Keresés

kit és mit utálunk (de nagyon) ?

2004. október 23., szombat 2:34
oké, késő van, ilyenkor már morcs vagyok kissé, de tessék megfontolni, amit ide is, meg a másik topikba írtam.
0
2004. október 23., szombat 2:30
Jamamura!
Bevallom, te szimpi vagy nekem az írásaid alapján, tetszik az a stílus ahogyan írsz. Ne vesszünk már össze egy S betű miatt, meg egy pár topicba írás miatt. Elismerem baromságogat írtam régebben, de ez már megszűnt. Nuku-vége-The End-finito!
:)
0
2004. október 23., szombat 2:27
Ha én a te helyedben lennék félig se lenne az a pohár.
0
2004. október 23., szombat 2:22
egyszer nálam is betelik a pohár, gerike.
0
2004. október 23., szombat 2:20
Vettem.
Guns N' Roses!
Ma miért vagy ilyen kötekedős jamamura?
0
2004. október 23., szombat 2:18
utálom, ha vki a topikban legtöbbet szereplő szót se tudja helyesen leírni. szégyenletes, de hogy még a kedvenc együtteseit se tudja lebetűzni, hát ez már egyenesen ciki.
0
2004. október 23., szombat 2:15
Én is rocker vagyok, de nem divat rocker. Nekem is vannak együtteses pólóim (Guns N' Rose, Red Hot Chili, Offspring) és nem hordom őket 3 hétig. MAX 2 napig.
Én is útálom a reppet, főleg Eminemet meg 50 centet.
0
2004. október 23., szombat 1:36
Pedig Slipknot szerintem király. :)
Seggfej pózerek, akik k.rvajó zenét csinálnak és röhögnek a maszkok alatt, hogy a sok paraszt megvadul tőlük.

Utálom, ha egy frissen megvett dvd-n ujjlenyomatot vagy karcot fedezek fel, vagy ha összegyűrt papírborító lapul a tok fóliája alatt, és láccik, hogy a durung, aki betóta, sietett. Az ilyen embereket azonnal kivégezném.

Utálom George Lucast, Vajnát meg az IC-t, amit a Star Warsszal tettek!!

Utálom, ha vki elmeséli a végét annak a filmnek vagy könyvnek, amit épp meg akarok nézni vagy el akarok olvasni.

Utálom, ha a moziban pofáznak körülöttem vagy a székemet rugdossák.

Utálom a BKV-ellenőröket meg a Centrumos park. ellenőröket.

Utálom, ha vki a pudvás szagú szájával a pofámba beszél!!

Vagy ha az orrom alá f.nganak. :)
0
2004. október 23., szombat 1:31
nem azt mondom, hogy minden egyes elütésért pofont osztogatnék (magamnak is le kéne kevernem párat), de baromira tudom utálni, hogyha vki úgy ír, hogy minden egyes szóban van minimum egy melléütés, s ezzel tisztában van, mégsem olvassa vissza az akár csak egy soros beszólásait, hogy kicsivel érthetőbbé tegye a maszlagját. igen, jubei, ez elsősorban neked szólt.
0
2004. október 23., szombat 0:15
te is ugyanolyan szélsőséges kis hülyegyerek vagy, akiket súlyos szavakkal illetsz. részemről leszarom, hogy ki mit hallgat, mindenre nyitottnak kell lenni, s kész. ez most ilyen sablondumának tűnik, de jómagam tényleg mindent az égvilágon meg tudok szeretni. végletek? orbital - philip glass, rammstein - madonna, ice cube - beethoven stb, stb, stb...
0
2004. október 22., péntek 22:39
apropó: únió meg Gyúrcsány (ahogy azt a Móricka elképzeli, mi?).............................................................inkább nem folytatom
0
2004. október 22., péntek 22:38
"...ezek a mostanában használatos szóval élve a divatrockerek."
Ez sajna így van! És egyáltalán nem utálom őket...GYŰLÖLÖM a magukat rokereknek meg sátánistáknak tituláló parasztokat akik megnövesztik a hajukat, meg felál faszuk amikor meglátjál a LimpBizkit Rollinját, meg csöpög a nyáluk a Szklipnot - ami úgy... ahogy van... a teljes mivoltával... egy fos - Slipknot tömegbaszását. Ilyenkor forog a sírjában és vágja fel az ereit - ami már nincsen őneki - Elvis, meg Cobain - nyugodjék békében (ha tud) -. Errőlennyit.

