Keresés

kit és mit utálunk (de nagyon) ?

2004. október 21., csütörtök 15:40
Utálom:

A LOTR trilógiát, a Kill Bill 1-2-t, a Ponyvaregényt.
0
2004. október 21., csütörtök 15:35
"2.A csak a mészárlásról szóló hülye zombis, szörnyes filmeket és minden horrort"

én meg utálom az előítéleteket :)
0
2004. október 21., csütörtök 15:25
Jaj tényleg "négy szoba, négy rendező" bocsánat.
0
2004. október 21., csütörtök 15:12
A négy szoba Allison Anders, Alexandre Rockwell, Robert Rodriguez és Quentin Tarantino filmje.
0
2004. október 21., csütörtök 15:07
Ja még:

10.Quentin Taratino filmjét a 'A négy szoba'-t az valami borzalmas volt. Minden filmje olyan, mert ha mind olyan...

11.A valóság-showkat.
0
2004. október 21., csütörtök 15:01
Én mindent utálok, amit nem szeretek :)))))
0
2004. október 21., csütörtök 15:01
Mondjuk ezek közűl a filmek közűl amiket felsoroltál egyet sem láttam, őszintén megvalva két filmjéhez volt szerencsém: Anyád! A szúnyogok, és a Nekem lámpást adott az úr....
Lehet hogy nincs kifinomult ízlésem de kínszenvedés volt végignézni őket...
0
2004. október 21., csütörtök 15:00
Hogy mit utálok:

1.Az idétlen semmit mondó Michael Dudikoff, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundrgen, ...meg a többi izomagyú hülye akciófilmjeit.

2.A csak a mészárlásról szóló hülye zombis, szörnyes filmeket és minden horrort.

3.A nyálas, giccses hollywoodi romatikus mesefilmeket.

4.A bárgyú, semmit mondó a valóságot egyáltalán nem tükröző tini-vígjátékokat.

5.Az összes brazil, mexikói, argentin szappanopera-sorozatot.

6.Leonardo DiCapriót.

7.Valamiért a Harry Potter sem tetszik - talán, mert annyira ajnározzál.

8.Az újabb Disney rajzfilmket - bár lehet, hogy már a régiek sem tetszenének.

9.A robotokat bárgyú konzervdobozoknak bemutató filmeket, rajzfilmeket.
0
2004. október 21., csütörtök 14:56
-brazil sorozatok és azok majmolt társai (pl. Életünk napjai :)
-klasszikus szinkronok RTL-es és TV2-s új szinkronjai teletubbie (vagy mi) rajongóknak
-"utálom, hogy nincs annyi pénzem, mint ahány filmet meg kéne venni"
-"Utálom, hogy nincs elég időm filmeket nézni"
-Steven Seagal, Májköl Dudikofff, és a többi szuper karajtés faszagyerek
-színésznő most így hírtelenjében 1 jut eszembe akitől kiráz a hideg: clarie danes
0
2004. október 21., csütörtök 14:54
Sorry, két helyen vessző helyett véletlenül kérdőjelet gépeltem...
0
2004. október 21., csütörtök 14:51
Ebben nem osztom a véleményed. Szerintem a Jancsó-filmek kb. a 80-as évekig kifejezetten érdekesek, sőt, jók voltak, formailag és tartalmilag egyaránt. Valószínűleg nemzetközi viszonylatban is azért figyeltek fel Jancsóra, mert világviszonylatban is az elsők között volt, aki sokat bízott a szereplők közötti metakommunikáció megjelenítésére: arra, hogy a szereplők hogyan mozognak egymáshoz képest, egyáltalán, ki milyen közel áll a másikhoz stb. stb. (Ez a módszer persze egy idő után modorossá válhat, és vált is.) Érdekes formai megoldásai (pl. a meztelenség nála többnyire a kiszolgáltatottság szimbóluma, olykor a szabadság jelképe) az akkori idők kultúrpolitikai irányvonalához képest szokatlanul merész gondolati tartalmakkal, szabadság és zsarnokság viszonyának boncolgatásával járt együtt. Elsőként merte szóba hozni, hogy nemcsak fehérterror, de vörösterror is volt, sőt létezett is még akkor! Nagyjából a MAGYAR RAPSZÓDIÁ-tól kezdve uralkodott el a filmjein (véleményem szerint) a formai kényszer: amikor a néző (én legalábbis) azt érezte, hogy a "puszta, füst, meztelen nő, csendőr stb." féle állandó kellékekhez próbálnak valamit hozzáköríteni. De nem Jancsó az egyetlen a filmtörténetben, aki saját formanyelvének fogságába esett. Az, hogy vannak gyengébb, sőt rossz filmjei is, úgy gondolom mit sem von le nagy művei (SZEGÉNYLEGÉNYEK? CSILLAGOSOK, KATONÁK, FÉNYES SZELEK, MÉG KÉR A NÉP, SZERELMEM? ELEKTRA, A PACIFISTA stb.) értékéből...
0
2004. október 21., csütörtök 14:23
Ezt elcsesztem, mert pont úgy értettem hogy a műfajban ez a legjobb!
0
2004. október 21., csütörtök 14:17
ezt lehet, hogy nem kellett volna!
:D
0
2004. október 21., csütörtök 14:17
The Magnificent Seven a csúcs!
0
2004. október 21., csütörtök 14:14
Emészthető?????????????????? Ezek mind nagyszerűek, csodálatosak, überwunderbarok, természetesen a Nincs bocsánattal a csúcson. Amúgy nem elég. :)))

