...a postast (azthiszem lassan tetlegesseghez kell folyamodnom, mert mas ut nincs...)
0
2004. október 25., hétfő 18:25
7151
:)))
Nagy igazság! Ez a megoldás eszembe se jutott...
0
2004. október 25., hétfő 18:19
4379
Peep-show. :)))
0
2004. október 25., hétfő 18:16
813
Rám gondoltál?
0
2004. október 25., hétfő 18:16
2341
Ismerős! Én egyszer bementem pár DVD boltba, mert kerestem az Oroszlánkirályt! Az egyik boltban megvettem egy tucat BS-TH filmet, aztán megyek tovább keresni! Bemegyek az Ale***ra üzletébe, és hallom, hogy egy kiscsaj egy másikhoz suttog valamit! Mikor elmegyek mellettük hallom, hogy azt mondja: ... milyen emberek vannak, előbb bevásárolnak egy másik boltban, aztán ide jönnek fel-alá flangálni, azt hiszi milyen menő... Odanézek, erre a következő hozászólás hallatszik: ...igen, maga az!!! Na mondom: ide se jövök többet! Pár napja azért mégis betértem, hogy megvegyem az Aladdint, erre egy "hoppá, ki van itt" fogadás hallható! Odamegyek hozzá, mondom: Hello! Emlékszik rám? Ő: ...ja Én: segítenél? Ő: ... attól függ! Én: de mitől? Ő: ....&@#... Mindenféle magasröptű jelzőket hallat, de persze csak suttogva! Odavonszolja magát a DVD-khez, leveszi az Aladdint... Fizetek, köszönök... Nemhogy egy viszlát, de még egy csát sem mond! Na én az ilyeneket utálom!
0
2004. október 25., hétfő 18:13
132
Ha ugyanolyan nénik mutogatnának, mint amilyen bácsik, talán jobb is... Amúgy meg akik szépek is meg mutogatósak is, azok pénzt kérnek (és kapnak) érte.
0
2004. október 25., hétfő 18:09
7151
Pedofil nőcik szerintem vannak, viszont léteznek mutogatós bácsik, de sose hallottam még mutogatós nénikről...
0
2004. október 25., hétfő 18:05
132
De a legjobb az volt, mikor egy boltban vásároltam, és odaadtam a fickónak a bankkártyát, hogy azzal fizetek. Erre megnézte, és azt mondta, hogy ez nem az én kártyám, ezzel nem fizethetek. Erre bebizonyítottam, hogy igenis az enyém a kártya, mire elnézést kért és 10% árengedményt adott. Ilyen is van. Igaz, nem Pesten, hanem vidéken történt egy kisebb üzletben.
0
2004. október 25., hétfő 18:01
3945
utálom, amikor valaki fontosabbnak hiszi magát, mint ami.
0
2004. október 25., hétfő 17:54
7151
Hát igen, én azonnal elriasztom magamtól az "áludvarias" eladókat, amikor "Segíthetek?" kérdésükre flegmán csak annyit mondok: "Kösz, majd inkább akkor, amikor fizetni kell..."
0
2004. október 25., hétfő 17:40
450
Én az eladók "álkérdésétől" mászok falra: segíthetek? Közben meg majd' szétunja magát, és leszarja, hogy mit csinálsz. A másik véglet az, amikor bemész a - tipikusan plázákban található - boltba, és egyből 4-5 eladó tapad rád. Nem csinálnak semmit, csak árnyékként követnek, aztán amikor kérnél valamit, akkor vérig sértődnek, hogy nekik dolgozni kell.
De a legjobb a budaörsi Ag*p kút (a McDonald's melletti): két szőke plázacica "dolgozik" ott, bár inkább 10 méterrel odébb, az út szélén kellene állniuk: minden vásárlóhoz kommentárt fűznek, hangosan megjegyzik, hogy miért van ennyi ember, miért kell dolgozniuk, leszúrnak, ha kártyával akarsz fizetni, stb. Én már be sem megyek, múltkor fateromat "zavartam" be, hát ő sem volt elájulva tőlük :))
0
2004. október 25., hétfő 17:15
1560
Ó ez ismerős...egyszer lezser ruházatban szétnéztem haverommal az Europarkban,aztán végre kiszúrtuk,amit kerestünk..majd a kassza után szimpatikusak lettünk az őröknek és hátravittek megmotozni,mert nem hitték el rólunk,hogy csak vásárolni jöttünk...szép világokat élünk néha:))))))
0
2004. október 25., hétfő 17:12
4379
Piszok mázlista, te legalább bejössz a pedofil nőknek! Tényleg, vannak egyáltalán pedofil nőcik?
0
2004. október 25., hétfő 17:07
7151
No, de gondolj bele mi lenne, ha még akkor is bunkók lennének, ha már leesett nekik, hogy nem gyerek vagy... Én már attól idegbajos leszek, amikor bemegyek valahová, köszönök az eladónak, az meg ahelyett, hogy visszaköszönne, úgy néz rám, mint a bostoni fojtogatóra. De attól is ingerült tudok lenni, amikor egy üzletben percekig hagynak álldogálni a pultnál, és az egyébként roppant ráérő kiszolgálók közül senki oda nem vonaglana, hogy mi a nyavalyát akarok. A másik véglet, amikor bemegyek valahova és a hátsómban van a fél személyzet, úgy vizslatnak, hogy mit csinálok, pedig lehet, hogy csak nézelődni szeretnék vásárlás előtt...
0
2004. október 25., hétfő 17:02
4379
Kezdj el kopaszodni! Nálam bejött! :)
0
2004. október 25., hétfő 16:55
132
Utálom hogy a legtöbb üzletben a hülye eladók fiatalabbnak néznek jóval a valóságnál, és ezért úgy viselkednek velem, mint egy gyerekkel, aki úgysem akarhat komolyan vásárolni. Félreértés ne essék, nem az a bajom, hogy fiatalabbnak néznek, hanem az, hogy miért nem lehet akár egy gyerekkel is ugyanolyan komolyan foglalkozni, mint egy felnőttel? Ő is komolyan gondolhatja amit szeretne. Aztán mikor megsejtik a valódi koromat akkor meg zavarba jönnek, mert tudják hogy bunkó módon viselkedtek, és nem tudják hogyan kompenzálják ezt. Ezt nagyon utálom.
0
2004. október 25., hétfő 15:37
4379
A 999 Ft feletti DVD-ket.
0
2004. október 25., hétfő 8:53
17243
...hogy minden topik gerikéről szól... és erről már csak részben tehet gerike. >:\
0
2004. október 25., hétfő 2:23
87
Azt utálom, hogy sok jó film jelenik meg mostanában.
Ha átlagos farmert akartok, menjetek a Levi's boltba! Én is ott szoktam venni, mert csak ott szolgálnak ki rendesen. Tök normál Dockers gatyát is vettem ott. Megéri.
0
2004. október 24., vasárnap 12:31
229
khm... 'szal "BIZONYOS". bocsánat
0
2004. október 24., vasárnap 12:30
229
utálom azt a bizonxos híres-hírhedt "magyar mentalitást"
0
2004. október 24., vasárnap 10:29
7151
Én is így jártam a közelmúltban: fél Budapestet bejártam, hogy egy egyszerű, mezei, munkába menetelre alkalmas, hétköznapi farmergatyát tudjak venni. Diszkóba, buliba mindegyik üzletben cefetül ki tudtam volna öltözni, mert ahhoz volt választék dögivel...