Keresés

kit és mit utálunk (de nagyon) ?

2006. február 8., szerda 12:14
Bakki, majnem ott lakom, ahol dolgozol. Szóval tőletek van tele minden filmnézésem mentőszirénázással? :)
0
2006. február 8., szerda 12:04
Mikor jöttek forgatni a Markó utcába a mentős jeleneteket, akkor nem lehetett bemenni a pihenőszobába...
0
2006. február 8., szerda 11:29
Hát mikor hol.. Azért 90-ben még bőven volt ilyesmi. A köpeny legalábbis még kötelező volt. ;)
0
2006. február 8., szerda 11:21
Most készülök lemenni! :-)
0
2006. február 8., szerda 10:58
Dylan: megvan az újság? :-)
Jah, azt nem mondtam, de a DVD mellékletes kellene! Előre is köszi!
0
2006. február 8., szerda 10:54
He? Csinált két pesszimista hangulatú filmet akkor most hisztis köcsög? Ilyen alapon alapon egy csomó rendezőt elküldhetnél a francba...
0
2006. február 8., szerda 7:08
no, majd ha kijön dvd-n, akkor jól lecsekkeljük, kikockázzuk, lerippeljük, őrületbe kergetünk vele. :)
0
2006. február 8., szerda 3:38
egyébként nem is azzal van a baj, hogy ez a Fliegauf csávó nehéz ember, mert egy csomó nehéz embert tisztelek, hanem hogy a nagy drogozásban ez a srác beflesselte hogy a világban minden mennyire kibasszottul súlyos meg durva meg szar, és most ezt hirdeti fennhangon mint valami nagy művészeti igazságot, ilyen ütnivalóan arongánsan, szóval takarodjon vissza a szobájába és keverje magának a goa-trance mixeket, ez a kis hisztis köcsög
0
2006. február 7., kedd 19:49
Majdnem. Abban a házban és azon az emeleten vettek ki pár lakást beltéri forgatáshoz, ahol én laktam :D
0
2006. február 7., kedd 19:01
Basszus hogy irigyellek benneteket... :-))))) Múltkor meg asszem delta mondta hogy néhány jelenetet az ő lépcsőházukban vettek fel...
Osszatok már meg velünk valami izgi kulisszatitkot...
0
2006. február 7., kedd 17:51
:-))
0
2006. február 7., kedd 17:35
akkor biztos jutka kapta a sztárgázsit.
0
2006. február 7., kedd 13:03
Iszonyatosan élveztük. Mondjuk, az csak később tudatosult, mekkora amatőrizmus uralta az egész sorozatot...
Viszont 200 forintot kaptunk részenként (500-at, ha volt szövegünk is), és ezért a pénzért már egy tizenkét évesnek is korpásodik a haja :-)
0
2006. február 7., kedd 12:48
hehe, tényleg? milyen volt egy igazi filmforgatáson lenni? :)
0
2006. február 7., kedd 12:39
Ivancsics Ilona okleveles énektanárnő órái alatt ha jól figyeltek, sokszor észrevehetitek majd a kicsi Szását, amint osztálytársaival együtt veszettül próbál jól viselkedni az órán. :-)
0
2006. február 7., kedd 11:53
a történelem tanár mindig bajban van, mert nem tudja, hogyan oktassa a történelmet. meg ez "a tanárnő kérem, kérdezhetek, tessék mondani", majd vigyázban állás is kész röhej. emlékeim szerint kilencven környékén már szó sem volt ilyenről. :)
0
2006. február 7., kedd 9:57
Főleg a suliban, az valami halálos! :-) Amilyen komolysággal beszélgetnek a dolgokról... :-)  Vicces, talán ez a legjobb szó rá.. annnak idején le sem lehetett vakarni a képernyőről, most csak néha-néha nosztalgiázás miatt belenézek! Hogy vártuk, hogy kéthetente csütörtök legyen! :-)
0
2006. február 7., kedd 9:47
nem, ezek pont rendszerváltás utáni feszültségek. a kelet-európai ember szereti kitárgyalni a problémiát. szerintem ez roppant bájos.
0
2006. február 7., kedd 9:16
A legjobb a politizálás benne! Amiket mondanak, simán át lehetne ültetni 2006-ra is! Vagy 200-re, vagy 1995.... mind1... ugyanazok a gondok! Ebből látszik, hogy nálunk minden volt, csak nem rendszerváltás!
0
2006. február 7., kedd 8:40
Azóta, hogy újra ismétlik a Szomszédokat, teljesen belebuzultam. :)
Azt a csodálatos egyszerűséget, ami a sorozatot jellemzi, egyszerűen képtelenség nem szeretni. Ráadásul kifejezetten jó nosztalgiázni: zsigákkal teli utak, remek panellakások és állandó sopánkodás az alacsony nyugdijakról. :)
0
2006. február 7., kedd 3:35
irigylem a sikereit
0
2006. február 7., kedd 2:08
Jean Image ltd...: Miért?

Mondjuk a Dealer szerintem elég szar, és az éppen most olvasott vele készült interjú alapján nekem sem túl szimpatikus a rendező, de azért kiváncsi lennék.
0
2006. február 7., kedd 1:04
ja, és desirae-t se kell félteni. :)
0
2006. február 7., kedd 1:03
Ki meri szidni Bőhm bácsit???

Én mint az OFFICIAL BŐHM BÁCSI FAN CLUB elnöke, Ki kérem magamnak! :-)
0
2006. február 7., kedd 1:02
jó oldal: etus, taki bácsi, lenke néni, feri, jános, a doktor, a gégész doki, gábor gábor, oli úr, a volt párttag, kutya úr, bőhm úr, sümeghy

sötét oldal: alma, jutka, julcsi, júlia, a kirakodó ember és a haverja, az igazgató és egyáltalán az egész tanári kar
0