A Repperekről is van egy verzióm, de megkíméllek titeket ettől, mert ugyebár ki nem utálja a Reppet (vagy rap-ot? nemtom hogy írják ezek a tetkósfaszú kombánykezelő parasztok).
0
2004. október 22., péntek 22:28
Az únió bekaphatja! :] Azt eszek, ami jólesik!
0
2004. október 22., péntek 22:26
Node nem ez tesz rockeré egy rockert, vagy éppen rapperé egy rappert. Akik 3 hétig izzadnak ugyanabban a pólóban, azok valószinűleg azt hiszik, attól azok - sajnos ezek a mostanában használatos szóval élve a divatrockerek.
0
2004. október 22., péntek 22:23
nem azért mert rocker vagy rapper, csak, ha pl úgy öltözködik, hogy a kedvenc együttese képe és felirata van azon az undorító pulóveren, amit 2 hétig mosás nélkül hord, az ilyen embereket nem tudom megérteni.
0
2004. október 22., péntek 22:19
Az unióban ehetünk lecsót? ; )
0
2004. október 22., péntek 22:15
Én szeretem a lecsót! :]
0
2004. október 22., péntek 22:14
Tényleg, őket miért?
0
2004. október 22., péntek 22:00
A rockereket és a rappereket mért? Hm, előitéletek?!
0
2004. október 22., péntek 20:54
Utálom a  rappereket és a rockereket. A mai fiatalokat. A nagyképű majmokat. Az olyan (gagyi) horrort, aminek nincs története csak a kaszabolás a lényeg. A brazil, mexikói, venezuelai és dél-amerikai csöpögős 100 000 részes sorozatokat. A már említett gagyi akciófilmeket. A csöpögős filmeket.
0
2004. október 22., péntek 20:39
Utálom Pierce Brosnan-t.
0
2004. október 22., péntek 19:33
utálom andie mcdowelt roger moore-t.
0
2004. október 22., péntek 19:30
Hogy visszatérjünk a filmekhez:
1. tini"vígjátékok" - pl. Olsen-ikrek filmjei
2. családi"vígjátékok" - pl. Beethoven
3. magyar "vígjátékok" - pl. Magyar Vándor
4. idióta akciófilmek - gyakran vetítetenek ilyeneket a kereskedelmi TV-csatornákon
5. nemtörténelemhû amerikai nyálas hôseposzokat - pl. Pearl Harbor
6. talkshowkat - pl. Jakupcsek
7. valóságshowkat - pl. Való Világ  
8. "Múlatóshowkat" - pl. Fásy mulató
9. néhány szánalmas TV-csatornát - pl. HírTV

És amit a filmektôl függetlenül utálok:
1. magyar (nyálas) popzene
2. Hungarista mozgalmak
3. neonácizmus
4. Danubius rádió
5. bô nadrágok
6. ha nem adnak az újságmellékletes DVD-hez normális tokot
7. ha kimegy az áram, miközben még épp az eddig el nem mentett honlapomat írom
8. ha valaki fölöslegesen beszél
9. ha valaki nem hiszi el amit mondok
10. ha esik az esô mikor épp hazafelé megyek és nincsen egy busz sem
11. satöbbi, de szerintem ennyi bôven elég...

egyelôre ennyi, majd még gondolkodom a folytatáson...
0
2004. október 22., péntek 19:20
utálom a lecsót és a tökfőzeléket.
0
2004. október 22., péntek 18:44
Reggel hozta a postás a Millenium+24 csomagomat. Imádom a postát :)
0