Én is Cisco-val értek egyet.
Sajnos sokan abban a "tévhitben" élnek, hogy azért kell drága rendszer, hogy lebontsa a házat. közben meg ez nem így van, hanem úgy ahogy előttem már leírták. Egy jó rendszer halkan is szépen és dinamikusan szól.
Egy élő példát mondok. Pl amikor nekem is az első szettem volt, pontosabban az erősítő az első és a hangfalak a másodikak. :)
Kollégákkal csináltunk házimozi csatát, átmentünk egymáshoz és megnéztünk 1-1 filmet mindenkinél. :) Nah szóval nálam amikor néztük, mondták tekerjem fel rendesen a hangot, én -30 dB-en filmeztem általában, attól hangosabban csak akkor ha sz@r volt a hangja a filmnek és nem lehetett érteni. Nah vissza a csatára. :D feltekertették velem -20 dB-ig és úgy néztük végig a filmet. Nah utána nekem sípolt a fejem, mert úgy üvöltött. Jah és Panelben lakom, mondtam, ha most nem jönnek át a szomszédok akkor soha, és nem is jöttek át. :D
A mostani rendszeremmel meg megnéztük a Mad Max-et True-HD hanggal szintén azon a hangerőn és semmi bajom nem volt utána. :)
Nah de 1 szó mint 100, a lényeg, hogy mindenkinek el kell döntenie, hogy mennyit szán erre a hobbira és neki mennyit ér meg ez. Ennyi a lényeg.
Pl én is meghúztam magamnak egy határt ami felett nem költök hangfalakra, erősítőkre, sőt a kábel cserélgetés is hidegen hagy. :) Vettem ott is olyat, amit tapasztaltabbak ajánlottak, hogy ezek jó kábelek és megérik az árukat, és nekem meg még bele fért a keretbe.
Most ez a szettem van:
Erősítő:
http://www.av-online.hu/hazimozi/marantz-sr6009-hazimozi-erosito-teszt_1282Frontok: KÜLSŐ LINK állványt azt csináltattam hozzá
Center: KÜLSŐ LINK
Hátsók: KÜLSŐ LINK
Szub: KÜLSŐ LINK
De amivel kezdtem az egy ilyen volt: KÜLSŐ LINK (Még a Satrunban vettem ugyan ennyiért :) )
Ebből cseréltem idővel a hangfalakat csak az erősítőt meg a szubot tartottam meg.
Erre:
Frontok: KÜLSŐ LINK (én még 10-ért vettem ugyan itt :) )
És itt vettem a Center+hátsók szettet is szintén Eltax márkában de már nincs nekik az oldalon, az meg 15 volt. Így 25-ért lett egy új hangfalszettem ami azért jobban szólt, mint azok a kis tejfölös dobozok. :)
Majd utána jött az erősítő csere erre KÜLSŐ LINK és a hangfalakat pedig ezekre szépen fokozatosan: Focal Chorus 715/700/SR700 és egy Heco Vista 25A szub.
És pont találtam is egy képet róluk, ahogy kerestem a neten. :DDD
Ezeket már mind használtam vettem.
A mostani szettem van újonnan véve kintről, nem titok így megosztom itt ;)
KÜLSŐ LINK
Elnézést, hogy ilyen hosszú lett :)