úgy hasonlít egymásra a kettő,mint csokis perec és csemeg uborka:)).Sands messzemenően arisztokratikusabb és "sármosabb"..a beszédjét nem is említve.. mindenkit sikeresen összekavart,hogy Payne belekontárkodott és teliba kúrta a Warlock sorozat hitelét és varázsát a 3.résszel...amit egy idegszálam se akar és bír megnézni Sands nélkül:)))
0
2004. október 21., csütörtök 18:59
17243
ez így van, viszont hasonlítanak egymásra.
0
2004. október 21., csütörtök 18:51
7151
bruce payne-t egy időben mindig kevertem julian sands-szal. nem is értem, miért. :]
Én se értem, hogy miért. Julian Sands klasszisokkal jobb színész, mint Bruce Payne. Szerintem.
0
2004. október 21., csütörtök 18:51
3945
utálom sam mendest és ron howardot.
0
2004. október 21., csütörtök 18:47
1560
Utálom többnyire a magyar kiadókat,akik azt hiszik valami kva nagyot ajándékoznak egy hanyagolt film kiadásával,de olyan szar a végtermék,hogy inkább meg se jelentették volna és utálom,hogy ezügyben nem lehet a pofájukba vágni és a pénzt visszakérni!!!:))
0
2004. október 21., csütörtök 18:44
17243
mikor az hbo még újdonságnak számított, ezt a filmet hetente egyszer levetítették, nekem meg szinte mindig sikerült belefutnom, s ha már olyan rövid és pörgős (nincs 8o perc, ugye?), hát mindig végignéztem. :]
bruce payne-t egy időben mindig kevertem julian sands-szal. nem is értem, miért. :] utoljára a rosszemlékű dungeons&dragonsban láttam. fura, hogy ezt a fantasy-t is a new line fedezte.
0
2004. október 21., csütörtök 17:54
813
Utálom, hogy jó kis régi vígjátékokat csak felirattal adják ki! Utálom, hogy a 20th fox nem rak feliratot az extrákra! Utálom, hogy............... :)
0
2004. október 21., csütörtök 17:51
3933
Nem vagy vele egyedül. :) Ekkor még reménykedtem, hogy Bruce Payne-ből legalább olyan jó negatív figurákat alakító karakterszínész lesz mint Michael Wincottból, de nem lett.
0
2004. október 21., csütörtök 17:36
17243
always bet on black!
...utálom, hogy az 57-es utast minimum 5x többször láttam a kelleténél. :]
0
2004. október 21., csütörtök 17:31
399
... utálom a fekete borsot, utálom a feket billentyűt a zongorán, és utálom vezli sznájpsz feket seggét... :D
0
2004. október 21., csütörtök 17:16
83
Utálom azokat, akik mindig sírnak, mégis képesek ilyen sok pénzt nélkülözni és filmekre költeni....
0
2004. október 21., csütörtök 17:09
953
UTÁLOM: azokat az emberkéket akik hozzá értés nélkül/legalább amatör szinten/ probálnak össze uszitani minket./ez nem érvényes a saját vélemény formálásra/. UTÁLOM:azt is ,hogy évekig kellet várni a sikerfilmekre most meg halmozva ontják őket,lehetetlen anyagilag birni./Nekem most kb:80e ft elörendelésem van/.
0
2004. október 21., csütörtök 16:55
2341
Utálom...
...mikor valami szar valóságshow (kísértés fúj...) megy a TV-ben. ...Sophia Coppolát, Steve Martint, a Romantic zenekart, ...a jó rajzfilmek rossz sorozat változatát, a Disney féle folytatásokat ...mikor Gerike valami hülyeséget kérdez ...a Végzet Templomát ...Raja Gosnellt, és az utóbbi időben Chris Colombust is
Most ennyi, de mivel fáradt vagyok, majd később folytatom! :O)
0
2004. október 21., csütörtök 16:53
38
persze, én is így gondoltam :) (és mégegy :) )
on: kereskedelmi csatornák kínálata úgy egészben
0
2004. október 21., csütörtök 16:42
4842
Ezekkel a gondolatokkal MAXIMÁLISAN egyet értek!
0
2004. október 21., csütörtök 16:41
17243
nem azért nézi meg az ember, mert jó film? :]
0
2004. október 21., csütörtök 16:39
4842
- Utálom, hogy még sok filmet nem láttam: Arábiai Lawrence Ponyvaregény megmég egy jópár klasszikust
- Utálom, hogy mindenki magasztalja Clint Eastwoodot (Titokzatos folyó: zseniális sztori zseniálisan elbaszva, Nincs Bocsánat: nemrossz de értéktelen történet kvajó szinészekkel)
Naezért a beszólásért most utálni fognak egy páran, dehát ez van! Nekem nem jött be annyira Eastwood mint Marty McFlynak! Mondjuk azért zseni ez a Clint, más szempontból!
Amúgy bocsi a legutóbbi 12 majom ócsárlása miatt! Tényleg olyan jó film, ha többször is megnézi az embör!
0
2004. október 21., csütörtök 16:23
17243
ezt a topikot félig sem gondoltam/gondoltuk komolyan, sz'al senkinek se jusson eszébe vérre menő harcokat folytatni bizonyos filmek fölött, vagy ha mégis muszáj, legalább itt éljük ki efféle hajlamainkat, s óvjuk meg a többi topikot ettől. :] ugyanis utálom a topikrombolást! ennél jobban már csak a fórumrombolást utálom, grr!
ami gwynethet illeti, előfordult már több értékes filmben (a tehetséges mr. ripley mellett a hetedik ugrik be azonnal), de mint színésznő, mint sztár, mint oscar-díjjal jutalmazott színművész: na ne.
gyermekkorom egyik nagy kedvence volt a káposztaleves című funés-film: szinte azonnal rávetettem magam, mikro megjelent, megnézvén azonban szégyenkezve hajtottam le fejem - egy álommal kevesebb. :]
0
2004. október 21., csütörtök 16:19
7151
Bár én nem igazán bírom az utálkozós topikokat ("Utálom az utálkozós topikokat!"), de Jamamura antikedvenceivel én is egyetértek. Utálni ugyan egyiküket se utálom, de a munkásságuktól igyekszem távoltartani magam. (Bár Pierre Richard bizonyos filmjeit egykoron szerettem, s Gwyneth Paltrow néhány filmje is bejött nálam – pl. A TEHETSÉGES MR. RIPLEY –, de nem a savanyú arcú díva miatt...)
0
2004. október 21., csütörtök 16:14
17243
...nagyon kevés kivétellel a musicaleket.
0
2004. október 21., csütörtök 16:13
7151
Igen, azok már az ínyenceknek, a 80 év körüli örökifjaknak, meg a mazochistáknak valók...
0
2004. október 21., csütörtök 15:51
36
Most halottam: Rossz film nincs, csak rossz ízlés. :)
0
2004. október 21., csütörtök 15:51
39
Színészek: Robin Williams, Meg Ryan, Billy Crystal, Steve Martin, Julia Roberts, Richard Gere.
A legjobban rühellt filmek meg: Japón, A millió dolláros hotel, Chihiro Szellemországban.
És utálom a klasszikusokat leszámítva a szinkront is...