Keresés

Sikoly 4. (DVD)

2012. november 5., hétfő 17:16
Úgy látszik, jobban kéne figyelnem, mikor véleményt írok, mivel, nem mindig van ott az eszem, tehát javítás... megint: "annak halála elött" helyett annak halála UTÁN.
0
2012. október 26., péntek 17:50
Az idézetet javítanám (bár tudtam, ha fejből másolom, nem lesz 100%-an pontos, nem is lett), tehát szó szerinti idézet: "Manapság hogy lesz híres valaki? Úgy, hogy nem feltétlenül kell érte semmit tennie... elég ha például valami brutális töténik vele."  Bár az elöször beírt idézet (több is van, ami tetszett, pl. Sid végszava a mészároshoz, annak halála elött, de engem -többek közt- ez fogott meg legjobban) és a most beírt eredeti között nagy külömbség van, mégis, sajna,  ugyan azt fogalmazza meg mind a kettő.
0
2012. október 1., hétfő 18:40
Nemrég láthattam végre, így azt kell írjam, nagyon tetszett ez a negyedik rész!
A többit utoljára kb. úgy egy éve néztem és így visszaemlékezve azt mondom, szerintem méltó folytatás(minden esetre nekem az előző epizódnál ez az új rész jobban tetszett)!

AKI NEM LÁTTA MÉG EZT A MOZIT, NE OLVASSA TOVÁBB EZT!
-Tetszett Emma Roberts (egyik kedvenc színészem, Eric Roberts lánya) alakítása, mint a gyilkos. Nevemhez hűen sok filmet láttam, ennek ellenére elismerem, könnyű a filmkészítőknek engem még mindig megvezetni, így nem meglepő például, hogy az egész rész onnantól, hogy kiderült a dolog -hogy így fogalmazzam- nagyon "bejött". Sok igazságot is mondott amúgy itt -a Sikoly-sorozatban már megszokott fájdalmas-sírós Gabriela Spanic-képet vágó -Sidneynek, például a kedvencem (idézet fejből): "Menjek tovább tanulni, majd az unalmas meló jön, nem! Manapság tehetség híján is gond nélkül minden idióta híres lehet (az itthoni "celebek" juttottak itt eszembe)." Hát, később meg is kapta a 15 perces hírnevét a csaj, mondjuk...
Ja... és el ne felejtsem Anthony "Perkins" Anderson halálát, ahol is nagyot kacagtam: "Kapd be, Bruce Willis!"
-Nem tetszett viszont, hogy a klasszikus csapatból senki nem halt meg (pedig pl. Sidney halálára itt is tippeltek még azelött a fórumtársak). Valamint a gyilkosságokkal kapcsolatban -egy halált kivéve, a szekrényes jelenetnél, a szomszédban- én durvábbakra számítottam már, ezzel szemben a gyilkos majd mindenkit "csupán" hasba szúrt.
Na, ennyi volt a kritikám erről, jöhet a "másik négyes" (...vagy "nyolcas", ahogy tetszik), az Amerikai Pite: A találkozó, ugyanis azt tervezem megtekinteni a közeljövőben.

U.i.: Éljen Szellemarc!
0
2012. augusztus 14., kedd 10:49
Nem is tudtam, hogy ehhez is van javított, azt hittem csak az elsőhöz. Annál fel is van tüntetve az xpress adatlapon.
0
2012. augusztus 13., hétfő 22:47
mert már a javított példányt kaptad!
0
2012. augusztus 13., hétfő 21:37
Nálam nem volt semmi...
0
2012. június 14., csütörtök 22:27
A GHE Facebookos oldalára nézzetek fel, a film végleges borítójának a linkjét keressétek meg, és a hsz.-eket olvassátok el, érdemes, tanulságos, megéri! :-)
0
2012. június 6., szerda 20:16
Életem leghosszabb rétegváltása a Picasso kalandjai.Ahogy akkor olvastam,sok lejátszónak nem is sikerült...
Ott van még a Híd a Kway-folyón is.A második rétegen is belülről kifelé halad az olvasófej,így kell némi idő a váltásra.
0
2012. június 6., szerda 18:04
Igen, arra, ez tény, főleg a 47. hozzászólásban általam írt első több másodperces akadás volt különösen durva!Azt hittem az első pillanatok után, hogy nem is fog továbbpörögni/menni a film!
0
2012. június 6., szerda 18:02
Tényleg rétegváltás, ahogy Cs-Robert is írta, de legelöszőr jó 3 másodpercre akadt meg, és utána többszöri "próbálkozásnál" >>csak<< negyed-fél, maximum mintegy egy másodpercre akad meg...
0
2012. június 6., szerda 17:58
Hát köszi az infót...Mit mondjak, baj, kár!
0
2012. június 6., szerda 15:50
Igen, ezt megerősítem én is. De kicsit megnyugodtam, mert amikor pár napja megnéztem a filmet, annál a jelenetnél eléggé megijedtem, hogy basszus a lemez szar, és kihagyott pár másodpercet. Azt hittem így lemaradtam valamiről, pedig csak tényleg megakadt kicsit. Elég durva és észrevehető rétegváltásra sikerült...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. június 6., szerda 15:15
Van ennél durvább rétegváltás is, a Golyózápor című film hazai kiadásánál, három snittel a végefőcím előtt van...
0
2012. június 6., szerda 15:09
Megerősítem, oda rakták a rétegváltást.
0
2012. június 6., szerda 15:08
Ha csak egy pillanatra akad meg, akár az is meglehet, hogy nem hibáról van szó, csak ilyen szerencsétlen helyre időzítették be a rétegváltást.
0
2012. június 6., szerda 14:53
Srácok!

A Ti példányotok képe a film végén nem akad?Nekem igen, mégpedig akkor, miután Kirby gyorsan felsorolja a remake-horrorfilmek címeit, majd rákérdez, hogy eltalálta, benne volt a felsorolt címek között a helyes megfejtés, és megkérdezi, hogy "ugye?", itt megáll a lemezem, mielőtt mondja, hogy eltalálta, tehát hirtelen biztos a dolgában.Igazán klassz, hogy ez a DVD-m is ilyennek sikerült! :-/
0
2012. március 19., hétfő 14:42
Mivel nem vagyok oda annyira a sorozatért, meghagyom a lelkesedést másoknak. :)
most posts by TM
0
2012. március 19., hétfő 1:06
Milyen a képminőség? Nincs vele semmi baj?
0
2012. március 14., szerda 11:50
Szép :)
0
2012. március 7., szerda 5:50
:-) És miután szemügyre vetted magát a kiadást is, mit gondolsz róla? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 6., kedd 21:35
Először a jobb felső képet néztem a két fehér lukkal, s egyből az ugrott be, hogy milyen béna eco-tok. :)
most posts by TM
0
2012. március 6., kedd 20:11
Na igen...

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 5., hétfő 22:18
Nyugtasson meg valaki, hogy az az egy csillagos képminőség csak a Blu-ray "hiánya" miatt került oda!
0
2012. március 3., szombat 17:12
A lemezen állítólag rajta van a Drive előzetese, miszerint jön DVD-n, BD-n :)
0
2012. március 2., péntek 17:24
Egy kis off. Egyébként, annak ellenére, hogy amit meséltem neked, hogy nem veszek több DVD-t helyhiány miatt, ma jól bevásároltam. :-D
De tényleg visszafogom magam, ezek is régóta a kívánságlistámon voltak, és amúgy is kettő beszerzés a 2 Sikoly volt...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0