesség és ízlés kérdése, meddig kívánjátok szopni a faszt és nyelni a szart, csak gondoltam, leírom, mert miért ne.

Meg aztán, nem ez az első alkalom, hogy végignézem, amikor a főnök jól jár néhány lelkes rendszerető ingyenmunkájából.
0