Keresés

kit és mit utálunk (de nagyon) ?

2006. augusztus 8., kedd 15:17
Attól tartok, a DVD kölcsönzőknek, tékáknak befellegzett! Minek kölcsönözzek ki egy karcos, nézhetetlen DVD-t, vagy egy szanaszét gyűrt VHS-t 600 FT-ért, mikor  szinte már az új ugyanennyibe kerül? Semmi értelme a kölcsönzésnek, leáldozóban van a tékák napja!
0
2006. augusztus 8., kedd 15:13
Pesti tékából egyszer kölcsönöztem dvd-t, a Disney-féle Hófehérke és a hét törpe klasszikus rajzfilmet. Még egy kicsit dolgozott is bennem a kisördög, eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha nem vinném vissza, hiszen csak bemondás alapján rögzítették az adataimat. Aztán mikor megláttam a lemezt, akkor lemondtam minden nyerészkedési gonoszságról, hiszen ránézésre tíz évad Burda szabásmintát karistoltak a hátoldalára. A tékás azt mondta, amikor aggályosan mutattam a problémát, hogy a többihez képest ez egy jó állapotú lemez...

Ez az Arénás csávó már itt az Xpressen is megmutatta, hogy nem akárki, csak sajnálni tudom azt, aki még rájuk nyitja a kölcsönző ajtaját. Tán nem véletlen, hogy igyekszik kiárusítani a készletet, de még azt is sumák módon teszi.
most posts by TM
0
2006. augusztus 8., kedd 14:30
Kurva anyját az Aréna Videotéknak a Szilágyi Erzsébet Faszorrban! Magánszemélyként hirdetnek a Teszveszen dvdket, nem tüntetik fel, hogy ezerszer kölcsönzött filmeket árulnak, aztán csodálkoznak, ha elállok a vásárlástól. Írtam nekik, nálam a használt dvd azt jelenti, hogy párszor lejátszotta egy tulajdonos és nem járt meg 400 gépet, karcolódott stb. Az ilyet úgy szokták hirdetni, hogy videotékából leselejtezett. Pláne, mikor megláttam a címüket, rájöttem, hogy ők hirdetgetnek pofátlanul, a 24 filmeknél, hogy senki ne az Xpressnél vegye meg, hanem tőlük kölcsönözze, még inkább nem akartam tőlük semmit venni.

Most kétségbeesetten panaszkodnak a Teszvesznél, hogy nem veszem meg a használt dvdiket, az meg a féleszű letiltotta a kódomat, anélkül, hogy a másik felet meghallgatta volna. :)) Teljesen odáig vagyok! Félévente egyszer jártam ott, se eladni se venni nem sikerült, maradok a Vateránál, korrektebb a minősítőrendszerük.
0
2006. augusztus 6., vasárnap 15:09
Most végignéztem a topiclistát - nem találom sehol...
Lehetne versenyezni: aki megtalálja, nyer valamit, mondjuk egy DVD-t...
0
2006. augusztus 6., vasárnap 15:00
a negatív dolgokat én sem szeretem, bár sokszor elég negatív, pesszimista vagyok... ;) :)

nem szeretem az "utálom" és a "gyűlöl" szót, de:

sok dolog miatt szoktam hőzöngeni, a topik erre kevés helyet nyújt (főleg közlekedés, emberi viselkedések stb. miatt).
0
2006. augusztus 6., vasárnap 14:09
vagy csak meg kéne keresni, mert létezik. :)
0
2006. augusztus 6., vasárnap 13:50
Lehet, hogy kéne nyitni egy kit, és mit szeretünk (de nagyon) c. topicot...
0
2006. augusztus 6., vasárnap 12:48
Gyurcsány "KISZ-titkár" Ferencet nagyon! Demszky "világváros" Gábort! Bocs amiért a politikát idekevertem... de a feltett kérdésre rögtön ők jutottak eszembe...
0
2006. augusztus 6., vasárnap 3:39
Mondok egy megoldást! Ázsiai horrorok, azokból is pl. Takashi Miike filmjei, vagy most, amihez legutóbb volt szerencsém, a Pang tesóktól az Ab-normal Beauty. Vagy akár mondhatnám A Tale of Two Sisters-t is.... Próbáld meg ezeket, sztem nem fogsz csalódni!
0
2006. augusztus 6., vasárnap 3:33
Ezt a topicot, mert tele van negatívumokkal.
most posts by TM
0
2006. augusztus 5., szombat 23:28
"A méregzsák fórumtársak miatt érdemes feljönni a fórumra. igazi horrorsó, amikor hőbörögnek. olyan mint a cirkuszban."

