Keresés

Simpsons

2006. július 22., szombat 21:52
Nézi valaki a Viasaton futó leg-vadiújabb 17. évadot? :-)

Hát tegnap majdnem leestem a fotelből... A szinkronstúdió szentségtörést követett el... Megváltozott Homer szinkronhangja!!! Székhelyi József sok éve nagyon jól bevált hangját Csuja Imre váltotta fel...

Remélem csak egy epizódra ugrott be helyette, mert Székhelyi már tökélyre fejlesztette a figurát... Nagyon sajnálnám ha így maradna... Az évadból visszamaradrt 7 epizódra...
0
2006. február 11., szombat 14:32
Senki sem nézi a Simpson csládot? Most új részek mennek. A 15. évad... A mai két részben is annyi jó filmes utalás volt, hogy majd megszakadtam...
A másodikban pl.: nagyon komoly Star Wars paródia volt... Még Lucas is szerepelt benne... :-)))))))

Szóval vasáranp reggel ismétlik...
0
2006. január 14., szombat 17:20
:-))))))))))))))))))))))))))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. január 14., szombat 17:12
A mai Simpson családban volt egy apró DVD-s poén:

Homer megy a szeméttelepen, és a háttérben látunk néhány szemétkupacot amik fölött egy-egy tábla van: "Betamx kazetták" ... "VHS kazetták" ... "Laserdiscek" ...
Majd egy üres hely, csak egy tábla van kirakva: "DVD-knek fenntartott hely" :-))))

Ezért szeretem ennyire a Simpson csládot ennyi jó poént csak így háttérben ellődözni...
0
2005. szeptember 3., szombat 13:14
Halott topikba írok, de legalább értelmeset: 2008-ra várható a mozifilm-változat!
0
2001. november 15., csütörtök 19:21
Ízlések és pofonok zalus. Nekem bejön Bart is. Székhelyi pedig fényévekkel veri amerikai kollégáját...
0
2001. november 14., szerda 11:41
veszélyes kijelentés... ugyebár homer és marge hangja nagyon jól eltalált, de bart magyar vinnyogásától a falnak tudok menni...
0
2001. november 14., szerda 11:37
Xpress: azért köszi az infot! Lehet hogy én is belevágok egy angol verzióba.. Csak a magyar hangok úgy hozzámnőttek. Szerintem jobbak mint az eredetik ;)
0
2001. november 13., kedd 14:38
Kedves Red5!
Magam is nagy Simpsons rajongó lévén nyomoztam ez ügyben és sajnos nem tudok jó hírrel szolgálni. Az InterCom harcolt azért, hogy felkerüljünk a Simpson lemezekre, de a Fox hajthatatlan maradt. Nem elég, hogy szinkronról szó sem lehet (lásd: Star Wars, ahol szintén minden tőle telhetőt meglépett a hazai képviselet, hogy rákerüljünk a lemezre), de még a nyamvadt felirat sem került fel a Simpsons első díszdobozára.
Ha ez megnyugtat egy kicsit, a jövő év elején megjelenik egy négy tematikus (zenével kapcsolatos) Simpsons epizódot tartalmazó korong, amin lesz magyar felirat.
Jómagam abban reménykedem, hogy a Fox véletlenül ez utóbbi lemez specifikációját fénymásolja majd le, amikor a további díszdobozok készülnek, és így véletlenül talán rákerülhetünk.
Én mindenesetre megvettem az angol kiadást és nem csalódtam.
0
2001. november 13., kedd 14:36
én is megvenném. :] persze, szinkron nélkül is érdekelne, csak esély nem sok van rá...
0
2001. november 13., kedd 12:53
Nekem az volna a kérdésem hogy (hátha vki tud rá válaszolni) elképzelhető lenne hogy nálunk is kiadják a Simpsons-t DVD-n? Az lenne jó ha szinkronnal (megszokottakkal)... Tudom elég képtelenség, de én megvenném az tuti!!
0