Viszont még a Nincs bocsánat sem übereli John Ford vagy Howard Hawks legjobb munkáit.
0
2004. október 21., csütörtök 14:10
Miért?
Nem elég évtizedenként 1 emészthető darab? (Silverado-Unforgiven-Open Range)
;)
0
2004. október 21., csütörtök 14:10
..Ja és az a Rob Schneider az egy "állat"! :-))
0
2004. október 21., csütörtök 14:07
Miért?
Nem elég évtizedenként 1 emészthető darab? (Silverado-Unforgiven-Open Range)
;)
0
2004. október 21., csütörtök 14:05
Jancsó Miklós filmekkel vallatni tudnának!!! :-)
0
2004. október 21., csütörtök 14:04
Utálom, hogy nincs elég időm filmeket nézni :)
0
2004. október 21., csütörtök 14:00
Utálom, hogy a western kiment a divatból.
0
2004. október 21., csütörtök 14:00
-francia, német, (khm) magyar 'vígjátékok'
-címfordítások
-U. Boll, J. Waters
-Cruise-tól Minority Report, MI:2
-régi rajzfilmek live-action feldolgozásai
0
2004. október 21., csütörtök 13:59
Vígjátékoknál maradva nekem egyáltalán nem jön be a Rendőrakadémia sorozat! Így mos hogy megjelenik a díszdoboz legalább spórolok egy kis pénzt! Továbbá nem jön be a Shop Show és a Shop Stop című filmek stílusa sem!
A magyar vígjátékok brutálisan szarok, de azért van egy két kivétel!
Színészek akikat nem bírok elviselni: Chevy Chase, Tim Allen, Billy Crystal, Adam Sandler....stb.
0
2004. október 21., csütörtök 13:49
- Bud Spencer es Terence Hill filmek mindenekelott
- Ostoba tinivigjatekokat
- Jo filmek rossz folytatasai/remakejei
- Magyar szinkront (kivetel az az 1% ami zsenialis)
- B-Zs kategorias (akcio?) filmeket
0
2004. október 21., csütörtök 13:41
Színésznők közül kiráz a hideg Glenn Close-től, és Jessica Lange-től, és Meryl Streep is legalább ennyire taszító, épp ezért gratula Eastwood-nak, hogy meg tudta velem szerettetni a Szív hídjait... :-)

Utálom az áldokumentarista, és a nagy büdös valóságot mellveregetve leleplezni akaró retteneteket, mert ha már arra született a mozi, hogy elvarázsolja az embereket, akkor szíveskedjen úgy is tenni.
Gyűlölöm a céltalan, hullaszagú trancsírhorrorokat, és azokat a művészfilmnek látszó tárgyakat is, amikben fél óra alatt annyi történik, hogy valaki kimegy a vécére és becsukja maga után az ajtót (célzás :-)).

Azért jó látni, hogy több dolgot szeretek ennél :-)
0