Ez nagyon tetszett!
0
2006. augusztus 5., szombat 23:15
Sajnos sem Rambo-t- sem Terminatort nem csíptem... a nyolcvanas években voltak menők, akkor én még tíz év körüli voltam, de nem raktam ki a poszterüket....

Tényleg jó lenne egy új Hitchcock, tényleg a mai horrorok zöme katasztrofális...
Bár Hitchcock szerintem inkább thrillereket rendezett, mint horrort - nagyon szerettem!

Kihagytam még a fekete listából: Sandra Milo (fúj), a bugyuta TV sorozatokat, szappanoperákat, a rossz, összecsapott szinkronkat, a magyar nótát, Medveczky Ilonát.
0
2006. augusztus 5., szombat 22:45
elkéne már egy új hitchcock, aki újításokat vezetne be a horror műfajában. hollywood szerint csak 3 témája lehet egy horrornak:
- gonosz, aka sátán: rossz. nagyon nagyon rossz. létének feltétele a sötétség. nagyon gonosz. nagyon. pl.: sátán and co.
- elkeseredett testi-szellemi-társadalmi fogyatékosok, akik mindenképpen a felelőtlen fiatalokat okolják bajaikért. pl.: freddy, jason, latherface és a többi sorozatgyilkos
- földönkívüliek: elszántan akarják kiaknázni egy szenvedő bolygó maradék erőforrásait. mekkor balfácánok!
valamelyik x-akták részben (becéző szavak?) már volt utalás egy olyan lényre, aki még a sátánnál is gonoszabb. ez jó kiindulási pont lenne akár egy új szörnyeteg megalkotásához. vagy legalább lenne már valami új ötlete valakinek! olyan unalmas már ez a sok sorozatgyilkos. ráadásul mindegyik ember.
0
2006. augusztus 5., szombat 22:08
tünde és győzike kell, hogy legyen egyáltalán magyar médiajelenség. különben meg nem Győzikén kell elverni a port, mert itt a kormány ennyire rosszul osztja el a pénzt. Haumann Petra, Brunnel Márta, Fésűs Nelli, Dobó Kata - kik is ők? :) Gwyneth Paltrow - de ember ő Chris Martin felesége! nélküle talán nem is lenne most x&y. ezt te sem akarnád, ugye! :), Liv Tailer - nincsennek csúnya lányok!
Pamela Anderson, és a legtöbb testéből élő szilikoncica - ebben tényleg egyetértünk. Az izomagyú színészek: Bruce Willis, Svaizzenegger, Stallone - több generáció nevelkedett az ő izmos csecsükön! lefogadom, hogy még te is szeretted a rambót. najó azt nem, de a terminátort biztosan! ami tarantino-t illeti, egyetértek. a simpson család-ot nem azért szeretjük, mert felnőtteknek szól, hanem mert jó. adam sandler-t rühellem, abszolút ellenszenves. zenében nagy lesz az egyetértés a többiek részéről is. minden állatot szeretek. A méregzsák fórumtársak miatt érdemes feljönni a fórumra. igazi horrorsó, amikor hőbörögnek. olyan mint a cirkuszban. a morcos zöldségeseket szeretem, mert mindig eszembe juttatják, hogy milyen szép film az amilé csodálatos élete.
0
2006. augusztus 5., szombat 21:44
ha jól tudom, amerikában spongya bob amerikában a homokosok jelképe, mert a sb és patrick mindig kézenfogva jár.
0
2006. augusztus 5., szombat 21:42
manapság iszonyú sok szarral megetetik a gyerekeket. a sponnyabob gyerekeknek szól. feltételezem, így akarják megteremteni a következő generációk számára a melegekkel és kiközösítettekkel szembeni toleráns légkört. nem akarok K-s lenni, csak röpke egy gondolat volt. on: utálom, hogy vannak olyan kretén degenerelát emberek, akik kreativitásukat arra használják, hogy különféle számítógépes mumusokat alkotnak (vírusok, férgek, pop-up-ok), amelyek ugyan nemes "tyler durden-es" célokra lettek hivatottak, sajnos mindig pont az én gépemet találják meg.
0
2006. augusztus 5., szombat 20:02
Szerintem főleg kretén kamaszoknak szól...nem is tudom! Gyerekeknek túl bizarr...
0
2006. augusztus 5., szombat 19:53
A Spongyabob az felnőtteknek szól? Nem is tudtam....vagy vettem észre...vagy....nem is láttam?
0
2006. augusztus 5., szombat 16:39
Ez egy elsüllyedt topic, gondoltam, előre dobom.

