Ez egy elsüllyedt topic, gondoltam, előre dobom.
Az alábbi személyeket kedvelem a legkevésbé, de hangsúlyozom, nem mint "embert" - hiszen személyesen nem ismerem őket, hanem a külvilág felé mutatott image-ukat, vagy a színészi tehetségtelenségüket nem bírom:
Kelemen Anna, Kiszel Tünde, Győzike - szinte az összes médiajelenség.
Színésznők: Meryl Streep (annak ellenére hogy nagyon tehetséges, mégis ellenszemves)
Haumann Petra, Brunnel Márta, Fésűs Nelli, Dobó Kata - nála szürkébb és rosszabb színésznő a világon nincs
Gwyneth Paltrow - ő is iszonyú unalmas, Liv Tailer - csúnya, és álmos
Pamela Anderson, és a legtöbb testéből élő szilikoncica
Az izomagyú színészek: Bruce Willis, Svaizzenegger, Stallone
Filmek: Tarantíno nem a műfajom, bár elismerem, tudott újat mutatni.
Nem bírom - pár kivételtő eltekintve - a gengszter és kémfilmeket, a kibelezős véres horrort, a Happy Tree Friends-et, a felnőtteknek szóló animációs baromságokat, pl Spongya Bob, Simpsons, stb.( gyereknek nézni tilos, felnőttnek gagyi)
Az amcsi "seggrepacsi" vígjátékokat, főleg a Sandler-eket (bár vannak kivételek), a szirupos, unalmas szerelmi történeteket, a nagyon vontatott filmeket...
A zenében nem kedvelem: Lagzi Lajcsi, mulatós, Fress csajok, a hip-hop, a techno (egy-két kivétellel) Király Linda üvöltözése.
Neem szeretem az életben: a hajnali kukásautót, ami iszonyúan zörög. A harapós, kakilós kutyákat. A mérekzsák fórumtársakat. A zsémbes öregasszonyokat. A morcos zöldségeseket. A jelenlegi kormányt.
P.S. Ezzel a listával senkit sem szeretnék megbántani, vagy provokálni, előre is elnézést, ha kedvencedet itt látod.
Csak volt tíz percem, és nem találtam jobb topicot, ide írtam. (Lehet, hogy néhány színésznevet elírtam - ez általában így szokott lenni - aki nem érdekel annyira, nem tudom megjegyezni a nevét.)