Utálom azokat akik nem szeretik a szinkronos DVD-ket! :-))
0
2004. október 21., csütörtök 13:28
17243
utálom az animékkel szembeni hazai előítéletet.
0
2004. október 21., csütörtök 13:27
324
Semmi okom azért hogy utáljalak azért mert a topic-ot te nyitottad meg elöbb de, hogy az istenkirály Bud Spencer és Terence Hill filmeket valaki ne szeresse! Hát!!! Egyszerüen megőrülök értük százszor láttam már mindegyiket de mindíg meg tudnak nevetettni, medig már nem vagyok 8-9 éves! :-))) A farncia vígjátékokat én sem szeretem annyira de funés azért nagyon ott van minden szerepében. Bár ezekhez a filmekhez sokat hozzájárúl a magyar szinkron is, hisz ezekkel idézget az ember társaságban! "A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt"! Pierre Richard-ot én is rohadtúl utálom, de az angyali gwyneth-el mi a bajod? A szép remények c. filmben szerintem nagyon jó volt!
0
2004. október 21., csütörtök 13:24
213
Utálom, hogy néhány kedvencem még nincs dvd-n, néhány van, de csak felírattal.
Nagyon utálom az olyan történelmi, esetleg mitológiai tárgyú filmeket, amelyeknek közük sincs a valósághoz (mitológia esetén az eredeti történethez) Ilyenek: Trója, Titanic, az új, RTL-en bemutatott Napoleon, Hazafi, és még sorolhatnám...
De legjoban azt utálom, hogy nincs annyi pénzem, mint ahány filmet meg kéne venni...
És utálom azokat, akik folyton utálkoznak :))
0
2004. október 21., csütörtök 13:12
17243
a fórum penge ötlete, de jól elhappoltam előle. :] sz'al most nyugodtan utálhat...
a kérdésre a válasz:
- francia humor (úgy általában pierre richard, louis de funés, izébizé clavier, taxi-filmek, brr, máris borzongok...) - bud spencer és terrence hill (lehet, hogy 8 évesen még bírtam, hogy 35x megismétlik ugyanazt a tasli-osztogató bulit, de 9 évesen már nem tudtam értékelni) - gwyneth paltrow ( :DDD )