Az alábbi személyeket kedvelem a legkevésbé, de hangsúlyozom, nem mint "embert" - hiszen személyesen nem ismerem őket, hanem a külvilág felé mutatott image-ukat, vagy a színészi tehetségtelenségüket nem bírom:

Kelemen Anna, Kiszel Tünde, Győzike - szinte az összes médiajelenség.
Színésznők: Meryl Streep (annak ellenére hogy nagyon tehetséges, mégis ellenszemves)
Haumann Petra, Brunnel Márta, Fésűs Nelli, Dobó Kata - nála szürkébb és rosszabb színésznő a világon nincs
Gwyneth Paltrow - ő is iszonyú unalmas, Liv Tailer - csúnya, és álmos
Pamela Anderson, és a legtöbb testéből élő szilikoncica
Az izomagyú színészek: Bruce Willis, Svaizzenegger, Stallone

Filmek: Tarantíno nem a műfajom, bár elismerem, tudott újat mutatni.
Nem bírom - pár kivételtő eltekintve - a gengszter és kémfilmeket, a kibelezős véres horrort, a Happy Tree Friends-et, a felnőtteknek szóló animációs baromságokat, pl Spongya Bob, Simpsons, stb.( gyereknek nézni tilos, felnőttnek gagyi)
Az amcsi "seggrepacsi" vígjátékokat, főleg a Sandler-eket (bár vannak kivételek), a szirupos, unalmas szerelmi történeteket, a nagyon vontatott filmeket...

A zenében nem kedvelem: Lagzi Lajcsi, mulatós, Fress csajok, a hip-hop, a techno (egy-két kivétellel) Király Linda üvöltözése.

Neem szeretem az életben: a hajnali kukásautót, ami iszonyúan zörög. A harapós, kakilós kutyákat. A mérekzsák fórumtársakat. A zsémbes öregasszonyokat. A morcos zöldségeseket.  A jelenlegi kormányt.

P.S. Ezzel a listával senkit sem szeretnék megbántani, vagy provokálni, előre is elnézést, ha kedvencedet itt látod.
Csak volt tíz percem, és nem találtam jobb topicot, ide írtam. (Lehet, hogy néhány színésznevet elírtam - ez általában így szokott lenni - aki nem érdekel annyira, nem tudom megjegyezni a nevét.)

0
2006. február 8., szerda 19:57
Igazad van. Amúgy egyre jobban bírlak ;) ( Persze csak, ha nem érted félre... :))
0
2006. február 8., szerda 15:35
semmit hülyeséget nem mondtál, ellentétben Fliegauffal, sőt, tökéletesen igazad van, a fazon egy megzavart fejű kamasz benyomását kelti, aki borzasztó nagyra van találmányaival, tényleg rég olvastam ennyi hülyeséget egymáson, az "élet szükségszerűen tragikus dramaturgiájáról", a gurukról, Fassbinderről, de a kedvencem még mindig - az egyébként viccnek kiváló - szöveg a don-kanyaros nagypapa és az egyszeri drogos kapcsolatáról, öcsém, aki ezt komolyan gondoloja, meg egyáltalán, aki David Lynchnek mond köszönetet a stáblistán és Dealernek nevezi el a filmjét, az bazmeg milyen ember?? ahogy egy menő kritikus fogalmazott, olyan a csávó mint Kovács Ákos, hogy vicces vagyok meg minden, de komoly dolgokban nem ismerek tréfát, és szerintem ez elkapja a lényeget
0
2006. február 8., szerda 15:08
Szerintem Jean-nak igaza van. Olvastam egy részletet a Fliegauffal készült interjúból, amit itt lehet elolvasni.
Fliegauf az élethez való hozzáállása nekem egyszerű műbalhénak tűnik. Nagy szavakat mond erről az előbb említett interjúban is, de ha ezt komolyan is gondolja, akkor mi a f***ért csinál filmeket, és egyáltalán mért éli az életet, amit olyan nagy tragédiának gondol. Tudsz olyan rendezőről, aki csak a "teljes reménytelenség"-et akarja elmondani a filmjeivel?
Aztán ott van Fliegauf véleménye a Mechanikus narancs-ról, Fassbinderről, Tarantinóról, a hatásvadászatról, a korszakok hangulatáról...stb. Amilyen nagy arccal mond véleményt minderről, amilyen komolykodóan, azt én képtelen vagyok elfogadni. Egyébként érdemes végigolvasni az interjút, mert a kérdező annyira remekül támadja meg Fliegauf minden egyes okoskodó álláspontját, hogy azt öröm olvasni. :)

Na, elég hülyeséget hordtam össze mára, úgyhogy lepihenek egy picit :).
0
2006. február 8., szerda 13:44
Mentőzés Nógrád megyében, főállás Pest megyében... :)
0
2006. február 8., szerda 13:34
Értem. És hol toxikálsz mostanság?
0
2006. február 8., szerda 12:39
Hol vannak már azok a régi szép idők... már mások nem hagynak filmet nézni... ;)
0